Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΝΤΙΜΟ, ΑΓΝΟ, ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΑ.

ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΓΕΥΣΗ ΨΕΥΔΟΛΟΓΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΥ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, ΤΗΝ ΠΗΡΑΜΕ ΗΔΗ.

Η στάση απέναντι στο λαθρονομοσχέδιο, ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΜΑΣ. 

Το λαθρονομοσχέδιο ΔΕΝ ΘΕΣΜΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ όπως ψευδώς ισχυρίζονται, αλλά ΘΕΣΜΟΘΕΤΕΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.


ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ.


1. Καμία ταλάντευση στο βασικό συμπέρασμα. 
Κι αυτό οφείλει να είναι σαφές: «ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΝ Yorgos. ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΤΩΡΑ». Αυτό το σύνθημα ας συσπειρώσει τον Ελληνισμό σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

γράφει ο Reporto

2. Αποφασιστική καταδίκη της προβοκάτσιας περί ακροδεξιών συναθροίσεων:
Η άρνηση του εξισλαμισμού της Ελλάδας και η προάσπιση των συνόρων της από κάθε απόπειρα συρρίκνωσης είναι ΣΤΟΧΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ και σαν τέτοιος συσπειρώνει ολόκληρο τον ελληνικό λαό.
Η πατρίδα ΔΕΝ ΧΩΡΙΖΕΙ... ΕΝΩΝΕΙ.
Κι όποιος δε την αντιλαμβάνεται αυτή την αυτονόητη αλήθεια, είτε θα επιχειρεί να καπηλεύεται, είτε θα απέχει απ το πανεθνικό προσκλητήριο.

3. Καμία επιφυλακτικότητα. 
Καμία ανοχή στους εθνομηδενιστές και τα φερέφωνά τους. Δεν υπάρχουν μέσες λύσεις και ίσες αποστάσεις. Η επίθεση άρχισε και είναι αδίστακτη.  
ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ αγνός και άδολος, σημαίνει να ταχθείς με την υπεράσπιση της πατρίδας. Αυτοί που εμφορούνται, υλοποιούν και συμπαρατάσσονται με τα συνθήματα, τις λογικές και τις πολιτικές επιλογές του εθνομηδενισμού, σε αυτές τις συνθήκες της γενικευμένης επίθεσης, διαπράττουν το αδίκημα της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ και ως τέτοιους οφείλουμε να τους αντιμετωπίζουμε.

4. Οι Έλληνες πολίτες που υπηρετούν στα σώματα ασφαλείας, δεν έχουν τίποτε να μοιράσουν με όλους εμάς που αγωνιζόμαστε για την τήρηση της Συνταγματικής νομιμότητας.
Οι αξιωματικοί και οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, έχουν χρέος να συμπαραταχθούν με τον αγωνιζόμενο Έλληνα. Έχουν υποχρέωση να τηρήσουν τον όρκο τους και το Σύνταγμα, και να αγνοήσουν τις εντολές που παραβιάζουν το Σύνταγμα και την αξιοπρέπειά τους.

5. Την ίδια ευθύνη και υποχρέωση έχουν οι αξιωματικοί και οι οπλίτες των Ενόπλων μας Δυνάμεων.

6. Η Ιερά Σύνοδος οφείλει να κηρύξει την Ελληνική Εκκλησία σε κατάσταση «ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ» και να καλέσει ανοικτά τον Ελληνικό Λαό σε επαγρύπνηση και συστράτευση. Η επίθεση μόλις ξεκινά και η Ελληνική Εκκλησία δεν πρέπει να μείνει ουραγός των εξελίξεων.

7. Η Ελληνική Νεολαία οφείλει να καταδικάσει αποφασιστικά τους αυτόκλητους «δημοκράτες» και τους κάθε λογής αβανταδόρους των καλοπληρωμένων ΜΚΟ και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, και να σηκώσει ψηλά τη σημαία της Ελλάδας και την περηφάνια της γι αυτή τη γωνία της Γης.

8. Ο λαός και η νεολαία μας οφείλει να μην πλανηθεί από τον ψευδεπίγραφο ανθρωπισμό που επικαλούνται, για να εξασφαλίσουν ανοχή στα ολέθρια σχέδια τους

9. Όποιος δεν είναι εχθρός της Ελλάδας. είναι μαζί μας σ αυτόν τον έντιμο, αγνό και περήφανο αγώνα.

10. Τσακίστε τον φόβο και τις απειλές τους. 
Τίποτε δεν είναι πιο δυνατό από τη Δημοκρατία και την αγάπη για την πατρίδα μας. 


ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

5 σχόλια:

  1. Οταν γυρνας την πλατη στον συνανθρωπο σου , ουσιαστικα γυρνας την πλατη σε ενα κομματι του εαυτου σου . Το ιδιο ισχυει και μεταξυ των λαων .Σε καμμια περιπτωση δεν πρεπει να κλειστει η όποια αναπτυγμενη κοινωνια στον εαυτο της και να αδιαφορησει για το τι συμβαινει στον υπολοιπο κοσμο . Τα προβληματα των γειτονων της , θα πρεπει να τα θεωρει ( ως εναν βαθμο ) και δικα της και την τεχνογνωσια και ‘σοφια’της , αλλα και μερος του υλικου πλουτου της , θα πρεπει να την μοιραζεται με ολους . Απο μια τετοια συμπεριφορα ενας λαος μονο ωφελη μπορει να αποκομισει , αλλα και να ειναι υπερηφανος για την προσφορα του αυτη στον υπολοιπο κοσμο . Αντιθετα η αδιαφορια , η εκμεταλλευση του αδυνατου και η ακρατη ιδιοτελεια καποια στιγμη θα πληρωθουν ακριβα , ειτε μεσω της πλημμύρας των απελπισμενων και δυστυχισμενων που αναγκαστικα θα ‘ πολιορκησουν ‘ και θα ‘ πνιξουν ‘ τον λαο αυτο στην προσπαθεια να επιβιωσουν , ειτε απο το χτυπημα της μοιρας οταν στο μελλον τα πραγματα θα εχουν αλλαξει και οι ρολοι θα ειναι αντεστραμμενοι . Η όποια σταση ζωης παντως ( ατομικα , κονωνικα και εθνικα ) και κυριως αυτη της φιλανθρωπιας (που μπορει να φτασει και τα ορια της αυτοθυσιας οπως προσταζει και η Χριστιανικη παραδοση ) , δεν πρεπει σε καμμια περιπτωση να ειναι επιβαλλομενη απο τριτους ( κυβερνησεις , επιτροπες , ΜΚΟ κτλ ) , αλλα πρεπει να είναι συνειδητη και οικειοθελης και να προερχεται ειτε απο μια βαθυτερη κατανοηση των πραγματων ( αποτελεσμα του προσανατολισμου της Παιδειας και του εκπαιδευτικου συστηματος ) , ειτε απο μια συναισθηματικη ηθικη που δεν εχει , αλλα ουτε και χρειαζεται , λογικες επεξηγησεις . Εαν αυτο δεν συμβει και παρθουν αποφασεις ερημην του λαου , τετοιες ώστε να διαταρασσεται η ομαλη λειτουργια της κοινωνικης ζωης , ( με την ευθυνη κυριως να βαραινει το επισημο κρατος που δεν φροντισε ώστε να μην δημιουργηθουν οι συνθηκες αυτες οι οποιες θα οδηγησουν σε συγκρουση ) , τοτε αργα ή γρηγορα οταν το κοινωνικο συνολο νιωσει οτι απειλειται η υπαρξη του , θα ενεργοποιηθουν τα βασικα ενστικτα της επιβιωσης και οι αντιδρασεις δυστυχως θα εχουν ακραιο και βιαιο χαρακτηρα . Σε καθε περιπτωση παντος τα προβληματα ειναι προτιμοτερο να αντιμετωπιζονται εν τη γενεσει αλλα και στην ουσιαστικη αιτια τους και μεταξυ του να ψαρευεις και να τρως μονος ( αδιαφορώντας για τους υπολοιπους που πεινανε ) και του να ψαρευεις προσπαθωντας να ταισεις εκατονταδες χιλιαδες , ισως ειναι προτιμότερο να μαθεις στους δυσμοιρους συνανθρωπους σου , πως να ψαρευουν μονοι τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οποιος δεν είναι εχθρός της πατρίδας είναι μαζί σου;;
    Κάπου χάνεις φίλε.
    Λίγο λιγότερος φασισμός στο μυαλό (σου) δεν θα έβλαφτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΡΟ ΑΣΙΑΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ METANAΣΤΩΝ
    NIKOLAOY12@YAHOO.GR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΣΟΚΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ

    NIKOLAOY12@YAHOO.GR

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";