Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!! ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ.."ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΗ Η ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ"



Η αλήθεια δεν κρύβεται!!!!
Όταν οι σχεδιασμοί υποκρύπτουν δόλο , είναι επόμενο να καταγγελθούν από τα νοήμονα όντα έστω και αν ακόμα αυτά μέσω της αποκάλυψης θα στερηθούν τα ευεργετήματα που τους παρέχουν οι δόλιοι αφού αυτά θα καταστούν υποχείρια των !!!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΛΟΜΠΑΝΙ ..
ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΑΝΑΥΔΟ ΤΟΣΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΙΟΝΤΑ ΚΥΡΙΑ ΤΖΑΚΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Ν. Χ''ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΝΟΜΟΧΕΔΙΟ ΠΕΡΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ "ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ" ...... ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ "ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΉΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑΣ" ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ!!!

Διαφωνούν κάθετα οι μετανάστες να αποτελέσουν μέσω της παροχής ιθαγένειας από την κυβέρνηση το εργαλείο για την πολυετή παραμονή στην εξουσία των "πράσινων" , αφού η ένταξη τους όπως είπε ...ως Έλληνες στην ελληνική κοινωνία δεν αποτελεί πιστεύω των πολιτών της χώρας αλλά ενός κόμματος που επιθυμεί να τους χρησιμοποιήσει για την παραμονή του στην εξουσία.


Το Λημερι

3 σχόλια:

  1. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟ.ΠΟ. ΧΘΕΣ 8/2/2010 ΕΙΠΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΦΟΥ Κ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ Η.Π.Α ΕΙΝΑΙ Μ Ο Υ Σ Ο Υ Λ Μ Α Ν Ο Σ!!! ΤΑ ΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ! Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΤΣΑΝΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστά τα είπε ο πρόεδρος των μεταναστών. Αυτό που διαπίστωσα από την χθεσινή (8/2/10) συζήτηση στον ALTER, είναι ότι η Τζάγκρη αποτελεί ντροπή για την κυβέρνηση. Η γυναίκα δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα όχι μόνο για το μεταναστευτικό γενικά, για το οποίο δεν έχει ιδέα τι της γίνεται, αλλά και για το ίδιο το ν/σ. Αδυνατούσε να απαντήσει στο πόσοι θα πάρουν τελικά την ιθαγένεια και δεν μπορούσε να καταλάβει ότι αυτό δεν θα γίνει άπαξ, αλλά κάθε χρόνο θα ελληνοποιούνται κι άλλοι, αφού θα πληρούν τα προσόντα. Της το έθεσαν Ο Βελλόπουλος και η Πυργιώτη και ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ!!!
    Η γυναίκα αυτή είναι εντελώς βλάκας, προπέτης και ακατάλληλη για την θέση που έχει. Καν δεν ακούει τι της λένε. Ειλικρινά, δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Είναι απίστευτο ότι τέτοιοι άνθρωποι χειρίζονται θέματα τόσο καίρια για τον έθνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η γυναίκα αυτή είναι εντελώς βλάκας, προπέτης και ακατάλληλη για την θέση που έχει.

    ΣΥΜΦΩΝΩ απόλυτα.
    Και... ας μην ξεχνάμε τον "κανόνα του Χάνλον":
    http://en.wikipedia.org/wiki/Hanlon%27s_razor
    "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity".
    (Φαινόμενα που εξηγούνται λόγω βλακείας, ΔΕΝ πρέπει να εξηγούνται σαν αποτέλεσμα πιο πολύπλοκων αιτιών).

    ΚΑΤΩ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ (χωρίς πλάκα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";