Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΑΘΛΙΕ ΠΑΠΑΤΖΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΕ ή ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΠ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ .

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΞΕΤΣΙΠΩΣΙΑ.

Το μόνο που δεν έκαναν, είναι να βάλουν το λαό να προσεύχεται, προκειμένου να μας «καλοδεχτεί η σκύλα για να μην πέσουμε στη Χάρυβδη»

Αυτό όμως που επιμένουν, είναι να κρύβουν από το λαό τη μεγάλη αλήθεια.

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ...

Οδηγούν την κοινωνία στην εξαθλίωση, με μοναδικό στόχο το δανεισμό.
Δηλαδή… την περαιτέρω εξαθλίωση και την καθολική υποθήκη της χώρας.


του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ


Δεν πρόκειται για αφελείς, αλλά για πολιτικούς εγκληματίες.
Δεν πρόκειται για επιπόλαια, αλλά για την πιο πρόστυχη πολιτική που γνώρισε ποτέ ο τόπος.

Επιχειρούν να κάνουν τον ελληνικό λαό συνένοχο, στο μεγαλύτερο έγκλημα όλων των εποχών σε βάρος της ίδιας του της χώρας.

Σαρώνουν τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα…
Καταργούν κεκτημένα…
Καταδικάζουν την κοινωνία στην ανέχεια, την αβεβαιότητα και την απόλυτη ανασφάλεια για την επόμενη μέρα.

Ταυτόχρονα, αξιοποιούν το κλίμα που οι ίδιοι δημιούργησαν, εκμεταλλευόμενοι τις συνέπειες των πολιτικών που οι ίδιοι εφήρμοσαν, για να παροπλίσουν κυριαρχικά τη χώρα, και να νομιμοποιήσουν τις μεγάλες εθνικές υποχωρήσεις που έχουν στα σκαριά.

Επισείουν τον μπαμπούλα των «επώδυνων» αποφάσεων που αναμένεται να ληφθούν και να μας επιβληθούν, για να καθηλώσουν και να χαλιναγωγήσουν τη λαϊκή αντίσταση. Φοβούνται την επερχόμενη κοινωνική έκρηξη.

Επιχειρούν να βάλουν στο παιχνίδι το παράδειγμα της Ουγγαρίας, όχι για να ορθώσουν το ανάστημά τους και να αντισταθούν, αλλά για να καλλιεργήσουν κοινωνική συνείδηση αποδοχής της υποταγής που ετοιμάζουν.

Κανείς δε μιλά για ανάπτυξη…
Κανείς δε μιλά για προοπτική…
Κανένας τους δεν επιχειρεί να φωτίσει την επόμενη μέρα.

Αυτό που βιώνει ο Ελληνικός λαός, δεν είναι η κατάντια της πολιτικής. Είναι η ίδια η πολιτική τους. Είναι το πλαίσιο των αναδιαρθρώσεων που είναι εντεταλμένοι να εφαρμόσουν. Είναι μια γενικευμένη επίθεση του πολιτικού συστήματος σε βάρος του λαού που το ανέχεται χρόνια τώρα με τη στάση του και με την ψήφο του.

Η κενή περιεχομένου αντιπολιτευτική τακτική της Νέας Δημοκρατίας, δεν οφείλεται σε πολιτική ανικανότητα. Είναι μια αντιπολιτευτική τακτική απόλυτα ελεγχόμενη και αναγκαία.

Ο ένας τραβά για τη Σκύλα κι ο άλλος για τη Χάρυβδη. 

Όποια επιλογή και αν υπάρξει από τις δυό, κερδισμένοι θα είναι οι μόνιμα κερδισμένοι και μοναδικός χαμένος θα είναι ο εργαζόμενος λαός που μοχθεί να σηκώσει κάποια στιγμή κεφάλι.

Ούτε ο οπαδός της Σκύλας είναι σύμμαχός μας, ούτε ο οπαδός της Χάρυβδης.
Ένοχοι… υπεύθυνοι… και καταστροφικοί είναι και οι δυό. Συνένοχοι και συνυπεύθυνοι είναι όλοι όσοι επιχειρούν να τους αβαντάρουν.

Τριάντα πέντε χρόνια μεταπολίτευσης, το σκηνικό είναι το ίδιο. Σε κάθε κυβερνητική εναλλαγή, ο κάθε επόμενος έρχεται να «πατήσει» στην «καμένη γη» που άφησε ο προηγούμενος, για να συνεχίσει το ίδιο καταστροφικό έργο.

Μοναδικός χαμένος πάντοτε ό ίδιος ο λαός. Εκείνος δηλαδή που δεν τόλμησε να πιάσει ο ίδιος στα χέρια του το φυτίλι του δυναμίτη και να τους στείλει στο διάβολο με τρόπο παραδειγματικό.

Οφείλουμε να το καταλάβουμε πριν αρχίσουν να «κουτσουρεύουν» και την ίδια μας τη χώρα…

Κάθε ανοχή… κάθε καθυστέρηση… οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή.

Η γενικευμένη απειθαρχία και ο καθολικός ξεσηκωμός για την παραδειγματική ανατροπή και τιμωρία τους, είναι η μόνη λύση για να περισώσουμε τη χώρα μας και τη ζωή μας.

Απαιτείστε από τα συνδικάτα να αναλάβουν πρωτοβουλίες ριζοσπαστικές.
Απαιτείστε να υιοθετήσουν συνθήματα πολιτικής ανατροπής.
Αναδείξτε πολιτικές ηγεσίες εμπνευσμένες και αποφασισμένες να κατευθύνουν αυτό τον αγώνα, μέχρι την τελική νίκη.

Αποθρασύνθηκαν.

Δεν παίζουν πλέον με τη ζωή και την καθημερινότητά μας. Την απειλούν ευθέως.

Μην παίζετε με το μέλλον των παιδιών σας. 

Ανατρέψτε τους πριν καταστρέψουν την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";