Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Λαϊκή εξέγερση ΤΩΡΑ!

Έλληνες ξεσηκωθείτε! Το ΠΑΣΟΚ κλέβει από τα παιδιά μας το μέλλον τους. Τους κλέβει τις υποδομές της χώρας, μετατρέποντάς τη σε μια δαντική πολυπολιτισμική κόλαση! Ξεσηκωθείτε! Μην πτοηθείτε από απειλές, από χαρακτηρισμούς. Ξέρετε πλέον πως θα σας αποκαλέσουν. Άρχισαν ήδη, με αφορμή την καθ’ όλα υποκριτική δημόσια διαβούλευση, την οποία ήδη χειραγωγούν. Παίζουν όπως πάντα με τις γνωστές λέξεις, δεν πρωτοτυπούν: «ρατσιστές», «ξενόφοβοι», «φασίστες» και «ακροδεξιοί». Δεν έχουν κάτι άλλο στη ρητορική φαρέτρα τους. Ξέμειναν από επιχειρήματα, ακόμα και από «ξύλινους όρους»…

Μην πτοείστε όμως: δεν έχουν το παραμικρό έρεισμα, παρά τη συνδρομή της ενδοτικής «αριστεράς του Κυρίου». Μια ολιγάριθμη μειοψηφία είναι, με υπερεκπροσώπηση στα αναξιόπιστα διαπλεκόμενα μέσα μαζικής επικοινωνίας. Είδατε πως λούφαξαν οι «προοδευτικοί» την 29η Νοεμβρίου 2009, όταν μίλησε, ή για την ακρίβεια βροντοφώναξε ο λαός! Καιρός όμως να ξαναφωνάξει ο κόσμος! Και αυτή τη φορά, ακόμα πιο δυνατά. Γιατί φαίνεται ότι κάποιοι δεν θέλουν να ακούσουν.

Αντιληφθείτε ότι κινδυνεύουμε!

Κινδυνεύει Έλληνες η ελευθερία μας, μέσα στον ίδιο μας τον τόπο. Τον τόπο τον ιερό που για να λευτερωθεί, χύθηκε πάρα πολύ αίμα, άσχετα αν η Ρεπούση και η Δραγώνα δεν το εκτιμούν. Και τώρα ο τόπος πάλι θα καταληφθεί με ένα νομοσχέδιο και χωρίς να πέσει μια τουφεκιά, από ορδές υπανάπτυκτων, αλλογενών και αλλόδοξων, κυρίως Ασιατών και Αφρικανών! Που δεν έχουν με εμάς τίποτα κοινό. Που δεν απαρνούνται όμως τίποτα από όσα φέρουν και τα θέλουν όλα δικά τους (όταν στα μέρη τους οι Χριστιανοί σφαγιάζονται και οι ναοί τους πυρπολούνται): τη θρησκεία τους, την καταπάτηση των δικαιωμάτων των γυναικών τους, τις κλειτερικτομές, το σκοταδισμό τους, τη ροπή τους προς το πλιάτσικο. Με αυτούς θα χτίσουμε τη νέα Ελλάδα; Με τη μαντίλα; Με την καφρίλα των Αφρικανών νταβατζήδων και εμπόρων ναρκωτικών της Ομόνοιας;

Κινδυνεύει η ίδια η υπόστασή σας, τα όσα ξέρετε, τα όσα αγαπάτε. Αν δειλιάσουμε τώρα, ο ήχος της καμπάνας θα αντικατασταθεί από τη φωνή του μουεζίνη, ο σταυρός από το μισοφέγγαρο, η μυρωδιά του γύρου από τη μυρωδιά του κάρυ και οι διαβάτες στο δρόμο θα είναι εν δυνάμει εχθροί και απατεώνες (όπως ο Σύρος διαρρήκτης που το «έπαιζε» Ιρακινός και προκάλεσε με ασύστολα ψεύδη ταραχές, ή ο Αφγανός πρεζάκιας και βιαστής που τον «υιοθέτησε» «μεγαλόψυχα» στη Βουλή και ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, βάλλοντας κατά της ΕΛΑΣ). Ο Θεός να βάλει μάλιστα το χέρι του να μη ζήσουμε όσα έζησαν το Λονδίνο και η Μαδρίτη. Γιατί εμείς δεν υπήρξαμε αποικιοκράτες, δεν χρωστάμε σε κανένα λαό απολύτως τίποτα!

Nίκος Χιδίρογλου

5 σχόλια:

  1. Δεν ξεσηκώνονται φίλε Νίκο. Μπορεί να έχουν μία σταθερή γνώμη (όπως φαίνεται και για την άποψη που έχουν για το δημοψήφισμα της ιθαγένειας), μπορεί να διαμαρτύρονται και να τσαντίζονται, αλλά κατά τα άλλα πάλι τους ίδιους και τους ίδιους θα ψηφίσουν, και μετά θα κλειστούν στα σπίτια τους και στις ταβέρνες, και θα γκρινιάζουν που ανέβηκε η δόση της πιστωτικής. Έβαλε και ο μέσος Έλληνας το χεράκι του σε αυτή την κατάσταση, και τώρα ο μέσος γείτονας ξεσηκώνεται μόνο αφού είδε τις ορδές να γίνονται αφόρητη πλειοψηφία. Όσοι αγωνιούμε γι αυτόν τον τόπο, αγωνιούμε πραγματικά αλλά ο Έλληνας πάντα θα θάβει το κεφάλι του στην άμμο, εκτός και αν κάποιος τον ξεβολέψει απο την πάρτη του. Βασικά, απορώ και για τα ελάχιστα αντανακλαστικά που έχουν μείνει όρθια στον μέσο Έλληνα, και αυτό θαύμα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωφείλω να σου δώσω δίκιο αγαπητέ bananiagr.
    Μόνο που πιστεύω, αν βρεθεί έστω και ένα 10% από συμπατριώτες που εχουν νοιώσει τον κίνδυνο και αντιδράσουν, θα ξεσηκωθούν και οι υπόλοιποι. Εκτός πια αν η χώρα μας κατοικειται πλέον μόνο από προδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νέμεσις δυστυχώς. Νέμεσις. Πρέπει επιτέλους να κάνουμε την αυτοκριτική μας και εμείς. Όταν αδιαφορούμε, όταν τρωγόμαστε μεταξύ μας, όταν κομμάτια του Ελληνισμού τα παραμελούμε ή τα βάζουμε σε κατώτερη μοίρα και τα αμφισβητούμε επειδή μπορεί να είναι πχ δίγλωσσοι ή να ζούν σε άλλες χώρες, όταν όσοι αγωνίστηκαν γι αυτόν τον τόπο διαχρονικά κατέληξαν στο τέλος να προδοθούν αποτην αρχαιότητα και μέχρι σήμερα, και όταν μας σπαράσσουν οι έριδες και το βόλεμα, και δραστηριοποιουμαστε σαν πλειοψηφία μόνο όταν ο όλεθρος φτάσει έξω απο την πόρτα μας χωρίς να μπορούμε να συννενοηθούμε, δεν πρέπει να απορούμε που ο Ελληνισμός έφτασε πλέον εδώ που έφτασε.

    Πρέπει να κάνουμε και εμείς την αυτοκριτική μας συνέλληνες κακά τα ψέμματα. Και μέχρι τώρα δεν το έχουμε κάνει και δεν έχουμε μάθει απο τα λάθη μας σαν λαός. Πρέπει να σταματήσει ο Έλληνας να το παίζει μία ζωή θύμα που όλα του επιβλήθηκαν χωρίς να φταίει και χωρίς να το πάρει χαμπάρι. Όλα τα ξέρουμε και όλα τα καταλαβαίνουμε, απλά δεν μπορούμε σαν φάρα να απαλλαγούμε απο τα ελαττώματα μας. Γι αυτό τώρα να που φτάσαμε...

    :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τήν ιστορία τήν γράφουν λίγοι,αυτό τό 10%,οί άλλοι ακολουθούν.
    Γιά τούς Ελληνες ισχύει αυτό πού έγραψε ό Ηράκλειτος:Σε μιά πόλι,πρώτα έρχεται ή τρυφή,μετά ό κόρος καί μετά ό όλεθρος,καί μετά(συμπληρώνω εγώ)ξυπνά ή Ελληνική κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να απομακρυνθούν άμεσα οι αλλοδαποί από την Ελλάδα, γιατί έχουν δημιουργήσει πολλά προβλήματα.
    Και να σημειώσω ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να θεωρηθούν Έλληνες, γιατί πολύ απλά δεν είναι Έλληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";