Κυριακή 11 Απριλίου 2010

ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΣΤΑ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΔΙΣ ΤΩΝ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ.

Και από μόνος του αυτός ο παραλληλισμός που ισοδυναμεί με αποκαλυπτικό παιχνίδι της ιστορίας απέναντι στους αδίστακτους και τους γελοίους της πολιτικής, θα μπορούσε να είναι επαρκής για την αφύπνιση των εργαζομένων και τον καθολικό τους ξεηκωμό.

Κάποιοι τα παρουσιάζουν ως «ΒΑΘΕΙΑ ΑΝΑΣΑ», αλλά δε λένε «ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ»


του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Κάποιοι πανηγυρίζουν γιατί το διαμορφούμενο τίμημα της προδοσίας διαμορφώνεται στο 5% (τσάμπα πράμμα η "βοήθεια"), αλλά σκοπίμως αποκρύπτουν την ταυτότητα των ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ που θα το εισπράξουν και κυρίως δε λένε κουβέντα για το ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ αυτών που θα το χύσουν για να πληρωθεί.

Ο Χάχας που υποδύεται τον πρωθυπουργό, χαζογελά, λες και φιλοδοξεί να κερδίσει το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό του πιο ηλίθιου χαμόγελου ανά την υφήλιο.

Ο λογιστάκος του πολιτικού μπορντέλου το χαρακτηρίζει σημαντική απόφαση επιστρατεύοντας όλο το απόθεμα χαζοχαρούμενου ύφους που διαθέτει, αλλά σκόπιμα δε λέει κουβέντα για το ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΩΦΕΛΗΜΕΝΟΣ από τη σημαντικότητά της.

Κανείς απ όλους αυτούς δε μιλά για το ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΔΙΣ που αποτελούν και το τίμημα της προδοσίας.

Κανείς δε λέει με ποιά μορφή, με ποιών θυσίες και σε πιά τσέπη θα ξαναγυρίσουν τα αργύρια της προδοσίας.

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΤΩΧΗ, Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ.

Σηκώνουν σκόνη με κάλπικους πανηγυρισμούς σκόπιμα για να κρύψουν προσωρινά την ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΘΗΛΕΙΑ που ετοιμάζουν για το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας.

Αυτό που φοβούνται είναι τη θηλειά που θα πρέπει να στολίσει σύντομα τους προσκυνημένους τους λαιμούς και τους γραβατωμένους σβέρκους τους.

Η επιχείρηση αποπροσανατολισμού καλά κρατεί. Έξι τενεκεδόκουτα της τρομοκρατίας προσήχθησαν. 

Ας πανηγυρίσουμε για την εξάρθρωση για να μη δούμε τον «κολιέ» που ετοιμάζουν οι δήμιοι για τα κεφάλια των εργαζομένων.

Ε ρε λαέ μαλάκας που είσαι… 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";