Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Το ΠΑΣΟΚ μας ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ και ΒΙΑΖΕΤΑΙ!



Το ΠΑΣΟΚ μας ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ και ΒΙΑΖΕΤΑΙ!


Διαβάστε το παρακάτω άρθρο:
http://area51gr.blogspot.com/2010/01/blog-post_17.html

Νύχτα θα το περάσουν το νομοσχέδιο για τους λαθρομετανάστες και εμείς ακόμα θα μαζεύουμε υπογραφές.
http://ventetta.blogspot.com/2010/01/blog-post_34.html

Τμήματα από το άρθρο:
«Η κυβέρνηση έχει την εικόνα πως ο μεγάλος θόρυβος πέρασε και πως, σε γενικές γραμμές, δεν καταγράφηκε κάποιο ισχυρό και συνεκτικό μπλοκ αντίδρασης αντίστοιχο της «κρίσης των ταυτοτήτων», ούτε καν αντίστοιχο της διαμάχης για το βιβλίο Ιστορίας της Εκτης Δημοτικού.»

Θεωρεί δηλαδή, πως οι συνεχόμενες αντιδράσεις μας για απαίτηση Δημοψηφίσματος στο συγκεκριμένο θέμα, είναι άνευ ουσίας και κατώτερες από τις αντιδράσεις για άλλα πιο «ασήμαντα» θέματα!.. Θεωρεί δηλαδή πως .. απλά κάναμε ότι κάναμε για να βαυκαλιστούμε.

Διαβάζουμε παρακάτω:
«Μάλιστα, για να εκμεταλλευθεί η κυβέρνηση τη «δύσκολη θέση της Νέας Δημοκρατίας» συζητήθηκε η πιθανότητα να επισπευσθεί η κατάθεση του νομοσχεδίου στις αρχές της εβδομάδας που έρχεται. Τελικά, αποφασίστηκε πως, λόγω της επίσκεψης στην Αθήνα του επικεφαλής της ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, κ. Γκουτιέρες, δεν θα υπήρχε ο αναγκαίος χρόνος.»

Δηλαδή, ενώ θεωρεί ότι ουσιαστικά δεν αντιδράσαμε καθόλου, ΒΙΑΖΕΤΑΙ να περάσει το νομοσχέδιο - γνωρίζοντας ότι είμαστε σε φάση προθέρμανσης. Ευτυχώς το νομοσχέδιο, δεν θα κατατεθεί αυτή τη βδομάδα γιατί δεν υπάρχει ο αναγκαίος χρόνος (!!).
....

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ:
http://area51gr.blogspot.com/2010/01/blog-post_17.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";