Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Το εθνοκτόνο και αντισυνταγματικό νομοσχέδιο για την απονομή ιθαγένειας σε αλλοδαπούς αυτή την στιγμή συζητείται στην Βουλή

Αυτήν την στιγμή η   κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ σε μια εντελώς αποβιομηχανοποιημένη χώρα , με 12% ανεργία μεσούσης βαρειάς εισαγόμενης αλλα και δομικής οικονομικής κρίσης , με μια ανεργία που σε ένα χρόνο θα είναι κατ'ελαχιστον 20-25 %, σε αυτήν λοιπόν δύσκολη ώρα το πολυπολιτισμικό ΠΑΣΟΚ διαλέγει να ελληνοποιήσει 1,1 εκ εκατομμυρια λαθρομετανάστες, όλοι τους σε παραγωγική ηλικία που θα εκτινάξουν την ανεργία πανω απο το 30%(με τον καινούργιο πληθυσμό) και θα κονιορτοποιήσουν το διαλυμένο ΕΣΥ αλλά και τα λεηλατημένα ασφαλιστικά ταμεία.
Το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση διευκολύνει την κατάργηση του ισχύοντος δικαίου εθνικής καταγωγής και την αδιάκριτη πολιτογράφηση και Ελληνοποίηση των πάντων.Το τρίπτυχο ένταξη-εσνωμάτωση-αφομοίωση που είναι η μεταναστευτική πολιτική απέτυχε παταγωδώς. Μέρος αυτής της αποτυχίας θα είναι και η ελληνοποίηση 1,1 εκ αλλοδαπών  νομιμοποιημένων λαθρομεταναστών.
Το νομοσχέδιο Ραγκούση πρέπει να αποσυρθεί και η μεταναστευτική πολιτική να γίνει αντικείμενο σοβαρής μελέτης διακομματικής και διεπιστημονικής επιτροπής τα συμπεράσματα της οποίας να τεθούν στην έγκριση του λαού... μόνον έτσι οποιεσδήποτε σχετικές αποφάσεις θα έχουν νομιμότητα.
Μόνο η άμεση κινητοποίηση και παρέμβαση του λαού μπορεί να σταθεί εμπόδιο και ν’ αναχαιτίσει μια δρομολογημένη δυναμική, μια ολέθρια μηχανή, που έχει ως στόχο τη δημογραφική αλλοίωση και την εθνική αποδόμηση της χώρας, με τη φενάκη της δήθεν «προοδευτικής» πολιτικής και του «διεθνισμού».
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΑΠΕΡΓΙΩΝ,
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ,
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ,
ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ,
ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,
ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!

http://akritas-history-of-makedonia.blogspot.com/2010/03/blog-post_09.html

1 σχόλιο:

  1. Προτείνω το ακόλουθο κείμενο γιά συλλογή υπογραφών γιά τον νέο νόμο περί ιθαγενείας, συλλογή που πρέπει να συνεχιστεί και μετά την πιθανή ψήφισή του . Αυτό καλό θα ήταν να το αναλάμβανε ένας υπερκομματικός φορέας, όπως η επιτροπή εθνικής σωτηρίας:

    Μάρτιος 2010
    Εμείς οι έλληνες πολίτες, καλούμε την κυβέρνηση να αποσύρει το νομοσχέδιο περί ιθαγένειας και απόδοσης δικαιώματος ψήφου στούς μετανάστες ή τόν αντίστοιχο νόμο αν ψηφιστεί.
    Σε αντίθετη περίπτωση δηλώνουμε οτι δεν παρέχουμε την εξουσιοδότηση πρός την κυβέρνηση και την βουλή να μάς εκπροσωπήσει και και ως εκ τούτου δεν αναγνωρίζουμε την νομιμότητα τών πράξεων τους καθώς επίσης και την νομιμότητα του αποτελέσματος της απόδοσης ιθαγένειας σε όσες περιπτώσεις αυτή αποδοθεί βάσει αυτού του νόμου.
    Επειδη ο νόμος αυτός εκχωρεί καταχρηστικώς κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας μας σε ορδές λαών πού διά της βίας έχουν εποικήσει την χώρα και βρίσκεται σε πλήρη αναντιστοιχία με την λαϊκή βούληση, αφού έρχεται σε αντίθεση με την συντριπτική πλειοψηφία των ελλήνων, επί ενος μάλιστα θέματος από το οποίο εξαρτάται πλήρως η δυνατότητα τής ομαλής μας επιβίωσης, με τρόπο μή αναστρέψιμο, τόσο ως πρός τίς δημογραφικές, γεωπολιτικές, κοινωνικές, οικονομικές, και πολιτικές δυσμενείς εξελίξεις, όσο και ώς προς το αβέβαιο πλέον ιστορικό μέλλον των ελλήνων καί δεδομένου οτι σε περίπτωση ψήφισης αυτού τού νόμου, αυτό συνιστά κατάφωρη πραξικοπηματική ενέργεια·
    γι αυτό, στηριζόμενοι στο δικαιώμα και την υποχρέωση πού έχουμε να διαφυλάσσουμε τήν πολιτειακή νομιμότητα, η προάσπιση της οποίας σύμφωνα και με το σύνταγμα επαφίεται στον πατριωτισμό τών ελλήνων,
    καλούμε τήν κυβέρνηση όπως καί κάθε πολιτικό που την στήριξε σε αυτό, να παραιτηθούν οριστικά καί να εγκαταλείψουν τήν χώρα ως ανεπιθύμητοι πραξικοπηματίες σφετεριστές της εξουσίας ή ως συνεργοί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";