Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Eτοιμαστείτε για αλβανό δήμαρχο στη Λάρισα!

Οι απρόσκλητοι λαθρομετανάστες εκβιάζουν

E-mail Εκτύπωση PDF
040610-larissaΑκόμα δεν ψήφισαν και το παίζουν ρυθμιστές! Ο λόγος για τις κατά τόπους οργανώσεις μεταναστών, που αποθρασύνθηκαν και άρχισαν ήδη τους εκβιασμούς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περίπτωση της Λάρισας, όπου ο Αλβανός επικεφαλής του Συλλόγου Αλλοδαπών Μεταναστών Άγγελος Μήτση, αφού χαιρέτισε την απόφαση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ για τη χορήγηση του δικαιώματος ψήφου στους λαθρομετανάστες, αλλά και τη μείωση του κόστους του παραβόλου που απαιτείται για την κατάθεση των «πιστοποιητικών», μας «ενημέρωσε» ότι με τη νέα ρύθμιση θα προσέλθουν στις κάλπες 11000-12000 μετανάστες μόνο για το Δήμο Λαρισαίων!
Ο παραπάνω Σύλλογος, με στοιχεία του 2008 (βλ. εφημερίδα «Τα Νέα», 9 Οκτωβρίου 2008) εκπροσωπεί 70.000(!) μετανάστες από 13 χώρες που ζουν και εργάζονται στο Νομό Λάρισας. Ο Μήτση, αφού αποθρασύνθηκε από τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης, προκάλεσε βάναυσα την κοινωνία της Λάρισας, λέγοντας ότι «αποφασίσαμε να πάμε συντεταγμένα και οργανωμένα όλοι οι μετανάστες σε εκείνον τον συνδυασμό που θα μας πείσει για τις πραγματικές του προθέσεις, για την αναβάθμιση του βιοτικού μας επιπέδου... τους υποψηφίους στο Δήμο μας θα τους στηρίξουμε με βάση τις δεσμεύσεις τους έναντί μας».
Οι παραπάνω δηλώσεις προκάλεσαν την αντίδραση του προέδρου της ΝΕ του ΛΑΟΣ Ηλία Γεωργούλα, ο οποίος έκανε λόγο για «αλλοδαπούς εκβιασμούς», τονίζοντας μάλιστα ότι ο Μήτση έχει αναγορεύσει εαυτόν σε «κομισάριο του τοπικού πολιτικού σκηνικού». Και υπογράμμισε ότι ο Μήτση είπε πως «όλοι οι μετανάστες θα πάρουν "γραμμή" να ψηφίσουν συγκεκριμένο συνδυασμό ώστε οι επόμενοι εκλεγμένοι τοπικοί άρχοντες να χειραγωγούνται από τον κ. Μήτση». Επίσης, ο κ. Γεωργούλας κάλεσε τους συμπολίτες του «να καταψηφίσουν τους συνδυασμούς που θα συνδιαλεχθούν και θα συνεργαστούν με τον Σύλλογο Μεταναστών, ώστε να δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα σε όσους παίζουν ανίερα παιχνίδια για μικροπολιτικούς λόγους σε βάρος της τοπικής μας κοινωνίας».
Αν ληφθεί υπόψη ότι ο συγκεκριμένος Δήμος στις εκλογές του 2006 κρίθηκε για μόλις 1500 ψήφους (26827 ψήφους είχε λάβει ο νυν δήμαρχος Τζανακούλης, έναντι 25340 του αντιπάλου του), φαντάζεστε τι μας περιμένει όλους, σε όλα τα μήκη και πλάτη της επικράτειας.

2 σχόλια:

  1. Άξιο αποριας είναι σε τι οικονομική κατάσταση θα βρισκόταν η πολη της Λαρισας χωρις αυτούς "τους 70.000(!) μετανάστες από 13 χώρες που ζούν και εργάζονται στο Νομό Λάρισας". Προσπερνώντας το γεγονος οτι η επαρχιακή πόλη δεν θα ηταν ουτε καν χωριουδάκι, αξίζει ολοι οι "γνήσιοι" έλληνες να σκεφτούν ποιοι θα κάνανε ολες αυτες τις χειρωνακτικές εργασίες που αυτοί οι μετανάστες "κλέβουν" απο τους περήφανους έλληνες που "έχουν γεννηθει για αλλα πραγματα"..
    Κανείς βέβαια δεν θα ήθελε να δώσει δικαιώμα πολιτικής εκφρασης στα ατομά αυτά. Αλίμονο να θέλουν να εναντιωθούν στην εκμεταλλευση και το μίσος που εισπράττουν ένα λαό που θα έπρεπε πανω απο όλα να καταλαβαίνει την ανάγκη της οικονομικής μετανάστευσης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλημερα....οι Λαρισαιοι θα πρεπει να χουν το νου τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";