Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ

...
ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ (ΟΣΩΝ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ) ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ!

Από την Οργανωτική Αρχή της αυριανής συγκέντρωσης που είχε κάλεσμα για τις 3 το μεσημέρι στα Προπύλαια ανακοινώνεται ότι το κάλεσμα μεταφέρεται για την ίδια ώρα στη πλατεία Κολοκοτρώνη.

Η Οργανωτική Αρχή έχει μεριμνήσει και για την ασφάλεια όλων όσων δεν θα προλάβουν να ενημερωθούν και θα κατευθυνθούν προς τα Προπύλαια του Πανεπιστημίου.

4 σχόλια:

  1. συγνωμη τι εννοειται οταν λετε οτι εχει διασφαλιστει η ασφαλεια οσων πανε στα προπυλαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι μαζί στο συλλαλητήριο, να πούμε το δικό μας ιστορικό ΟΧΙ.

    ΟΧΙ απέναντι σε όλους αυτούς που εφαρμόζουν συστηματικά και μεθοδικά στρατηγική εθνοκάθαρσης κατά του Ελληνικού λαού.
    Η Αθήνα έχει ξεχειλίσει και το εξωφρενικό που πρέπει να μας κάνει όλους να κατέβουμε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, είναι ότι όλοι οι πορτοφολάδες, όλοι οι τσαντάκηδες, όλοι αυτοί που διέρρηξαν το σπίτι σας, όλοι οι έμποροι ναρκωτικών, όλοι οι εγκληματίες… θα γίνουν Έλληνες πολίτες και θα ψηφίζουν για να εκλέγεται ο δήμαρχος, ο νομάρχης κι ο περιφερειάρχης σε πρώτη φάση και σε δεύτερη φάση η κυβέρνηση.
    Αυτό πρέπει να το σταματήσουμε.
    Πρέπει να ακυρώσουμε την πρόθεση αυτών των ανθρώπων να καταλυθεί η Ελληνική Δημοκρατία και άσε τους εργολάβους να λένε ότι είναι 60 χιλιάδες (οι λαθρομετανάστες) ή ότι είμαστε ακροδεξιοί. Πάνω απ’ όλα είμαστε Έλληνες.
    Όλοι μαζί Δημοκράτες, είτε Δεξιοί, είτε Πασόκοι, είτε Αριστεροί απέναντι σε αυτούς που πληρώνονται και παίρνουν εντολές από διεθνή κέντρα.

    ΠΗΓΗ: Απόσπασμα από την εκπομπή «Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΟ» του δημοσιογράφου κ. Σπύρου Χατζάρα, που μεταδόθηκε στο BLUE SKY την Παρασκευή 5/2/2010.

    Διαβάστε περισσότερα: http://3fialtis.blogspot.com/2010/02/blog-post_06.html#ixzz0einOuEET

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mοῦ φαίνεται πώς ξεκινήσαμε ἀργά. Μέ σκοπίμως ἀφύλακτα σύνορα τόσα χρόνια, μέ εὐκαιρία γιά τούς ἐργοδότες νά πλουτίσουν σέ βάρος τῶν ἐργαζομένων ἀλλοδαπῶν, μέ ἕναν ἐμφύλιο οἰκονομικό πόλεμο Ἕλληνος πλουσίου πρός Ἕλληνα φτωχό πού ἀπομένει ἄνεργος, μέ μία λύσσα κάθε λογῆς στερημένων τοῦ ἔρωτα καί κυρίως ὁμοφυλοφίλων πού κρύβονται καί ἀπό τόν Θεό νά βροῦν συντρόφους φτηνούς καί βολικούς, μέ πολιτικούς πού ψάχνουν ψηφοφόρους εὐκαιρίας, μέ πλήρη ἀφελληνισμό στό ὄνομα τοῦ ἐκσυγχρονισμοῦ...καί θέλετε νά πετύχει ὁποιαδήποτε προσπάθεια; Ὁ κύβος ἐρρίφθη. Οἱ Βάρβαροι εἶναι ἐδῶ καί καλά κρατοῦν. Ἡ Ελλάδα θά μείνει ὡς ὄνομα, ὅπως παίρνοντας ἕνα λεωφορεῖο καί σοῦ λέει Στάση Γεφυράκι ὅπου δέν ὑπάρχουν παρά Σοῦπερ Μάρκετ καί Καφετέριες - Γεφυράκι οὔτε σάν τίτλος μαγαζιοῦ, μπορεῖ τό Γεφυράκι νά ὑπῆρχε τόν καιρό τοῦ Κολοκοτρώνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Αλήθεια δεν έχει χορηγό, μόνον Αλήτες! Που ήταν ο "ευαίσθητος" παπάρας να μεταδώσει την μεγαλειώδη συγκέντρωση του Σαββάτου 30 Ιανουαρίου από Ρηγίλλης μέχρι Ομόνοια; ΠΟΝΑΕΙ, ΠΟΝΑΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";