Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

AIMΟΦΥΡΤΗ ΓΙΑ 30 ΕΥΡΩ - ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ...


Δεκάδες κάτοικοι βγήκαν στους δρόμους με δίκυκλα και αυτοκίνητα στην περιοχή του Νέου Φαλήρου όταν μία κάτοικος της περιοχής ξυλοκοπήθηκε και ληστεύθηκε από δύο υπανθρώπους “άντρακλες” που επέβαιναν σε δικυκλο, με σκοπό να την ληστεψουν.

Η γυναίκα σε κατάσταση σοκ και τραυματισμένη μεταφέρθηκε στο Ζάνειο, ενώ δεκάδες κάτοικοι βγήκαν στους δρόμους με κάθε μέσο για να εντοπίσουν τα καθάρματα. Στην “επιχείρηση” συμμετείχαν και πραγματικοί οικονομικοί μετανάστες που ζουν στην περιοχή εδώ και χρόνια με τις οικογένειες τους αφού και αυτοί υποφέρουν από τους αδίστακτους υπανθρώπους που δεν διστάζουν να επιτεθούν ακόμα και σε ανηλίκους.

Οι κάτοικοι έφτασαν μέχρι το Μοσχάτο αλλά δεν εντόπισαν τους συγκεκριμένους δράστες, ούτε την τσάντα τις κοπέλας που κλάπηκε. Βγήκαν όμως κάποια συμπεράσματα για τα λημέρια των δραστών που εντοπίζονται στις εγκαταστάσεις του ΣΕΦ μέχρι τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις, όπως τους υπέδειξαν κάποιοι που εντοπίστηκαν να κινούνται “περίεργα” εκεί.

Περιπολικό της ΕΛΑΣ που βρέθηκε στο συμβάν, συνέστησε στους κατοίκους “ψυχραιμία”.


http://olympia.gr/2010/04/05/%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CF%85%CE%BD%CE%AE%CE%B3%CE%B9-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%8C%CF%81%CE%BA-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";