Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2010

Το εθνοκτόνο νομοσχέδιο που ελληνοποιεί τους λαθρομετανάστες ψηφίστηκε.

Το πρώτο βήμα για την μετατροπή της Ελλάδας από Έθνος -Κράτος σε Πολυπολιτισμικό κράτος έγινε.Χωρίς την έγκριση του Ελληνικού λαού μιας και η δημοκρατία μας απαγορεύει εμμέσως το δημοψήφισμα.
Το δεύτερο βήμα θα είναι από το υπουργείο Παιδείας όπου η θεμελιώδης αρχή της "πολιτικής ορθότητας" στην εκπαίδευση "τι να σκέφτονται" και όχι "πως να σκέφτονται" είναι η κύρια γραμμή αυτής της πολυπολιτσιμικής κυβέρνησης .
Είναι γεγονός πως ετούτη η κυβέρνηση, αλλά και η προηγούμενη, θέτουν, κυριολεκτικά, ένα βαρέλι δυναμίτιδας στα θεμέλια της πολιτικής κι εθνικής κυριαρχίας του Ελληνικού λαού κι ανάβουν ένα βραδυφλεγές φιτίλι.
Η κατασκευή, εκ του μη όντος, μίας συμπαγούς και διακριτής εθνοπολιτισμικής μειονότητας εντός της εθνικής επικράτειας, εμφορούμενης μάλιστα από εξόχως ανεπτυγμένη εθνική αυτοσυνειδησία και αλυτρωτική εθνικιστική ιδεολογία γίνεται πλέον πράξη με αυτό το εθνοκτόνο νομοσχέδιο.
O νέος κομματικός στρατός, που δεν καταλαβαίνουν στο ΠΑΣΟΚ ότι θα ζητήσει σύντομα πολλά και κυρίως, την «προσαρμογή» της κοινωνίας μας στα μέτρα και στα σταθμά τους…
Σε μια δεκαετία από σήμερα, θα υπάρχουν στη Βουλή αμιγή κόμματα μεταναστών, κυρίως μουσουλμάνων, που θα ρυθμίζουν απολύτως τα πολιτικά πράγματα στην Ελλάδα.
Συμβαίνει ήδη αυτό στην Βουλγαρία όπου η τουρκική μειονότητα ρυθμίζει απολύτως τις πολιτικές του κράτους αυτού.
Με την ψήφιση αυτού του νομοσχεδίου πλέον η Ελλάδα έχει εκτός από 100.000 Τούρκους και 1,5 εκ άτομα όπου από λαθρομετανάστες θα γίνουν σε βάθος 3ετίας λαθρο-Έλληνες.
Ο κόσμος όλος έρχεται τούμπα, ο λαός μας στενάζει κάτω απ' τα πρωτοφανή οικονομικά μέτρα της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ, η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα κατάρρευσης και χρεωκοπίας απ' τις ληστρικές διακυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κι ο καημός των κυβερνώντων είναι η απόδοση ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες!
Και δεν αντιδρά κανείς!
Έλληνες θα τα βρείτε μπροστά σας.....

Ακρίτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";