Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Πολυπολιτισμό δε θέλατε; 12 τραυματίες από συμπλοκή 200 λαθρομεταναστων στη καρδια της Αθήνας!


Τόπος: Οδός Μενάνδρου, Ομόνοια. Ωρα: Μεταξύ 7 και 10 το απόγευμα. Σκηνικό: Ποδοβολητά... κυνηγητά αλλοδαπών... Δεκάδες Πακιστανοί και Μπαγκλεντεσιανοί - προφανώς οι αυριανοί... ελληνοποιημένοι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ - κυνηγούν με ξύλα και μαχαίρια τους Μαροκινούς που επιχειρούν να κλέψουν τα μαγαζιά των πρώτων που βρίσκονται στον παραπάνω δρόμο.

Απολογισμός: Δώδεκα τραυματίες και τέσσερις συλλήψεις κατόπιν εορτής.
Αποτέλεσμα: Οι Έλληνες καταστηματάρχες - όσοι απέμειναν - κλειδαμπαρώνονται στα μαγαζιά τους για να σωθούν πρώτα οι ίδιοι και μετά οι περιουσίες τους.

Συμπέρασμα: Μετά την υποτιθέμενη εξάρθρωση της τρομοκρατίας από τον Υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ δεν υπάρχει κάτι άλλο που να απασχολεί την Δημόσια Τάξη. Όλα καλά, όλα ανθηρά… στο Ελλαδιστάν.


http://www.elora.gr/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=2244:2010-05-26-19-45-24&catid=5:hellas&Itemid=4

3 σχόλια:

  1. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ . ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑ ΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΠΑΝΩ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ . ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κόλπο είναι γνωστό και δοκιμασμένο.

    Πρώτα φροντίζουν για την υποβάθμιση μίας περιοχής, όπως π,χ, το κέντρο της Αθήνας, ώστε οι τιμές των ακινήτων να πέσουν στο ναδίρ.

    Αγοράζουν τα ακίνητα για κομμάτι ψωμί και στην συνέχεια διώχνουν τους αλλοδαπούς. Αναβαθμίζουν την περιοχή, την κάνουν "in" και πουλούν ή νοικιάζουν πανάκριβα τα ακίνητα που αγόρασαν τσάμπα.

    Βλέπε συνοικία Ψειρή, Σόχο στο Λονδίνο, Χάρλεμ στην Ν. Υόρκη κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγγνώμη που το σχόλιο φαίνεται εκτός θέματος, αλλά άπτεται άμεσα της επιβίωσής μας:
    Αναγγέλθηκε ξανά ΠΙΘΑΝΗ ΕΚΡΗΞΗ του ηφαιστείου Κάτλα, ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ από του Εγιαφιαλαγιόκουλ, άρα ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ!!!
    ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ-ΚΑΛΑ ΜΟΝΩΜΕΝΟΙ σταύλοι ΤΩΡΑ!!!
    2nd Iceland volcano issues warning
    May 27, 2010
    LONDON - A second, much larger volcano in Iceland is showing signs that it may be about to erupt, scientists have warned.
    http://www.msnbc.msn.com/id/37371442/ns/world_news-europe

    The eruption of the Eyjafjallajoekull volcano in Iceland, and the travel chaos it has caused, is only a "small rehearsal", according to Iceland's President Olafur Grimsson.
    The larger Katla volcano, right next to it, usually erupts every century, and the last eruption was in 1918, he said. http://news.bbc.co.uk/2/hi/programmes/newsnight/8631343.stm
    http://www.youtube.com/v/ToDjdeFpRAw.

    Μας απειλούν έντεκα επικίνδυνα ηφαίστεια!
    Σε περίπτωση παρατεταμένης έκρηξης αναμένεται- εκτός από την απαγόρευση των πτήσεων- ένα φαινόμενο που ονομάζεται «ηφαιστειακός χειμώνας» κατά το οποίο το νέφος τής τέφρας εμποδίζει την ηλιακή ακτινοβολία να φτάσει στη Γη.
    http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artid=4571465

    Times: ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΩΝ ΝΕΦΩΝ-ψύξης
    Sunday Times
    May 16, 2010
    Scientists forecast decades of ash clouds
    http://www.timesonline.co.uk/tol/news/uk/article7127706.ece

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";