Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

ΤΟ PRESIDENT ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ… Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ

ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Η ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΚΤΡΩΜΑΤΟΣ.

ΤΟ PRESIDENT ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟ...

Ασφυκτικά μικρό για να χωρέσει την αποφασιστικότητα και τη θέλησή μας…
Ασφυκτικά μικρό για να χωρέσει την υψωμένη μας γροθιά…
Ασφυκτικά μικρό για να χωρέσει την οργή, την αγανάκτησή μας και πάνω απ όλα την αγάπη μας για την πατρίδα, που κάποιοι θεώρησαν πως έχουν το θράσος να παίξουν σε βάρος της τα πιο ανήθικα παιχνίδια…

Ήταν όμως μόνο η αρχή….

Μια αρχή που διέψευσε θετικά κάθε προσδοκία, αφού χιλιάδες λαού ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ και της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΝ ΕΠΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ, και γέμισαν ασφυκτικά ακόμα και τα πεζοδρόμια...





Στο κάλεσμά μας ανταποκρίθηκαν και βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου, που είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την αταλάντευτη αποφασιστικότητα των παρευρισκομένων, να σταθούν εμπόδιο σε οποιαδήποτε εθνική υποχώρηση.

Οι ομιλητές, Γιάννης Χατζηαντωνίου (δικηγόρος), Κωνσταντίνος Ρωμανός (καθηγητής Πανεπιστημίου), Αναστάσιος Στάμου (καθηγητής Μέσης εκπαίδευσης) και Σπύρος Χατζάρας( δημοσιογράφος), φώτισαν με τρόπο ιδιαίτερα αποκαλυπτικό, την ουσία και το περιεχόμενο της γενικευμένης ανθελληνικής επίθεσης στην κοινωνία, τους θεσμούς, στην εκπαίδευση και στον ίδιο τον κοινωνικό ιστό της χώρας.

Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω… Θα συνεχίσει το δρόμο του αποφασισμένο να πνίξει τα ατιμωτικά σχέδια του JEFFREY και της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Η σπίθα του καθολικού ξεσηκωμού άναψε οριστικά… Και είναι αποφασισμένη να κάψει τους εμπνευστές του εθνομηδενισμού και της διάλυσης της χώρας.

Το λαθρονομοσχέδιο δεν θα περάσει…
Τα σχέδια διαμελισμού της Ελλάδας θα ναυαγήσουν…
Το τίμημα θα είναι ακριβό για όσους τόλμησαν να απλώσουν τα βρωμερά τους χέρια και να ατιμάσουν το αίμα των ηρώων μας…

Η απόφαση ήταν μία και είναι οριστική:

ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ…
ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΨΗΛΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…
ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ.

Ο αγώνας τώρα ξεκινά και θα είναι ένας αγώνας όμορφος, έντιμος, πανεθνικός.
Θα είναι ένας αγώνας νικηφόρος.

Αυτός ο αγώνας δεν μπορεί πλέον να στριμωχτεί σε αίθουσες και τοίχους.
Θα ξεχυθεί αντικειμενικά στις γειτονιές και τις πλατείες…
Θα πνίξει την Αθήνα και όλη την Ελλάδα στον παλμό του Ελληνισμού.

Εσείς οι χιλιάδες που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας και της Επιτροπής Ενημερώσεως επί Εθνικών Θεμάτων, θα μεταλαμπαδεύσετε το μήνυμα του χθεσινού συλλαλητήριου.

Ο στόχος είναι ένας και μοναδικός.

Οι εκατοντάδες χιλιάδες του λαού της Αθήνας που πνίγονται στη βουβή αγανάκτηση και στην οργή, να αποτελέσουν τις μέρες που έρχονται το ποτάμι που θα πνίξει τα ατιμωτικά σχέδια και τους εμπνευστές τους.

Η ανθελληνική επίθεση δε θα περάσει…
Ο αγώνας μόλις τώρα ξεκινά…
Η νίκη είναι σίγουρη και θα είναι δική μας. 

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

1 σχόλιο:

  1. η εκδηλωση στο president ηταν πραγματικα συγκλονιστικη!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΑΚ!ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ.ΤΟ 90% ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";