Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2010

Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ JEFFREY, ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΜΕ ΑΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΟΛΥΒΙ ΣΤΑ ΤΕΦΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ.

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ??? ΕΤΣΙ ΣΤΟΝ ΕΜΑΘΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ???

"Είναι πατριωτικό καθήκον όλων να συμβάλουν, με βάση τις πραγματικές τους δυνατότητες, τόνισε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας σήμερα στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου,στο οποίο συζητήθηκαν οι βασικές κατευθύνσεις του φορολογικού νομοσχεδίου, που παρουσίασε ο Υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου."

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ…
 γράφει ο Reporto

Το κορυφαίο πατριωτικό καθήκον αυτού του λαού, είναι να καταργήσει άμεσα εσένα και το θίασο τον ανικάνων που μας κουβάλησες, αν θέλει να δει ο τόπος του προκοπή, αν θέλει να έχουν μέλλον τα παιδιά του...

ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ…

Το κόμμα της «Βόρειας Μακεδονίας»… 
Το κόμμα που πούλησε τα Ιμια και τον Οτσαλάν… 
Το κόμμα των Παγκαλοσημίτηδων… 
Το κόμμα που δεν ακούει την αγωνία των Πομάκων και παραδίδει τη Θράκη στα σχέδια της Αγκυρας… 
Το κόμμα της Δραγώνα και των ΜΚΟ… 
Το κόμμα που ψευδολογώντας και παραπλανώντας ξεπουλά αδίστακτα την Εθνική ταυτότητα και προχωρά αδίστακτα στον εξισλαμισμό της χώρας???

ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΟΛΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ…

Ένας πρωθυπουργός που διαμηνύει απώλεια κυριαρχικών δικαιωμάτων προς κάθε κατεύθυνση… Ένας πρωθυπουργός που δε δίστασε να στοχοποιήσει οτιδήποτε εθνικό… 
Ένας πρωθυπουργός που έκανε αντιπρόεδρο στο θίασό του τον Πάγκαλο του Οτσαλάν και των Ιμίων…
Ένας πρωθυπουργός που δέχτηκε να πάρει το ντροπιαστικό δακτυλίδι από το Σημίτη των νεκρών Ηρώων και των γκρίζων ζωνών???

ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΤΖΕΦΡΥ???

ΞΕΡΕΙΣ ΑΡΑΓΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΛΜΑΣ ΕΣΥ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ???

ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΑΙΜΑ ΕΧΕΙ ΧΥΘΕΙ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΑΣ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ???

ΑΚΟΥΣΕΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ, ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΤΕΦΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ???

ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ ΤΖΕΦΡΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΛΑΣΠΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΤΙΣ ΛΟΒΙΤΟΥΡΕΣ, ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ, ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ, ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣΤΑΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ???

ΟΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΞΕΠΕΣΜΟ???

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Σ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ???
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";