Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Kαταγγελία-Σοκ: Πώς οι ΜΚΟ υποκινούν την ένταση στα Κεντρα Φιλοξενίας Μεταναστών

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Έβρου καταγγέλλει τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ) και την Υπατη Αρμοστία του ΟΗΕ ότι υποδαυλίζουν εξέγερση στο Κεντρο Φιλοξενίας Μεταναστών στο Φυλάκιο του Δήμου Κυπρίνου:

"Οι λαθρομετανάστες μας φέρονται άσχημα, οι ΜΚΟ έρχονται εδώ και τους καλούν να κάνουν απεργίες πείνας, να καταστρέφουν τους αεραγωγούς και να πετάνε το φαγητό που τους δίνουμε"!

2 σχόλια:

  1. Στο in.gr καινούρια δημοσκόπηση κρυμένη στη δίκη της Σούλας ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάθαμε για τα λεφτά των Ιδρυμάτων των πρώην πρωθυπουργών. Ακόμα δεν έχουμε ακούσει τίποτα για τα λέφτα των ΜΚΟ. Πόσα και από πού; Όλοι οι Ελληνες καλούνται να σφίξουν το ζωνάρι, αλλά οι ΜΚΟ είναι στο απυρόβλητο. Κανείς δεν βγάζει άχνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";