Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

O ALPHA έγινε πιο πολυπολιτισμικός κι από το ΣΚΑΙ!..


Ζήλεψαν την γραμμή του Φαληρικού καναλιού, και καθημερινά παίζουν ρεπορτάζ από διαφορετική μειονότητα.
Χθες ασχολήθηκε με τις αναδουλειές των Κινέζικων καταστημάτων, σήμερα με τις χαμηλές τιμές των Αιγυπτιακών μαγαζιών.
Η Ελληνίδα νοικοκυρά ψώνιζε με καμάρι το Αιγυπτιακό κεφαλοτύρι(ΠΟΠ), που ήταν πιο φτηνό από το Ελληνικό.
Τελικά δεν τους είχαμε τους Γερμανούς για τόσο πολυπολιτισμικούς. Μόνο που...

αντιγράφοντας την γραμμή του ΣΚΑΙ, μην βρεθούν να κάνουν τα ίδια νούμερα μ' αυτό.
Όχι δηλαδή ότι έχουν και τεράστια διαφορά...

http://nonews-news.blogspot.com/2010/04/o-alpha.html

3 σχόλια:

  1. Εχετε χάσει επεισόδια. Κάπου στις γιορτές ο Μάνεσης είχε καλεσμένη μία Ελληνίδα επιχειρηματία η οποία ζούσε στη Σαουδική Αραβία και έλεγε τι ωραία που ήταν με τη μπούργκα εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Σχόλια και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται".
    Μπράβο! Αν εξαιρέσουμε την αγραμματοσύνη αυτών που γράφουν greeklish μένει η ύποπτη θέση τους να καταργήσουμε μελλοντικά την γλώσσα μας, επειδή θα "απαιτεί" κάτι τέτοιο η πολυπολυτισμική Ελλάς.
    Και τώρα για την κυρία που αγόρασε το Αιγυπτιακό τυρί.
    Έχω έναν φίλο αγρότη που κάποτε τον είδα προβληματισμένο. Όταν τον ρώτησα μού απάντησε πως ο συνεταιρισμός τους έκανε εισαγωγή κάποια λιπάσματα, τα οποία όμως το Γενικό Χημείο του κράτους τα βρήκε ακατάλληλα να χρησιμοποιηθούν (καταλαβαίνετε τι θα ήταν!)
    Όταν μετά από κανέναν μήνα τον ρώτησα "τι έγινε με τα λιπάσματα" μου απάντησε "εντάξει, βρήκαμε άκρη. Τα κάναμε εξαγωγή σε κάποιο κράτος της Αφρικής"(δεν ήξερε σε ποιο κράτος).
    Τώρα θα με ρωτήσετε "τι σχέση έχει το τυρί με τα λιπάσματα;" και θ' απαντήσω "Έχει σαν αποτέλεσμα της τροφικής αλυσίδας", αλλά κι αν ακόμα δεν έχει, πόσο σίγουρη είναι αυτή η κυρία για την ποιότητα του τυριού που αγόρασε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ 09 Απριλίου 2010 1:14 π.μ.

    1) Στην Σ. Αραβία δεν ζούνε Ελληνίδες επιχειρηματίες.

    2) Στην Σ. Αραβία δεν φοράνε μπούργκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";