Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2010

3 αλλοδαποί χτύπησαν και βίασαν 75χρονη στο κέντρο του Ρίου (πότε είπατε ότι θα γίνει η επόμενη "αντιρατσιστική" πορεία;)

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου μια 75χρονη γυναίκα η οποία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έπεσε θύμα θρασύτατης επίθεσης από τρεις άνδρες που κατά πάσα πιθανότητα είναι αλλοδαποί, μέσα στο σπίτι της. Οι τρεις άνδρες μπήκαν στο σπίτι της άτυχης γυναίκας στην οδό Παρθενάκου και Ρήγα Φεραίου στην Πάτρα τα ξημερώματα.
Της ζήτησαν χρήματα και κατόπιν άρχισαν να την χτυπούν με απίστευτη αγριότητα.
Την άφησαν αναίσθητη και εξαφανίστηκαν. Η άτυχη γυναίκα άρχισε να φωνάζει σε βοήθεια και την βρήκαν αιμόφυρτη περαστικοί από το σημείο.
Η γυναίκα βρίσκεται σε άθλια κατάσταση, είναι χτυπημένη σε όλο της το σώμα και δεν μπορεί ούτε να μιλήσει. Το μόνο που πρόλαβε να πει στους γιατρούς, είναι ότι την βίασαν.
Αυτό ωστόσο δεν μπορεί να διαπιστωθεί πριν τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τοίχοι του μικρού σπιτιού στο οποίο διαμένει, είναι γεμάτοι αίματα, ενώ οι γείτονες δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";