Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2010

Εκπομπή "Ανιχνεύσεις" : Κε Λυγερέ συγχαρητήρια, Κε Σαββίδη με απογοητεύσατε


Χθες η εκπομπή  "Ανιχνεύσεις" της ΕΤ 3 του Παντελή Σαββίδη  είχε ως θέμα το εθνοκτόνο νομοσχέδιο που πρωωθεί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Δυστυχώς χτες το πάνελ του Κου Σαββίδη αποτελούνταν από 4 υπέρμαχους του νομοσχεδίου και έναν κατά. Μάλιστα ο ένας από αυτούς ήταν ο Κος Χριστόπουλος, ο άνθρωπος που προίσταται της γνωστής Μ.ΚΟ. που σκέφτηκε αυτό το τερατούργημα και το προοωθεί το ΠΑΣΟΚ ως νόμο.

Ο κος Λυγερός μόνος του προσπάθηsε να πει τα αυτονόητα. Δυστυχώς όμως το πάνελ ειδικά της Θεσσαλονίκης με γελάκια, γελοίους μορφασμούς και τα γνωστά θολοκουλτουριάρικα τερτίπια (όπως λέει και ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Γεωργιάδης) προσπάθησε να λοιδορήσει τον έγκριτο δημοσιογράφο.

Δυστυχώς ο οικοδεσπότης της εκπομπής που όλα αυτά τα χρόνια έδειξε ένα άλλο πρόσωπο χτες απέτυχε ΟΙΚΤΡΑ.Το πάνελ του ήταν σαφώς ετεροβαρές ενώ δεν προστάτεψε ως όφειλε το Κο Λυγερό.
Ελπίζω να ήταν μία παρένθεση.
Το οφείλει στους τηλεοπτικούς θεατές του..

http://akritas-history-of-makedonia.blogspot.com/2010/01/blog-post_9963.html

3 σχόλια:

 1. Tην υστερική Κολομβιανή που χαζογελούσε 2 ώρες συνεχόμενες έψαξαν πολύ να τη βρούνε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πληρώνουμε ΕΡΤ για ν’ ακούμε τους πληρωμένους .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος (28 Ιανουαρίου 2010 2:02 μ.μ.) είπε... «Tην υστερική Κολομβιανή που χαζογελούσε 2 ώρες συνεχόμενες έψαξαν πολύ να τη βρούνε;»

  Μη την παρεξηγείς φιλαράκι, παίζει να σνίφαρε καμιά χούφτα απ’ το εθνικό προϊόν της χώρας της, τι ήθελες να κάνει, να κλαίει;;; ^ ^

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";