Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Ο αντιρατσιστής του εφετείου που χτυπάει μωρά

220710-algerinosΣυνελήφθη ο «προβεβλημένος» Αλγερινός λαθρομετανάστης Μοχάμεντ Αμί, μέλος σπείρας ομοεθνών του, που είχαν ληστέψει, τραυματίσει και κακοποιήσει δεκάδες γυναίκες στο κέντρο της Αθήνας. Τα «ανδραγαθήματα» του τύπου αυτού: χτύπησε και λήστεψε μια Πολωνέζα μετανάστρια και προσπάθησε να πνίξει και ο δέκα μηνών βρέφος της έξω από το Εφετείο, στέλνοντάς το στην εντατική! Φυσικά, επειδή η λέξη αστυνόμευση στη χώρα μας έχει καταντήσει ανέκδοτο, τη «λύση» έδωσε ο σύντροφος της Πολωνέζας, που αναζήτησε τον Αλγερινό, βρήκε ημεδαπό «συνεργάτη» του και τον έκανε τόπι στο ξύλο.
Στον Αλγερινό τώρα: λαλίστατος στην κάμερα του «Αθέατου Κόσμου», όταν η τελευταία επισκέφθηκε το κτίριο του παλιού Εφετείου, περιέγραψε το «δράμα» του, λέγοντας «δώστε μου δουλειά και δεν θα κλέβω». Το είχε δηλαδή παραδεχθεί...
Το σύστημα τους «υιοθετεί» και μετά, όταν αποκαλύπτεται ποιοι πραγματικά είναι, τότε ακολουθεί η σιωπή από τα ΜΜΕ. Ο Σύριος που κατήγγειλε βεβήλωση του Κορανίου είναι διαρρήκτης, ο Αφγανός που δήθεν κακοποιήθηκε από την ΕΛΑΣ στη Νίκαια αποδείχθηκε παιδεραστής (τον υπερασπίστηκε ο ίδιος ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής, υιοθετώντας τις αιτιάσεις των αριστεριστών) και τώρα ο Αλγερινός, στον οποίο δόθηκε βήμα, ληστής γυναικών και παρ' ολίγον, φονιάς βρέφους!
Να τους χαίρονται οι «προοδευτικοί» και φιλελεύθεροι «φωταδιστές» της κοινωνίας μας τους προστατευόμενούς τους, όπως και την πολυδιαφημισμένη «πολυπολιτισμικότητα» που πάνε να μας λανσάρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";