Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΓΙΑ ΤΟΥ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΠΑΣΟΚ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ: ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΛΑΝΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΚΤΟΥΡΚΙΣΜΟ.

Άλλο ένα εθνικό έγκλημα που φέρει ανεξίτηλα στην ούγια του τη σφραγίδα ΠΑΣΟΚ.

Είναι το έγκλημα που ξεκίνησε με τρόπο απροκάλυπτο το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη.


του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Η προδοσία των Ιμίων, η ντε φάκτο επιβολή των γκρίζων ζωνών στο Αιγαίο, και η κατάπτυστη συμφωνία που αναγνώριζε ζωτικά συμφέροντα των τούρκων στο Αιγαίο…
- δεν απετέλεσε απλά μια απόπειρα φιλανδοποίησης της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής…
- δε συνιστούσε μια αναγκαστική προσπάθεια προσαρμογής της εξωτερικής πολιτικής σε μια τακτική ήπιων τόνων προσαρμοσμένη σε μια συγκυριακή υπεροπλία μιας ισχυρότερης Τουρκίας… (άλλωστε δεν υπήρξε ισχυρότερη και ικανή να επιβάλει τους δικούς της κανόνες στη λογική μιας μη εμπόλεμης γειτνίασης)…

Ήταν ένα πρώτο βήμα εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας και μια ντροπιαστική παραχώρηση της εδαφικής προτεραιότητας, που αγγίζει τα όρια της εσχάτης προδοσίας, και ταυτίζεται με αυτήν στο βαθμό που συνδυάστηκε με την ταπεινωτική υποστολή της Ελληνικής σημαίας από αδιαπραγμάτευτα Ελληνικά εδάφη.

Είναι το έγκλημα που συνεχίστηκε με το προσκυνημένο διάγγελμα του Σημίτη, ο οποίος δε δίστασε να ταπεινώσει το σύνολο του Ελληνικού κοινοβουλίου με το ντροπιαστικό του «Ευχαριστώ την κυβέρνηση των ΗΠΑ», που ξεπερνά κατά πολύ τα όρια του πολιτικού δοσιλογισμού, αφού μέσω αυτού διεκηρύχθη η απόλυτη και πλήρης υποταγή στα υπερατλαντικά κελεύσματα.

Αυτό το ταπεινωτικό «ευχαριστώ», δεν έκλεινε απλά με τον πιο ντροπιαστικό τρόπο την εθνική προδοσία των Ιμίων. Εκείνο που κυρίως έκανε, ήταν να εγκαινιάσει μια νέα εποχή ανεπίτρεπτων εθνικών υποχωρήσεων που άνοιξε το δρόμο όχι μόνο στην προδοτική παράδοση του Οτσαλάν, αλλά και στην ανεξέλεγκτη μπουρδελότσαρκα των Τούρκων στο Αιγαίο.

Και αυτό το έγκλημα φέρει ανεξίτηλα στην ούγια του τη σφραγίδα ΠΑΣΟΚ.

Ο δρόμος πλέον είχε ανοίξει. Το «όλον» ΠΑΣΟΚ, πέταξε πια στο καλάθι των αχρήστων κάθε ίχνος εθνικής αξιοπρέπειας, στραπατσάρισε ακόμα και τα συνθήματα που χρησιμοποιούσε για τη χαλιναγώγηση και την πολιτική εξαπάτηση των μαζών, και αποφάσισε να ταυτίσει την περαιτέρω πορεία του, με τις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας αυτού του τόπου.

Για ένα τέτοιο ΠΑΣΟΚ, που πλέον είχε αρχίσει να βάφει τις σημαίες του με το κίτρινο χρώμα της ντροπής και της ταπείνωσης, ήταν φανερό πως δε θα αργούσε να έρθει η ώρα ενός «ηγέτη» σαν το Γ. Α. Παπανδρέου.

Τα διαπιστευτήρια του φρόντισε να τα προσκομίσει με την υποτελή στάση που κράτησε στο σχέδιο ΑΝΑΝ, όταν ο κυπριακός Ελληνισμός και ο ΗΓΕΤΗΣ του Τάσος Παπαδόπουλος, παρέδιδαν στην υφήλιο μαθήματα υπερηφάνειας και εθνικής αξιοπρέπειας.

Όμως το «όλον» ΠΑΣΟΚ και πάλι δε θέλησε να δει κατάματα την αλήθεια.

Το «όλον» ΠΑΣΟΚ ανέδειξε σε κομματικό ηγέτη ένα στέλεχος ρευστής έως ανύπαρκτης εθνικής συνείδησης…
Το «όλον» ΠΑΣΟΚ – ακόμα και εκείνο που διαχέεται στην Ελληνική κοινωνία - ανέδειξε με την ψήφο του έναν άνθρωπο ρευστής έως ανύπαρκτης εθνικής συνείδησης, σε πρωθυπουργό αυτής της χώρας.
Το «όλον» ΠΑΣΟΚ είναι αυτό που δεν αντέδρασε, αυτό που συμβιβάστηκε και εν τέλει αυτό που χειροκρότησε μα τη στάση ή με την ανοχή του, τα πρώτα δείγματα γραφής, μιας πολιτικής ξέφρενης εθνικής κατάπτωσης από τον νεοεκλεγμένο του «ηγέτη».

Το «όλον» ΠΑΣΟΚ, είναι το ίδιο συνυπεύθυνο… το ίδιο ένοχο για την ξέφρενη εθνική κατρακύλα που συντελείται.

Με την ανάδειξη του Γ. Α. Παπανδρέου στην κυβερνητική εξουσία, η εξωτερική πολιτική πέρασε πλέον από τη φάση της φιλανδοποίησης, στον πλήρη και απροκάλυπτο ΕΚΤΟΥΡΚΙΣΜΟ της.


Το πλέον στιγματισμένο εθνικά πρόσωπο – πρωτεργάτης του σχεδίου ΑΝΑΝ που επεχείρησε να καθυποτάξει στη δουλοπρέπεια τον πατριωτισμό και την αξιοπρέπεια των Κυπρίων, τοποθετήθηκε στη θέση του αναπληρωτή υπουργού των Εξωτερικών. Ακούει στο όνομα Δρούτσας...

Ο εκτουρκισμός της εξωτερικής πολιτικής ξεκίνησε με τον αφελληνισμό της ίδιας της πολιτικής ζωής του τόπου.

Το εθνοκτόνο κατασκεύασμα που πλέον έγινε νόμος του κράτους, απετέλεσε το πρώτο Παπανδρεϊκό έγκλημα σε βάρος του Ελληνισμού και μια πρώτης τάξεως διευκόλυνση στα οργανωμένα σχέδια της Τουρκίας.

Η εθνική κυριαρχία εκχωρήθηκε πλέον και ομολογήμενα δια στόματος του ιδίου του πρωθυπουργού.

Ο εκτουρκισμός της Θράκης συντελείται ήδη με γρήγορους ρυθμούς και είναι πολυεπίπεδος. Αφορά τόσο τα ζητήματα της ασκούμενης εκπαιδευτικής πολιτικής στην περιοχή, όσο και την ίδια την οργάνωση της άμυνας και τις κυβερνητικές προτεραιότητες στην ευρύτερη περιφέρεια. Ο «Καλλικράτης» θα αποφέρει το οριστικό και τελειωτικό πλήγμα στον Ελληνισμό της Θράκης.

Ο εκτουρκισμός του Αιγαίου γίνεται καθημερινά όλο και εμφανέστερος. Μέσα σε λίγους μήνες το «όλον» ΠΑΣΟΚ, μετέτρεψε το Αιγαίο από Ελληνική θάλασσα, σε κλειστό τουρκικό λιμάνι. Κανείς δεν αντιδρά, κανείς δεν ορθώνει ανάστημα. Η Ελλάδα καθημερινά ματώνει και ταπεινώνεται στα νερά του Αιγαίου.

Ο εκτουρκισμός της ζωής μας, επεκτάθηκε αδίστακτα ακόμα και στις ηρωϊκές επετείους που μόνο χέρι προδοτικό θα τολμούσε να τις αγγίξει, αν και θα ήξερε καλά πως την επόμενη στιγμή αυτό το χέρι θα έπρεπε να είχε κοπεί.

Και όμως… τα άρματα μάχης δεν παρέλασαν…
Τα αεροπλάνα δεν πέταξαν….
Τα πλέον επίλεκτα τμήματα του Ελληνικού στρατού λοιδορήθηκαν…

Το «όλον» ΠΑΣΟΚ και πάλι είναι ο μεγάλος απών…

Οι τούρκοι όμως ήταν παρόντες.
Παρόντες και στο Αιγαίο που βιάζουν καθημερινά…
Παρόντες και στην πολιτική ζωή του τόπου…

Οι τούρκοι συνεχάρησαν τον ρευστής έως ανύπαρκτης εθνικής συνείδησης πρωθυπουργό γιατί υποβάθμισε την πλέον λαμπρή εθνική επέτειο του Ελληνισμού, στο έπος της οποίας οι ανυπότακτοι αγωνιζόμενοι Έλληνες τσαλάκωσαν τη γιαλατζή περηφάνια των οθωμανών και τους έστειλαν από κει που ήρθαν… δηλαδή στο διάολο.

Κι όμως… το «όλον» ΠΑΣΟΚ…

- δε δίστασε να αναδείξει το νεοραγιαδισμό στην κυβερνητική εξουσία…
- δε διστάζει να τον ανέχεται…
- δεν του δείχνει την πόρτα της εξόδου.

Συνεχίζει να ανέχεται ψευδεπίγραφους ηγετίσκους, που αντί να τολμήσουν – ως όφειλαν – να καταστήσουν εξωτερική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης την εξωτερική πολιτική που θα προασπίζεται τα συμφέροντα του τόπου, αντί να εξευρωπαϊσουν την Ελληνική εξωτερική πολιτική ή να Ελληνοποιήσουν την εξωτερική πολιτική της Ευρώπης, καταπίνουν την υποταγμένη γλώσσα τους εκτουρκίζοντας την ελληνική εξωτερική πολιτική και ταπεινώνοντας ασυγχώρητα το λαό αυτής της χώρας.

ΑΙΣΧΟΣ…

Και φυσικά ΑΙΣΧΟΣ και στο «όλον» ΠΑΣΟΚ που ανέχεται, συμβιβάζεται και ταυτίζεται με αυτό το ΑΙΣΧΟΣ...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";