Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

ΕΠΙΚΗΡΥΞΤΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ... ΑΠΑΛΛΑΞΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΘΙΑΣΟ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΑ...

ΝΑ ΓΕΝΙΚΕΥΤΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟ-ΠΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ Η ΧΩΡΑ.

Όχι γιατί είναι απλά ανίκανος, αλλά γιατί είναι και κατευθυνόμενα επικίνδυνος για την εθνική ασφάλεια της χώρας.


Είναι ο άνθρωπος που έκανε παντιέρα την αδεξιότητα του Ξηρού, για να επενδύσει αποκλειστικά και μόνο στον πολιτικό ναρκισσισμό του, υποβοηθούμενος βεβαίως – βεβαίως από τα χειραγωγούμενα ΜΜΕ.


γράφει ο Reporto

Είναι ο άνθρωπος που επανήλθε με έκδηλη τη διάθεση του ρεβανσισμού στην Κυβερνητική εξουσία, με στόχο να αποδείξει πως έχει το πολιτικό ανάστημα να μπορεί να κοιτάζει το μαϊντανό από πάνω.
Προφανέστατα δε τον ενημέρωσαν πως ψήλωσε πολύ ο μαϊντανός, και δεν μπορεί να τον φτάσει…

Είναι ο άνθρωπος που θέλησε αυτοταπεινούμενος (αλλά αυτό είναι δικαίωμά του), να ταπεινώνει καθημερινά την Ελλάδα και τους θεσμούς, πότε σκύβοντας το κεφάλι στους Παπαχρήστους και τη ΣΥΡΙΖΙπαρέα των Εξαρχείων, και πότε στοχοποιώντας τους υφισταμένους του αστυνομικούς, ενθαρρύνοντας έτσι την ασυδοσία της ανομίας.

Είναι ο δήθεν πονόψυχος της πολιτικής απάτης, που ανέλαβε εργολαβικά τον βρώμικο ρόλο να είναι αυτός που θα επιβάλει στην Ελληνική κοινωνία το φερετζέ του ισλαμισμού, αδιαφορώντας για τις εφιαλτικές συνέπειες των επιλογών του.

Είναι ο άνθρωπος που πάντα είχε περίσσευμα μεγαλοστομίας, ταμπουρωμένος πίσω από την προστασία της προσωπικής του φρουράς και προφανέστατα καπηλευόμενος το θεσμικό του ρόλο, για τον οποίο κανένας Έλληνας δεν αισθάνεται υπερήφανος για την ικανότητά του να τον τιμά.

Είναι ο άνθρωπος που πρωτοστάτησε στο χτύπημα στην πλάτη της ανομίας, αντισταθμίζοντας το διπρόσωπο παιχνίδι του με φραστικά πυροτεχνήματα, που μόνο ειρωνικά σχόλια μπορούν να προκαλέσουν για όποιον επιχειρήσει να τα αντιστοιχίσει με την καθημερινή του πρακτική.

Είναι ο άνθρωπος που στο όνομα ενός ψευδεπίγραφου ανθρωπισμού, παρόπλισε την ΕΛ.ΑΣ παραδίδοντας ουσιαστικά ανυπεράσπιστα και αλυσοδεμένα κοριτσόπουλα, στο αναβαθμισμένο και αδίστακτο έγκλημα που λυμαίνεται τη χώρα.

Είναι ο άνθρωπος που αντιμετωπίζει τις Ελληνικές αρχές ωσάν να πρόκειται για τον πρώτο παράνομο, για τον πρώτο τυχοδιώκτη, και έχει εξαπολύσει μια αμετανόητη εκστρατεία με στόχο την πλήρη αποδιοργάνωση και τη συστηματική υπονόμευση του θεσμικού τους ρόλου.

Είναι ο άνθρωπος που δεν δίστασε να στοχοποιήσει οποιονδήποτε τόλμησε να σεβαστεί το Σύνταγμα, τη νομιμότητα, και την ανάγκη υπεράσπισης της ομαλότητας στην καθημερινότητα του Έλληνα πολίτη.

Είναι ο άνθρωπος που ταυτίστηκε με τα ψεύτικα κοράνια, με τους ψευτοπολιτικούς πρόσφυγες από τη Χιλή, ο άνθρωπος που αρνήθηκε να δει κατάματα το πρόβλημα αλλά επέλεξε να γίνει μέρος του προβλήματος στοχοποιώντας ουσιαστικά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία.

Είναι ο άνθρωπος που με τη στάση του ενθαρρύνει καθημερινά τη χορογραφία της ανομίας, του ανθελληνισμού και της ανεξέλεγκτης εγκληματικότητας.

Είναι ο άνθρωπος που δεν είδε εχθρούς στον φονταμενταλισμό… 

Ο άνθρωπος που δεν είδε την ανάγκη αποφασιστικής αντιμετώπισης του θανάτου που σπέρνουν καθημερινά οι οργανωμένες συμμορίες…

Είναι ο άνθρωπος που δε συναισθάνεται πως επί των ημερών του το μόνο που ανθεί είναι ο θάνατος.

Είναι ο άνθρωπος που ανακάλυψε τους υπονομευτές της πατρίδας στα παλικάρια των ΟΥΚ, και τόλμησε να απλώσει το χέρι του ακόμα και σ αυτούς.

Είναι ο άνθρωπος που ήδη γράφει τις πιο μαύρες σελίδες της ελληνικής πολιτικής ιστορίας.

Είναι ο άνθρωπος που θα εύχονταν να είχαν υπουργό οι παράνομοι, οι εγκληματίες και οι τρομοκράτες όπου γης, αφού με τρόπο αδίστακτο τους παραδίδει καθημερινά το σύνολο της κοινωνίας εντελώς ανυπεράσπιστη, αφού φροντίζει να θέσει άμεσα σε διαθεσιμότητα οποιονδήποτε τολμήσει ακόμα και να δηλώσει την απόφασή του να υπερασπιστεί πατρίδα και νομιμότητα.

Είναι ο άνθρωπος που μαζί με τον πρωθυπουργό που τον στηρίζει, είναι προσωπικά υπεύθυνοι και εκ των πραγμάτων οι ηθικοί αυτουργοί για την αποσταθεροποίηση της χώρας που παραδίδεται καθημερινά στο έλεος της εγκληματικότητας, της ασύδοτης τρομοκρατίας, και της γενικευμένης πολιτικής, εθνικής και κοινωνικής αποσταθεροποίησης.
 

1 σχόλιο:

  1. Δεν υπάρχει επιτέλους μια οργάνωση που να αναλαμβάνει την ΕΚΤΕΛΕΣΗ όλων όσων παίρνουν αντιεθνικές αποφάσεις???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";