Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Λιγότερες από 2 ώρες μείνανε...

ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

ΤΩΡΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜ
Ε ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ.



Aθήνα: πλατεία Συντάγματος μπροστά από το Κοινοβούλιο.

Θεσσαλονίκη: Πλατεία Παύλου Μελά, απέναντι από το Λευκό Πύργο.

4 σχόλια:

  1. ρε αποτυχημένοι ανύπαρκτοι:
    τόσοι και τόσοι "πατριώτες" δεν μπορέσατε να στείλετε μία (-1-) φωτογραφία από την εκδήλωση;
    Ούτε μια τρίχα από τα αρχίδια των ακροαριστερών φασιστών δεν είστε!
    Ανοργάνωτοι, άχρηστοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΙΔΙΑ ΒΓΕΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΑ. ΒΕΛΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΟΛΩΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΑΜΑΡΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αγόρευση του Άδωνι Γεωργιάδη την 9/3/10, περί τις 20:00, νομίζω ότι ήταν η καλύτερη. Κι αυτή του Βελόπουλου, αν και πολύ συντομότερη, ήταν εξαιρετική.

    Ένα πράγμα πρέπει να δεχτούν, όσοι κάνουν λόγο για πρόσωπα. Ο Σαμαράς αποδείχτηκε πολύ κατώτερος των περιστάσεων.

    Τώρα έγινε ό,τι έγινε και το γιγνόμενον ουκ απογίγνεται. Ούτε σήμερα πρόκειται κάτι να αλλάξει. Η απόφαση ήταν ειλημμένη με οποιοδήποτε κόστος. Το μόνο που ελπίζω είναι ότι οι "νέοι Έλληνες' θα χρησιμοποιήσουν τα διαβατήριά τους για να πάνε σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπου ενδεχομένως να βρουν δουλειά. Εδώ δεν έχουν έτσι κι αλλιώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!!!!
    ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΟΥΝ UNAN ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ UNANISTAN.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ ΕΤΣΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!!! UNANISTAN !!!!!! ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΟΥ
    ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΚΑ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗ ΦΟΡΕΣΟΥΝ.

    ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΥΔΙ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΣΤΕΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΙ.

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!!

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";