Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2010

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ…


Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΥΡΙΟ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟ ΜΕ ΒΙΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ.

Αυτά που συμβαίνουν σήμερα στην Ελλάδα, είναι απίστευτα… είναι πρωτοφανή… συνιστούν έγκλημα κατά του ελληνικού λαού στο σύνολό του. Συνιστούν εσχάτη προδοσία σε βάρος της πατρίδας μας.Είναι αδιανόητο να βγαίνει έλληνας πολίτης να πει τη γνώμη του για όσα συμβαίνουν στο σπίτι του, στη γειτονιά του, στην πατρίδα του, και να φοβάται μην αναγνωριστεί η φωνή του από τον κατοχικό στρατό της μαφίας που κατέκλυσε τη γη μας με την ανοχή των πολιτικών.

Είναι αδιανόητο να βγαίνει από το σπίτι του Έλληνας πολίτης και να βρίσκεται αντιμέτωπος με ορκισμένους δολοφόνους, επειδή τόλμησε να έχει άποψη για τον τόπο που γεννήθηκε και για το αύριο των παιδιών του.

Είναι αδιανόητο να συμβαίνουν όλα αυτά, κι αυτή η κυβέρνηση να μην έχει τον ανδρισμό και την ευσυνειδησία να παραιτηθεί σύσσωμη, για την εφιαλτική σελίδα που άνοιξε στον τόπο με την πολιτική και με την ανοχή της.

Είναι απίστευτο το πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει μια κυβέρνηση όταν παραδομένη στους εντολοδόχους της Νέας τάξης, δε διστάζει να στοχοποιεί καθημερινά τα εντεταλμένα όργανα της πολιτείας, οδηγώντας τα έτσι σε παραίτηση από το ρόλο τους, και ενισχύοντας με αυτή την πρακτική τα φαινόμενα αποθράσυνσης των εισβολέων εγκληματιών που αλωνίζουν ασύδοτοι τις γειτονιές της Ελλάδας.

Ποιόν υπηρετείτε κύριοι???
Σε ποιόν διάβολο λογοδοτείτε και αντιμετωπίζετε με τόσο μίσος και εμπάθεια τον Ελληνικό λαό???
Με ποιο δικαίωμα στοχοποιείτε τον Έλληνα πολίτη και τον παραδίδετε βορά στα χέρια των αδίστακτων ρεβανσιστών εισβολέων???
Στο όνομα ποιάς δημοκρατίας δεν φιμώνετε πρώτα τα δικά σας στόματα που στάζουν δηλητήριο σε βάρος αυτού του λαού, και μετά τα στόματα και τις πένες των ΜΜΕ που σας χειραγωγούν, όταν τολμούν ασύδοτα και απροκάλυπτα να στοχοποιούν την αγανάκτηση της υποδουλωμένης Ελλάδας???
Ποια περηφάνια μπορείτε να αισθάνεστε για τη στάση σας και την καθημερινή σας πρακτική, όταν ο Έλληνας πολίτης έφτασε σο σημείο να φοβάται την εκδικητική μανία του εισβολέα, επειδή απλά ασκεί το δικαίωμά του να έχει άποψη για το μέλλον του τόπου του???
Ποια πατρίδα υπηρετείτε???
Σε ποιο σύνταγμα ορκιστήκατε???
Ποιο μέγεθος ευθύνης σας συναισθάνεστε, όταν οι εισβολείς δολοφονούν καθημερινά ακόμα και τους αφελείς ψηφοφόρους που τόλμησαν να εναποθέσουν σε σας τις ελπίδες τους???
Που βρίσκετε το θράσος να κοιτάζετε αυτό τον λαό στα μάτια???
Να του πείτε τι???
Ότι αποκοινωνικοποιείτε τη ζωή του???
Ότι τον αμπαρώνετε στο σπίτι του???
Ότι φιμώνετε τη φωνή του???
Ότι σπέρνετε το φόβο και το θάνατο στις γειτονιές???
Τι μπορείτε να πείτε σ αυτόν τον πολίτη που πίστεψε ότι εξέλεξε Ελληνική κυβέρνηση και του προέκυψε ένας θίασος που σκοτώνει καθημερινά την Ελλάδα???

Κύριε Χρυσοχοϊδη,
Με την πιο αυθεντική, με την πιο ξεκάθαρη και ταυτόχρονα με την πιο αγανακτισμένη φωνή, μπορώ να σας πω ξεκάθαρα πως τόσο εσείς προσωπικά, όσο και ο πρωθυπουργός σας, δεν είστε απλά συνένοχοι στο έγκλημα…

Είστε οι ηθικοί αυτουργοί για τα εγκλήματα που θα ακολουθήσουν σε βάρος της ζωής των πολιτών αυτής της χώρας.

Αν δεν έχετε το τσαγανό να προστατεύσετε το δικαίωμα των ελλήνων πολιτών να έχουν άποψη για τη ζωή τους, είστε ανίκανοι να κυβερνάτε και οφείλετε να παραδώσετε την εξουσία αύριο το πρωί.

Αν πολύ περισσότερο δεν έχετε τη δυνατότητα να προστατεύσετε τη ζωή του Έλληνα πολίτη, είστε επικίνδυνη ως κυβέρνηση και οφείλατε να είχατε παραδώσει την εξουσία ήδη από χθες.

Ο Ελληνικός λαός δεν ψήφισε νταβάδες, αλλά θεσμούς και ευνομία.
Ο Ελληνικός λαός δεν ψήφισε διαχειριστές της αφαίμαξης του ιδρώτα του, αλλά υπεύθυνη κυβέρνηση για μια περήφανη Ελλάδα.

Ο Ελληνικός λαός σας ψήφισε για να κυβερνήσετε και όχι για να αποδομήσετε αυτή τη χώρα.

Παίζετε επικίνδυνα παιχνίδια σε βάρος αυτού του λαού και θα ξεσηκωθεί. Και όταν αυτός ο λαός ξεσηκωθεί δε θα μείνει ούτε κολυμπηθρόξυλο όρθιο για να πιαστείτε και να σωθείτε.

Αυτός ο λαός δε σας ψήφισε για να νομιμοποιήσετε την παρουσία των νταβατζήδων της Ε.Ε στα υπουργεία…

Δε σας ψήφισε για να νομιμοποιήσετε την παρουσία των νταβατζήδων εισβολέων στη ζωή και την καθημερινότητά του.

Κλείστε τώρα την πόρτα στον όλεθρο πριν να είναι αργά. Μην αναγκάσετε την Ελληνική κοινωνία να πάρει μόνη της τις τύχες της στα χέρια της. Θα έχετε ανοίξει την πόρτα στην καταστροφή. Κι αυτή η πόρτα αν ανοίξει, το τίμημα θα είναι βαρύ και το ξέρετε.

Προστατέψτε τη ζωή και την αξιοπρέπειά μας.

Από εδώ και πέρα για κάθε Έλληνα πολίτη που χάνει τη ζωή του σ αυτόν τον ακήρυκτο πόλεμο με τον αλλοδαπό εισβολέα, θα είστε και ΠΟΛΙΤΙΚΑ… και ΗΘΙΚΑ, αλλά και ΠΟΙΝΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ. Τόσο εσείς κύριε Χρυσοχοϊδη, όσο και ο πρωθυπουργός της χώρας.

Τέλος στην ανοχή…
Τέλος στα φοβισμένα μάτια των Ελλήνων πολιτών…
Όχι άλλα γκέτο στις γειτονιές που μεγαλώσαμε…

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

reporto

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

4 σχόλια:

 1. ΥΠΟΜΝΗΣΗ
  Άρθρο 120

  Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε΄ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.

  2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

  3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

  4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.  ΕΣΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΤΟ ΤΗΡΗΣΕΙΣ;;;;;;

  ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΓΩΝΕΣ

  ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Προτεινω στην περιπτωση που περασει ο νομος αυτος να σταματησουμε ολοι μας να πληρωνουμε φορους με αφορμη το αρθρο 120 του συνταγματος που μας δεινει το δικαιωμα να υπερασπιστουμε το ελληνικο συνταγμα.
  Ετσι θα κανουμε μια ειρηνικη αντισταση και θα τους δειξουμε ποιον πρεπει να ακουνε αφου εμεις τους ταιζουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ίσως σας ενδιαφέρει η είδησι που μετέφρασα απο τον σημερινό ιταλικό Τύπο στο Ιστολόγιό μου:
  http://neospalamedes.blogspot.com/2010/01/commentando-la-notizia-sugli-scontri.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΣΤΑ BLOGS ΚΑΙ
  ΜΕΧΡΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ (ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΩΝ).ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!

  κατά το Άρθρο 1 παράγραφος 3:
  Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.
  και το Άρθρο 120

  Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε΄ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.

  2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

  3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

  4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.


  ΕΣΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ;;;;;;

  ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

  ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";