Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

Ζώα και μετανάστες

Οι μετανάστες στην Ελλάδα έχουν δείξει σχεδόν με όλους τους τρόπους το επίπεδο της φυλής του καθενός από αυτούς. Δεν τους αρκούν οι βιασμοί μικρών παιδιών και γυναικών, ούτε οι ληστείες ηλικιωμένων ανθρώπων με ξυλοδαρμούς και φονικές επιθέσεις εναντίον καταστηματαρχών, ούτε το γεγονός ότι είναι υπεύθυνοι σε μεγάλο βαθμό για την ανεργία των Ελλήνων χτυπώντας τα μεροκάμματα στις δουλειές μας, για να μην μιλήσω για τα ναρκωτικά που πουλάνε σε πολλά στενάκια και δρόμους της Αθήνας, η απανθρωπιά τους και το χαμηλό τους επίπεδο έχει φανεί και από την συμπεριφορά τους απέναντι στα ζώα.

Πολλές φορές η αστυνομία έχει ανακαλύψει πακιστανούς, μπαγκλαντεσιανούς και άλλους να αιχμαλωτίζουν και στην συνέχεια να τρώνε αδέσποτα σκυλιά και γάτες ή και περιστέρια.
Υπάρχει όμως και κάτι ακόμα που πολλοί δεν γνωρίζουν, ή όσοι γνωρίζουν το καλύπτουν, γιατί πολλοί εκτός από ανθέλληνες δεν είναι και καθόλου ζωόφιλοι. Σε μεγάλα καταστήματα γνωστές αλυσίδες pet shop σε ολόκληρη την Αθήνα είναι γνωστή η κακομεταχείριση των ζώων από τους αλλοδαπούς υπαλλήλους των καταστημάτων αυτών. Πασίγνωστο μεγάλο pet shop στην οδό Αθηνάς στο κέντρο της Αθήνας. Δουλεύουν εκεί μέσα τουλάχιστον 10 πακιστανοί, οι οποίοι φέρονται στα ζώα του καταστήματος με τον πιο απαίσιο τρόπο. Δεν τηρούν τους κανόνες υγιεινής των ζώων, όπως στα θηλαστικά και στα πτηνά συντροφιάς. Στον τομέα των ερπετών τα πράματα είναι ακόμα χειρότερα. Οι "υπάλληλοι" αυτοί αφήνουν νηστικά τα ζώα, βρώμικα και πολλές φορές τα χτυπάνε όταν αυτά κάνουν φασαρία. Θυμάμαι ακόμα την ημέρα που, όταν ένα μικρό παπαγαλάκι έφυγε από ένα κλουβί, ένας φιλήσυχος πακιστανός σήκωσε το χέρι του και το χτύπησε στον αέρα για να μην φύγει, με αποτέλεσμα το ζωντανό να πεθάνει ακαριαία από την πτώση του στο έδαφος με σπασμένο λαιμό. Στο συγκεκριμένο κατάστημα ζώων έχουν σημειωθεί κατά διαστήματα κλοπές ζώων, κυρίως μικρών πτηνών για "φαγοπότι" παρακαλώ. Όπως καταλαβαίνετε τέτοια περιστατικά δείχνουν και με το παραπάνω το επίπεδο των τριτοκοσμικών μεταναστών στην χώρα μας και τα τόσο πρωτόγονα ένστικτα τους। Πολλοί γνωρίζουν όλοι όμως σιωπούν. Κάποια στιγμή όμως θα σπάσει η σιωπή αυτή και τότε θα πρέπει οι υπεύθυνοι να υποστούν τις αντίστοιχες συνέπειες.

Μ।

Μετανάστες στην Ελλάδα τρώνε σκύλους

Σοκ-εξαθλιωμένοι μετανάστες τρώνε σκυλιά και γάτες…

Μετανάστης (;) έγδαρε σκύλο στη Σπάρτη και τον έφαγε!!!

Η περιπέτεια ενός σκύλου που γλίτωσε το μαγείρεμα
ΟΙΚΩΛΟΓΟΙ ΒΑΛ΄ΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ (ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";