Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Στις 4μ.μ. ήρθε εν κρυπτώ το αντισυνταγματικό σχέδιο νόμου στη Βουλή! ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ!




ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 3μ.μ στα ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ.


ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ!

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ!



3 σχόλια:

  1. OΛΟΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ!
    ΚΑΤΩ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επαναλαμβάνω ότι :.....

    -αφορά κυρίως μετανάστες που μπήκαν λαθραία στην Ελλάδα και νομιμοποιήθηκαν από τα κόμματα εξουσίας

    -γίνονται Έλληνες , Αλβανοί μετανάστες οι οποίοι δεν αποποιούνται την προηγούμενη ιθαγένεια τους με αποτέλεσμα πλέον να δημιουργείται εκ του μηδενός Αλβανική μειονότητα.

    -δεν υπάρχει σχεδιασμός μεταναστευτικής πολιτικής(ένταξη και ενσωμάτωση) με αποτέλεσμα την δημιουργία εθνο-θρησκευτικο-πολιτισμικών μειονοτήτων.

    -δεν ξέρουμε τον ακριβή αριθμό των νομιμοποιηθέντων μεταναστών.

    -το νομοσχέδιο είναι αντισυνταγματικό και αντιδημοκρατικό μιας και δεν λαμβάνεται υπόψη η πολιτική κρίση των Ελλήνων όπως αυτό επιβάλεται από το Σύνταγμα.

    -το νομοσχέδιο αυτό είναι προιόν σχεδιασμού και επεξεργασίας Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης και όχι της Κυβέρνησης.

    -Η μεταμοντέρνα πολυπολιτισμικότητα είναι ένα από τα ιδεολογήματα που η πνευματικώς αποικιοκρατούμενη και πολιτικώς κατεχόμενη από μία εθνοφοβική-εθνομηδενιστική ελίτ χώρα μας προσπαθεί να μας την επιβάλει.

    Έτσι λοιπόν δημιουργείται εκ του μηδενός μίας συμπαγή και διακριτή εθνοπολιτισμική μειονότητα εντός της εθνικής επικράτειας με απρόβλεπτες συνέπειες στο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ....ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΊΤΑΙ Η ΑΠΟΥΣΊΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΜΑΣ....ΑΣ ΑΝΑΛΒΟΥΜΕ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ..ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΆΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΈΔΙΟ (ΈΚΤΡΩΜΑ) ΕΞΩΝΤΟΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";