Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2010

Ο ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΦΕΡΕ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΛΗΜΕΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!


Η Αθήνα αποκτά χίλια καινούρια, βραβευμένα παγκάκια!

Χίλια καινούρια παγκάκια σχεδιασμένα από τον 27χρονο Άρη Στάθη θα εγκατασταθούν στην πόλη της Αθήνας το αμέσως προσεχές διάστημα. Αυτό ανακοίνωσε σήμερα ο Νικήτας Κακλαμάνης απονέμοντας στο νεαρό σχεδιαστή το βραβείο του Διεθνούς Διαγωνισμού Athens Benchmark που διοργάνωσαν ο “κόσμος της Αθήνας” και ο Δήμος Αθηναίων.


Τώρα οι λαθρομετανάστες [Και όχι μόνο. Με την φτώχεια που θα πέσει θα τσακωνόμαστε για τα παγκάκια,ποιός θα πρωτοκοιμηθεί]....θα κοιμούνται σε παγκάκια με υπογραφή.

Μπορεί να είσαι άστεγος μπορεί να πεινάς...αλλά θα κοιμάσει σε designato παγκάκι.

Όχι ...παίζουμε.Μπράβο λαθροδημαρχούλη.

peripatris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";