Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

650.000 θα είναι ο ανώτερος αριθμός μεταναστών που θα λάβουν την Ελληνική Ιθαγένεια…!


Ειρωνική η κ. Τζάκρη…πιο χαλαρές προϋποθέσεις απόδοσης της ιθαγένειας ζητά ο κ. Μαργαρίτης!
Η χθεσινή εκπομπή του κ. Χατζηνικολάου εκτός από «κοκόρια» να μονομαχούν, βοήθησε τους Έλληνες που την παρακολούθησαν να βγάλουν ορισμένα συμπεράσματα για τις προθέσεις όλων όσων προωθούν, μετά μανίας, την απόδοση της Ελληνικής ιθαγένειας στους μετανάστες. Πριν αναφερθούμε στο κύριο θέμα της ανάρτησης θα σταθούμε σε 2 φράσεις που μας έκαναν εντύπωση, μέσα σε όλα τα άλλα. Πρώτα ακούσαμε την κ. Τζάκρη του ΠΑΣΟΚ να απαντά ειρωνικά στο αίτημα του ΛΑ.Ο.Σ για διεξαγωγή ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ για το συγκεκριμένο θέμα, λέγοντας χαρακτηριστικά: « Μήπως θα έπρεπε να είχαμε κάνει δημοψήφισμα για να δοθεί και το δικαίωμα ψήφου στις γυναίκες στην Ελλάδα ;» Στην συγκεκριμένη αχαρακτήριστη ειρωνεία εμείς απλά θα πούμε ότι είναι ντροπή να συγκρίνουμε και να βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι τα δικαιώματα των Ελληνίδων γυναικών στον τόπο τους… με τους μετανάστες….!
Πρόκειται για πολιτικό και όχι μόνο, θράσος…!
Η δεύτερη φράση που μας εξόργισε, είχε να κάνει με τον απόλυτο μηδενισμό που ακολούθησε από τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μαργαρίτη σε ότι αφορά τις ελάχιστες προϋποθέσεις που έχει βάλει το ΠΑΣΟΚ για την απόδοση της ιθαγένειας. Ο κ. Μαργαρίτης είπε χαρακτηριστικά πως η καλή εκμάθηση της Ελληνικής γλώσσας δεν θα πρέπει να αποτελεί εμπόδιο στην Ελληνοποίηση των μεταναστών…! Δεν θεωρεί λοιπόν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ την Ελληνική γλώσσα ως απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει ένας αλλοδαπός Έλληνας. Ωραία…! Έλληνας χωρίς να γνωρίζει την Ελληνική γλώσσα; Και πως θα συνεννοούμαστε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ; Θα μαθαίνουμε εμείς τις δικές τους γλώσσες;; Θα γίνουν αυτοί Έλληνες ή εμείς Αλβανοί, Πακιστανοί Αφγανοί και ούτω καθ' εξής; Σαφέστατα αυτό θα μπορούσε να είναι και ένα κομμάτι του οράματος σας, δηλαδή μια πολυπολιτισμική Ελλάδα που πιθανόν, αν η πρόταση σας έβρισκε ανταπόκριση στο ΠΑΣΟΚ, η Ελληνική γλώσσα δεν θα ήταν η μοναδική επίσημη γλώσσα του κράτους. Συζητήστε το με την Υπουργό Παιδείας την κ. Διαμαντοπούλου...!
Για να μπούμε στο κύριο θέμα της αναρτήσεως μας λοιπόν, η μεγάλη αποκάλυψη έγινε αργότερα από την εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ στο τραπέζι, την κ. Τζάκρη, η οποία μας αποκάλυψε το επτασφράγιστο μυστικό της κυβερνήσεως για τον αριθμό των νόμιμων μεταναστών στη χώρα μας, οι οποίοι, σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ, θα μπουν στην διαδικασία για να… λάβουν ιθαγένεια! Ενώ στην αρχή το ΠΑΣΟΚ μίλαγε για 250.000 μετανάστες οι οποίοι θα μετέχουν στην διαδικασία, ξαφνικά, ίσως και από λάθος, η κ. Τζάκρη αποκάλυψε πως ο αριθμός των νομίμων μεταναστών που θα μπουν στην διαδικασία αυτή είναι 650.000!! Φυσικά τόνισε πως δεν θα πάρουν όλοι ιθαγένεια, φέτος τουλάχιστον, επειδή μπορεί να μην πληρούν την 5ετία. Αν δεν την πάρουν φέτος, θα την πάρουν του χρόνου, σε 2 χρόνια…δεν χάλασε και ο κόσμος!! Φέτος λοιπόν ας υποθέσουμε πως ιθαγένεια θα λάβουν 500.000 μετανάστες, του χρόνου άλλες 50.000, σε 2 χρόνια άλλοι τόσοι και ούτω καθ’ εξής….! Σε μόλις 10 χρόνια δηλαδή στην Ελλάδα θα υπάρχουν τουλάχιστον 1 εκατομμύριο εισαγόμενοι Έλληνες, οι οποίοι θα έχουν απλά συμπληρώσει την 5ετία;; Προχωρούμε δηλαδή στην προοδευτική και σταδιακή αντικατάσταση των Ελλήνων…; Σκεφτείτε το καλύτερα εκεί στο ΠΑΣΟΚ πάντως… γιατί σε 3 χρόνια οι περίπου 650.000 ψήφοι ελληνοποιηθέντων μεταναστών δεν θα σας φθάνουν για να ξανά βγείτε κυβέρνηση, αν λάβουμε υπόψη και την καταγγελία του Προέδρου των Μεταναστών Ελλάδος για πολιτική σκοπιμότητα του όλου εγχειρήματος, καθώς μετά από αυτό το νομοσχέδιο οι Έλληνες θα σας γυρίσουν την πλάτη…!
..(( Λ ))..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";