Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

ΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΤΙΛΙ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΙΤΗ. ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Το λαθρονομοσχέδιο πήρε το δρόμο για το ελληνικό κοινοβούλιο.

Το φυτίλι του δυναμίτη ανάβει. Οι βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου, έχουν χρέος να το προλάβουν πριν φτάσει στο πρώτο βαρέλι του δυναμίτη. Αν φτάσει εκεί… τότε οι εξελίξεις θα είναι απρόβλεπτες στην κοινωνία. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας.

Τη βουβή αγανάκτηση αυτού του λαού που περιμένει μια αφορμή για να μετασχηματιστεί σε ανεξέλεγκτη οργή, δε την έχετε υπολογίσει σωστά.

Δε σας την έχουν μεταφέρει αντικειμενικά οι επικοινωνιολόγοι που σας κανακεύουν.


γράφει ο Reporto

Οι βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου οφείλουν να κατανοήσουν πως αν δεν περιορίσουν τους προδότες – εφιάλτες σε 149 ώστε να αποτραπεί η υπερψήφιση αυτού του εκτρώματος, θα έχουν συνδέσει τα όνομά τους με ένα πισώπλατο κτύπημα σε βάρος του ελληνισμού και αυτής της αιματοβαμμένης από το αίμα ηρώων πατρίδας,

Οι βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου, οφείλουν να συνειδητοποιήσουν πως μπαίνουν σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι με τη φωτιά.

Από εδώ και πέρα ο καθένας οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στην πατρίδα και την ιστορία, και οφείλει να έχει ξεκαθαρισμένο, πως αυτή την κορυφαία ευθύνη, εκείνοι που θα τολμήσουν να τη διαχειριστούν επιπόλαια και χωρίς περισυλλογή, η ιστορία αλλά και η ζωή δε θα τους αφήσει κανένα περιθώριο για συγνώμες και μετάνοιες…

Το λαθρονομοσχέδιο με μεθοδεύσεις βιαστικές και χειρισμούς απερίσκεπτους, πήρε το δρόμο του για το ελληνικό κοινοβούλιο.

Είναι ο δρόμος που επέβαλαν ο Soros, οι ύποπτες και καθοδηγούμενες Μ.Κ.Ο, η παγκόσμια διακυβέρνηση, γραμμάτια στην οποία πληρώνει σήμερα ο κυβερνητικός θίασος και προσωπικά ο πρωθυπουργός της χώρας. Τον επέβαλε επίσης, και η ανοχή των ψευτοαριστερών ιδεολογημάτων που παρέχουν με τον τρόπο τους το αριστερό άλλοθι, σε μια άκρως επικίνδυνη πολιτική, που θα πάρει ακόμα και βραχυπρόθεσμα, απρόβλεπτες και ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Αυτή η ανίερη συμμαχία, με στόχο την «πολύφερνη νύφη» που ακούει στο όνομα «λαθρομετανάστευση», είναι και δόλια… είναι και επικίνδυνη… είναι σαφώς ανιστόρητη… και χωρίς δεύτερη σκέψη, είναι και εθνικά εγκληματική.

Τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών δε θα αντιμετωπιστούν πιο ανθρώπινα με το ψευδεπίγραφο εμπόριο ταυτότητας και πατρίδας.

Οι ίδιοι οι μετανάστες οι οποίοι βρίσκονται εδώ, και οι οποίοι ενδιαφέρονται για το μεροκάματο και τη ζωή τους, δεν έχουν ανάγκη ούτε από ταυτότητες, ούτε από δανεικές πατρίδες. Έχουν ανάγκη αποκλειστικά και μόνο από δουλειά, από ασφάλεια, και από τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα όπως όλοι εμείς.

Η εξασφάλιση αυτών που τους είναι πραγματικά απαραίτητα για το βιοπορισμό τους, δεν περνά ούτε μέσα από το εμπόριο ταυτότητας, ούτε μέσα από το λαθρεμπόριο πατρίδας.

Σταματήστε λοιπόν να υποκρίνεστε και να παίζετε βρώμικα παιχνίδια, λερώνοντας με τα βρώμικα χέρια σας και τα ύπουλα μυαλά σας, τον ανθρωπισμό των ελλήνων πολιτών.

Αν θέλετε πραγματικά να κάνετε κάτι γι αυτούς που δουλεύουν με μόχθο πραγματικό και δεν είναι βουτηγμένοι στην ανομία και στο έγκλημα, χτυπήστε την απανθρωπιά των εργοδοτών – αν και όπου αυτή εκδηλώνεται – και την καπηλεία της ελπίδας τους από τη μαφία του σωματεμπορίου.

Αυτό για να το πετύχετε δε χρειάζεται να βγάλετε στο σφυρί ταυτότητες και ιθαγένεια. Χρειάζεστε απλά νόμους ανθρώπινους που να λειτουργούν και ελεγκτικούς μηχανισμούς ικανούς και αποφασισμένους να το επιβάλουν.

Άδικα υποκρίνεστε προσκυνημένοι…

Δεν ενδιαφέρεστε για κείνους τους ελάχιστους που βγάζουν το ψωμί τους έντιμα, με τη δουλειά έστω και αδικούμενοι. Δε σας ενδιαφέρει ο φιλήσυχος οικογενειάρχης που αγωνίζεται και προσπαθεί.
Άλλωστε κι αυτός δεν ενδιαφέρεται ούτε για ιθαγένειες δανεικές, ούτε για ταυτότητες κλεμμένες. Μεροκάματο και ησυχία τον ενδιαφέρει μόνο. Τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο από αυτό.

Δεν ενδιαφέρεστε όμως γι αυτούς.

Οι ορδές των παρανόμων που λυμαίνονται καθημερινά τη νομιμότητα και τη ζωή μας σας ενδιαφέρουν.
Αυτούς που είναι βουτηγμένοι στην ανομία, στο πλιάτσικο και στο έγκλημα θέλετε να τακτοποιήσετε.
Η μαφία των εγκληματιών και των παρανόμων σας ενδιαφέρει.

Η λογική του νόμιμου και του φιλήσυχου ανθρώπου είναι στραμμένη στο μεροκάματο και δεν είναι σε τίποτε απ όλα αυτά στα οποία υποκριτικά και ύπουλα αναφέρεστε.

Η ταυτότητα και η ιθαγένεια δε θα αλλάξει το χρώμα του προσώπου κανενός…

Δε θα καταπολεμήσει την ανασφάλειά του…
Δε θα πείσει τον κακό εργοδότη να γίνει καλύτερος…
Δε θα αναστείλει τη γκετοποίηση της ζωής κανενός αν ο ίδιος δεν επιλέξει και δε διαχειριστεί επιτυχημένα τη διαδικασία της ενσωμάτωσης.

Λέτε ψέματα στον ελληνικό λαό και τα λέτε σκόπιμα και μεθοδευμένα.
Τα λέτε με δολιότητα και με την υποκρισία να ξεχειλίζει στα μάτια σας…

Και το κάνετε συνειδητά γιατί επιχειρείτε πίσω από αυτά να συγκαλύψετε τα ύπουλα και ανθελληνικά σχέδια σας.

Γιατί αυτό που κάνετε, δεν είναι να πλειοδοτείτε σε ανθρωπιά.
Αυτή δε την έχετε.
Ποτέ δε την είχατε.
Δεν την είχατε όταν χτυπούσατε τους συνταξιούχους αυτή την ανθρωπιά…
Ούτε όταν μόλις χθες μπουρλοτιάζατε με τα καπνογόνα το Γλέζο την είχατε.

Αυτό που κάνετε δεν είναι να πλειοδοτείτε σε ανθρωπιά.
Σε μίσος και απέχθεια γι αυτή την πατρίδα πλειοδοτείτε….
Γραμμάτια στους χορηγούς και τους προστάτες σας ξοφλάτε…
Εντολές των αβανταδόρων σας εκτελείτε.

Την ταυτότητα και την ιθαγένεια δεν επιχειρείτε να τη δώσετε για να προασπίσετε κάποιο ανθρώπινο δικαίωμα των εισβολέων.

Επιχειρείτε να τη δώσετε για να ενδυναμώσετε την ιδιότητά τους ως Δούρειο Ίππο στην ελληνική κοινωνία με στόχο τη διάρρηξη και την αποσύνθεσή της.

Επιχειρείτε να την δώσετε αν και γνωρίζετε πως η χορήγησή της, θα κάνει ακόμα και όσους είναι νομοταγείς απ αυτούς, ευάλωτους στα σχέδια φονταμενταλιστικών και εθνικά αποσυνθετικών μηχανισμών, που οργανώνουν μεθοδικά επιχειρήσεις υπονόμευσης της χώρας.

Η εμπειρία της Δυτικής Ευρώπης κραυγάζει…
Είστε οι μόνοι που δε την ακούτε.

Και δε την ακούτε γιατί δε θέλετε να την ακούσετε.

Επιχειρείτε να τη δώσετε αν και ξέρετε ότι η ελληνική ταυτότητα σε στρατιές αλλοεθνών, δε θα αποτελέσει εργαλείο δικαιότερης διαβίωσης αλλά καταστροφικό όπλο στα χέρια κέντρων που δε σκέφτονται καθόλου αθώα σαν την κυρα-Κατίνα που προσπαθείτε να ενεργοποιήσετε τον ανθρωπισμό της.

Με δυο λόγια επιχειρείτε ένα ύπουλο χτύπημα σε βάρος του ελληνισμού με απρόβλεπτες συνέπειες στην κοινωνία, την καθημερινότητα, και το οποίο σημαδεύει κατάστηθα την ίδια την εθνική και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας.

Μέσω της ταυτότητας και της ιθαγένειας, επιχειρείτε ύπουλα και δόλια να τροφοδοτήσετε «αιτήματα», «δικαιώματα» και θρασύτατες επιδιώξεις, που θα φέρουν ένταση στην κοινωνία, διαλυτικές αποσυνθετικές τάσεις και εχθρότητα, και σε τελευταία ανάλυση, αίμα στους δρόμους, τις πλατείες και τις γειτονιές.

Ε αυτό το έγκλημα δε θα σας το επιτρέψει ο λαός…
Αυτή την προδοσία δε θα την ανεχθεί κανένας …

Παίζετε πλέον ανοικτά με τη ζωή του Έλληνα πολίτη…
Παίζετε ανοικτά με τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας…
Παραβιάζετε κατάφωρα τη νομιμότητα και το Σύνταγμα της χώρας.
Και μόνο αποδεχόμενοι να συζητήσετε πάνω στο λαθρονομοσχέδιο το οποίο εκχωρεί κυριαρχικά δικαιώματα σε ορδές ανθρώπων που δεν τα δικαιούνται, θα έχετε εκπέσει κάθε Συνταγματικής και Δημοκρατικής νομιμότητας και ως εκ τούτου, αν πρέπει ο ελληνικός λαός να επιλέξει ανάμεσα στο αν θα σεβαστεί το Σύνταγμα και τη νομιμότητα ή τα προσκυνημένα μυαλά και τομάρια κάποιων τυχάρπαστων πολιτικών, σαφώς θα επιλέξει να σεβαστεί και να υπερασπίσει το Σύνταγμα και τη Δημοκρατία.

Αυτό λέει η συνείδησή του…
Αυτό λέει η ιστορία του…
Αυτό βροντοφωνάζει η Ελληνική του ψυχή την οποία προφανώς δε διαθέτετε γι αυτό και δεν μπορείτε να ακούσετε τι σας περιμένει αν ανοίξετε την πόρτα του φρενοκομείου.

Τη στιγμή που το ανθελληνικό έκτρωμα θα έχει περάσει την πόρτα της ολομέλειας, εκείνη τη στιγμή το σπίρτο που κρατάτε θα έχει πλησιάσει απειλητικά το φυτίλι του δυναμίτη.

Είναι το χέρι των βουλευτών του ελληνικού κοινοβουλίου, να μην επιτρέψουν να το ακουμπήσει…

Θα ακούσουν την ελληνική τους ψυχή και τη φωνή της συνείδησης???
Όσοι τα διαθέτουν θα τα ακούσουν και τα δυο.

Για όλους τους υπόλοιπους… το κρίμα στο λαιμό τους.

Οι εξελίξεις στην κοινωνία θα είναι απρόβλεπτες…

Και από την κρίση της ιστορίας δεν ξεφεύγει κανείς
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";