Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ… ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ «ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ»

Με αντεγκλήσεις και δηλώσεις χωρίς αντίκρισμα ουσιαστικό και με κυρίαρχο χαρακτηριστικό το τεράστιο έλλειμμα πολιτικής ευθύνης συζητήθηκε και ψηφίστηκε το λαθρονομοσχέδιο στην πλέον ντροπιαστική συνεδρίαση του Ελληνικού κοινοβουλίου.

"Την κατάργηση του νέου νόμου για τους μετανάστες, εφόσον η ΝΔ γίνει κυβέρνηση",«Είναι μια εξαγγελία άνευ αξίας και σημασίας» ανακοίνωσε χθες στη Βουλή ο πρόεδρος του κόμματος κ. Αντ. Σαμαράς. απάντησε ο αρμόδιος υπουργός Εσωτερικών κ. Ι. Ραγκούσης, τονίζοντας ότι δεν θα είναι εύκολο να ακυρώσεις μια διαδικασία πολιτογράφησης που θα έχει ξεκινήσει, για να επιστρέψεις σε ένα καθεστώς ημιπαράνομων και αδιαφανών νομιμοποιήσεων.



Κοινό χαρακτηριστικό τόσο του πράσινου καιροσκοπισμού, όσο και της μπλε φτηνοστημένης δημαγωγίας, αλλά και των κομπάρσων του «βαλβίδα» και του εθνομηδενιστικού ΣΥΡΙΖΑ, ήταν ο Ελληνικός λαός που όλοι τους αγνόησαν επιδεικτικά και εν πολλοίς ένοχα.

Το ΠΑΣΟΚ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΕ με τρόπο κατάπτυστο και προκλητικό τη δεδηλωμένη αντίθεση των ελλήνων πολιτών στο συντελούμενο έγκλημα σε βάρος του Ελληνισμού που τόλμησε να ενορχηστρώσει.

Η ΝΔ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕ και ΑΓΝΟΗΣΕ την αποφασιστικότητα των Ελλήνων πολιτών, να μπουν μπροστά και να εμποδίσουν το έγκλημα.
Δεν απευθύνθηκε…
Δεν κινητοποίησε…
Δεν ενέπνευσε…
Δε στήριξε στις γροθιές και τις πλάτες αυτού του λαού μια συνεπή πολιτική αποτροπής του Εθνικού εγκλήματος.
Προτίμησε να παραμείνει ένα κόμμα συστημικό, ανίκανο και απρόθυμο να ξεχωρίσει το κορυφαίο ειδικό βάρος που είχε το λαθρονομοσχέδιο στην κοινωνική ζωή και στην εθνική μας υπόσταση, και αρκέστηκε να ξιφουλκήσει αγορεύοντας με κενό πολιτικό λόγο, ανίκανη να συναισθανθεί τις μεγάλες της πολιτικές ευθύνες.


Ο γραφικός αλλά και επικίνδυνος «βαλβίδας» του πολιτικού καιροσκοπισμού, τόλμησε να κάνει ακόμα ένα βήμα παραπέρα. Ένα βήμα που ούτε οι εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ δε το αποτόλμησαν.
Τόλμησε να καταγγείλει τους διαδηλωτές με τις ελληνικές σημαίες και να προτείνει εν πολλοίς στο Χρυσοχοϊδη να αναλάβει δράση εναντίον τους.

Όλοι κιότεψαν…
Όλοι συμβιβάστηκαν στη μεγάλη προδοσία…
Όλοι προσαρμόστηκαν στο διακριτό τους ρόλο, συμπολιτευόμενοι ή φραστικά «αντιπολιτευόμενοι» το ανοσιούργημα, που θα ξημερώσει ημέρες εφιάλτη και αίματος για την Ελλάδα.

Όλοι αρκέστηκαν να χαρακτηρίσουν ακροδεξιούς και πράκτορες υπηρεσιών, όλους εκείνους που τόλμησαν να σηκώσουν ψηλά την Ελληνική σημαία.

Κανείς τους όμως δεν είπε, γιατί αυτή τη σημαία δε την πήραν στα χέρια οι "Δημοκράτες" τους. Κι αυτό δε γίνεται τυχαία.

Επιχειρούν με τρόπο ατιμωτικό, ύπουλο και λαθραίο, να εμφανίσουν όλους εκείνους που για οποιοδήποτε λόγο δε βγήκαν στους δρόμους, ως αποδέκτες και χειροκροτητές του εγκλήματος.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ.

Όλοι υποκριτές και θρασύδειλοι, αφού δε τόλμησαν να απευθυνθούν στον ελληνικό λαό στο σύνολό του, προκειμένου να επιλέξει αυτός ο λαός αν θα απέτρεπε τους «ακροδεξιούς» με τις ελληνικές σημαίες να καταγγείλουν το έγκλημα, ή αν θα έστηνε κρεμάλες στο Σύνταγμα για να τις φορέσει στο λαιμό όλων εκείνων που αποφάσισαν να ξεπουλήσουν τόσο φτηνά την Ελλάδα.

Όλοι τους φοβήθηκαν την οργή του ελληνικού λαού γι αυτό και φρόντισαν να τον κρατήσουν καθηλωμένο στα σπίτια του.
Για το μόνο που νοιάστηκαν όλοι τους, είναι να βγάλουν αλώβητο το πολιτικό τους σύστημα γι αυτό και ενοχλήθηκαν για τις «αποδοκιμασίες σε βάρος των πολιτικών»

Προφανώς ήθελαν επιδοκιμασίες…
Προφανώς επιζητούσαν το ναρκισσισμό του χειροκροτήματος…
Κανείς τους δεν μπήκε στον κόπο να αναρωτηθεί:
«Τι κάνουμε σήμερα κι αυτός ο κόσμος μας αποδοκιμάζει???»
«Σε ποιο σημείο ντροπής φέραμε σήμερα τη Βουλή των Ελλήνων???»
«Ποιο είναι το αύριο που προσυπογράφουμε να ξημερώσει, για τα παιδιά και για τα εγγόνια μας???»

Κανείς…

Όλοι πουλημένοι… να είστε καταραμένοι…

ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΤΕΛΕΥΘΗΣΑΤΟ...
ΑΘΛΙΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";