Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2010

Κατ’ Απαίτηση της Πακιστανικής κυβέρνησης το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια;


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Προσωπικές ευχαριστίες του Πακιστανού πρωθυπουργού για την “αποδοχή των προτάσεων απόδοσης δικαιώματος ψήφου στους Πακιστανούς”!

Παράλληλα με τη μεγάλη έρευνα που διεξάγουμε για τις σχέσεις μαύρου χρήματος μέσω ναρκωτικών και δουλεμπορίου, καθώς και για χρηματοδότηση φονταμενταλιστών μέσω Ελλάδας, ήρθε και αυτή η είδηση που ρίχνει φως στις αιτιάσεις μας για την ύποπτη ασυλία σε παραβατικούς Πακιστανούς μέσω της “πίεσης” από την “κοινότητα”. Διαβάστε με προσοχή (ευχαριστούμε θερμά την Αμαρυλλιδα για τη μετάφραση!):

ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ, 12 Ιανουαρίου: Ὁ Πρωθυπουργὸς Συέντ Γιουσούφ Ραζά Γκιλάνι καλωσόρισε τὴν Τρίτη τὴν ἀποδοχὴ ἀπὸ τὴν Ἑλλάδα τοῦ αἰτήματος τοῦ Πακιστὰν γιὰ τὴν ἀπόδοση ἰθαγενείας καὶ δικαωμάτων ψήφου στοὺς Πακιστανοὺς μετανάστες. Μιλῶντας στὸ πρωθυπουργικὸ μέγαρο στὸν Δημήτριο Ντάλλη, Πρέσβυ και προσωπικὸ ἐκπρόσωπο τοῦ Ἕλληνα Πρωθυπουργοῦ, ὁ Γκιλάνι ἐξέφρασε τὴν ἐλπίδα ἡ ἐπίσκεψη τοῦ Ἕλληνα Πρωθυπουργοῦ ἀργότερα μέσα στο χρόνο νὰ ξαναζωντανέψει τὶς διμερεῖς σχέσεις μεταξὺ τῶν δύο χωρῶν.Γκιλάνι ἐζήτησε νὰ προγραμματισθοῦν διμερεῖς πολιτικὲς διαβουλεύσεις καὶ νὰ συναντηθεῖ μεικτὴ Οἰκονομικὴ Ἐπιτροπὴ πρίν ἀπὸ τὴν ἐπίσκεψη, ὥστε νὰ προετοιμάσει τὸ ἔδαφος γιὰ τὴν ἐπιτυχία τῆς ἐπισκέψεως.

ΠηγήO πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας στην Ελλάδα Javed Αslam συνελήφθη το Νοέμβριο του 2006 για διακίνηση λαθρομεταναστών κατόπιν διεθνούς εντάλματος σύλληψης από την Interpol.
"Φιλοξενήθηκε" για λίγο στις φυλακές Κορυδαλλού με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων και αποφυλακίσθηκε λίγο μετά αφού η ....ΓΣΕΕ κατέβαλε το χρηματικό ποσό της εγγύησης (30.000
), λόγω της αδυναμίας να καταβληθεί από τον ίδιο ή την Πακιστανική Κοινότητα.
Συνελήφθη ξανά το περασμένο Οκτώβριο.
Πλήρωνε μ....@ Έλληνα!

4 σχόλια:

 1. ΣΑΜΑΡΑΣ ΛΕΕΙ:
  Δεσμευόμαστε από τώρα ότι θα καταργήσουμε το νομοσχέδιο όταν θα αναλάβουμε τη διακυβέρνηση της χώρας.

  -Επίσης δεσμευόμαστε να ενισχύσουμε τον εθνικό χαρακτήρα της Παιδείας μας, σύμφωνα με το άρθρο 16 παράγραφος 2 του Συντάγματός μας. Για να σηματοδοτήσουμε την ενσωμάτωση όλων στην «ημετέρα παιδεία».

  ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
  Αυτά μας έλεγε και ο Καραμανλής με τις ταυτότητες
  και πήγε μάλιστα με τη γυναίκα του και υπόγραψε κατά της αφαίρεσης του Θρησκεύματος από της ταυτότητες.
  Και είπε: OTAN H Ν.Δ γίνει κυβέρνηση θα φέρει νόμο να καταργήσει το προηγούμενο.
  Πρόκειται για ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!!!!
  Ο ΓΑΠ ο μικρός ήταν υπέρ των δημοψηφισμάτων πριν λίγο καιρό που ήταν στην Αξιωμ. Αντιπολίτευση.

  Ο ΠΑΚΗΣ ΕΙΠΕ:ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟ ΤΟΠΟ ΔΙΑΜΟΝΗΣ!!!!

  ΡΕ ΟΥΣΤ ΟΛΟΙ ΣΑΣ !!!!!


  ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΕΞ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!!

  Ο ΚΑΝΕΝΑΣ Ο ΕΦΤΑΝΗΣΙΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=55

  βαλτε ρε αδερφια το poll της κωλοζουγκλας καπου να τους βομβαρδισμουμε με ψηφους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Για ρίξτε μια ματιά στο επίσημο αγγλικό:

  "...Prime Minister Syed Yusuf Raza Gilani Tuesday welcomed acceptance of Pakistan’s demand by Greece for legislation to grant citizenship and voting rights to Pakistani immigrants..."

  DEMAND.

  ΑΠΑΙΤΗΣΗ.

  Καταλάβατε; Όχι request,ή plea, ή suggestion, ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο.

  DEMAND.

  ΑΠΑΙΤΗΣΗ. Δεν μεταφράστηκε τυχαία αυτό έτσι.

  Ε ρε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..... Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";