Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Η φωτογραφία του ειδησεογραφικού πρακτορείου Reuters που κάνει το γύρο του κόσμου...

... αφορά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας Ελλήνων πολιτών που αντιδρούν στο νομοσχέδιο για την απόδοση Ιθαγένειας στους μετανάστες!


Εσείς σε ποια από τις εκατοντάδες εφημερίδες της χώρας και σε ποιο τηλεοπτικό κανάλι την είδατε;

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ.

7 σχόλια:

  1. ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΣΧΗΜΑ....
    ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΡΟΫΤΕΡ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ??
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ????
    ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΝΑΜΟΧΛΕΥΣΕΙ ????
    ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ...

    ΜΑΛΟΝ Η ΦΩΤΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Αμερικανικό Δημοσιογραφικό Πρακτορείο Thomson Reuters http://thomsonreuters.com/about/locations# έχει τα γραφεία του στην Ελλάδα στον 7ο όροφο της Πλατείας Κολοκοτρώνη 1 & Σταδίου, 10562 Αθήνα, τηλ.2103311800
    Οι συντάκτες του φωρογράφισαν τη συγκέντρωση & την πορεία, διότι πολύ απλά εξελισσόταν μπροστά στα μάτια τους & θεώρησαν αδιανόητο να μην καλύψουν 1 τέτοιο μεγαλειώδες γεγονός πόσο μάλλον που είναι ανταποκριτές ξένου τύπου & δεν έχουν άμεση πελατειακή σχέση με την κυβέρνηση όπως οι δικοί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στα υπόψιν πως και εμείς τους έχουμε φωτογραφίσει!
    όχι μόνο αυτοί! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦ ΝΕΤ "ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΤΙΚΟ" ΤΗΝ 10-2-2010 ΩΡΑ 18.30 Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΙΖΩΝΟΣ Ν.ΥΟΡΚΗΣ ΧΟΥΝΤΙΚΗ, ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝΑ, ΥΠΟΠΤΗ ΚΛΠ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΦΟΙΝΙΚΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΚΡΟΑΤΩΝ. Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Που την δημοσιεύει το Reuters? Έχετε το λινκ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρέπει όλες οι πατριωτικές οργανώσεις σε συνεγασία με επιφανείς Έλληνες (που συμμερίζονται τα αισθήματά μας) να οργανώσουν άμεσα μια μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα ώστε να μην μπορούν τα μέσα να την αγνοήσουν...και να σημειωθεί ότι έχουν μαζευτεί εκατοντάδες χιλιάδες υπογραφών...και έπονται κι άλλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αντιπολιτευση του καναπε!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";