Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2010

Όταν το απύθμενο μίσος «πιάνει» πάτο!


(ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ)

Όταν το απύθμενο μίσος «πιάνει» πάτο!
Δεν θα πούμε τίποτα εμείς άλλο, παρά ότι από το ότι δεν έχει γίνει ουδεμία παρέμβαση (σε κανένα σημείο) στο δημοψήφισμα που έχουμε οργανώσει στο facebook!
Αυτά που γράφονται στα σχόλια των μελών είναι από απίστευτα υψηλού επιπέδου (στον τομέα της γνώσης) έως και επαίσχυντα και γεμάτα ψυχολογικά βαριά προβλήματα!

Σαφώς στην πρώτη κατηγορία βρίσκονται οι απόψεις των Ελληνόψυχων Αγωνιστών, ενώ στην πλευρά του μίσους, των κόμπλεξ και της Ανθελληνικής υστερίας συναντάμε όλο αυτό το συνοθύλευμα των επαγγελματιών «Αντί-ρατσιστών», θόλο-κουλτουργίαρηδω ψευτο ΑναρχοΣυριζέων των Βορείων Προαστίων.

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! ΑΠΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Σαν Δείγμα σας παραθέτουμε την «επιστημονικά εμπεριστατωμένη» άποψη ενός από αυτούς τους κυρίους. Φωτογραφία, κείμενο κ.λ.π… ουδεμία παρέμβαση έχει γίνει!

Εκατοντάδες σχόλια εδώ ( facebook ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ: http://apps.facebook.com/polldaddy-polls/?view=poll&id=2538056 ) για να διαβάσετε….


"PATRIA MEDIA"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";