Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Aς τους δείξουμε τη δύναμή μας!


Διαψεύστηκαν οι προσδοκίες των συντακτών του αντισυνταγματικού ν/σ για υπερψήφισή του με συνοπτικές διαδικασίες. Η αντίδραση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών οδήγησε τη κυβέρνηση Παπανδρέου σε αναδίπλωση, η οποία προσανατολίζεται πλέον στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας ώστε να αποφευχθεί κάθε ενδεχόμενο διεξαγωγής πρόωρων εκλογών.

Οπως και να΄χει, εμείς ΔΕΝ εφησυχάζουμε: Στόχος παραμένει η διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την απόδοση της Ελληνικής Ιθαγένειας είτε αποσυρθεί προσωρινά το νομοσχέδιο είτε επανέλθει με κάποιες "βελτιωμένες" διατάξεις για να μετριασθούν οι σφοδρές αντιδράσεις.

Σε κάθε περίπτωση, ΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ (ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ) ΘΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ Η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ.

Δε θα επιτρέψουμε να γίνει η Ελλάδα το κωλοχανείο των Βαλκανίων.

Ας τους δείξουμε τη δύναμή μας:

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 3μ.μ. στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών: ΟΧΙ στο αντισυνταγματικό ν/σ, ΟΧΙ στους εθνομηδενιστές και στους ανθέλληνες (Σταθμός Μετρό Πανεπιστήμιο)

4 σχόλια:

  1. Άντε ρε γαμώτο δεν μου έδωσαν άδεια απ' τη δουλειά για το Σάββατο να κατέβω, όσοι μένετε Αθήνα και Αττική ή κοντά να μη λείψει κανείς. Αν μπορούσα θα έκανα 500 και χιλιόμετρα για να έρθω, αν δεν πάει κάποιος όμως που είναι κοντά και μπορεί θα είναι ντροπή. ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα.

    Αν θέλετε ανα-δημοσιεύστε αυτό το άρθρο, ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος για το ποιός πήρε την πρωτοβουλία για το Δημοψήφισμα (τα blogs), να αφήσει στην άκρη τα κόμματα, και να συγκεντρωθεί στην προσπάθεια και τον εθελοντικό αγώνα όλων μας, στην συλλογή υπογραφών!

    http://neospatras.blogspot.com/2010/02/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρέπει νά φύγουν ΟΛΟΙ οί λαθρομετανάστες από τήν χώρα μας,έστω καί άν αποσύρουν τό νομοσχέδιο,διότι όσο υπάρχουν εδώ, κάποιος πολυτικός θά κυττάξη στό μέλλον, νά τους δώση υπηκοότητα καί δικαίωμα ψήφου γιά νά βγαίνη τό κόμμα του εσαεί στήν εξουσία.
    Προς θεού μήν χαλαρώσουμε,ή καταστροφή τής πατρίδος ήταν καί είναι οί πολιτικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";