Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2010

Η εξαφάνιση των Ελλήνων προ των πυλών...!


Το 2045 στην Ελλάδα θα ζουν 7,7 εκ. Έλληνες και 3,5 εκ. μετανάστες!
Και ενώ λοιπόν τα στοιχεία αυτά είναι γνωστά στους εκάστοτε κυβερνώντες, και ακόμα περισσότερο στους τωρινούς, αντί να στρέψουν την πολιτική τους στην επίτευξη στόχων που θα σχετίζονται με την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των Ελλήνων, που θα δημιουργήσει και τις βάσεις για την αύξηση των γεννήσεων Ελληνοπαίδων, οι κυβερνώντες στρέφονται συστηματικά προς την αντίθετη εθνοκτόνο κατεύθυνση! Συνεχίζουν απτόητοι την οικονομική αφαίμαξη των Ελλήνων πολιτών, ενώ ταυτόχρονα επιδιώκουν συνεχώς την βελτίωση της ζωής των, παρανόμων και μη, μεταναστών της χώρας μας!
Ενώ οι Έλληνες υποχρεώνονται να πληρώνουν διαχρονικά νέα «χαράτσια» και να αποδυναμώνονται οικονομικά, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αξιώνει την Ελληνοποίηση λαθρομεταναστών οι οποίοι έχουν και αυξημένα ποσοστά γεννήσεων. Εμείς λοιπόν αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα της υπογεννητικότητας, που δημιουργείται σε μεγάλο ποσοστό από την οικονομική κατάσταση στην οποία μας έχουν φέρει αλλά και τους αβάσταχτους ρυθμούς ζωής , και αντίθετα οι μετανάστες έχουν αυξημένα ποσοστά γεννήσεων και συνεχώς δέχονται την βοήθεια του Ελληνικού κράτους, με αποκορύφωμα την σκανδαλώδη απόδοση ιθαγένειας και δικαιώματος ψήφου που επιδιώκει να επιβάλει το ΠΑΣΟΚ. Αντί να κοιτάξουν εκεί στην κυβέρνηση να βοηθήσουν εμάς τους Έλληνες μήπως γεννήσουμε κανένα παιδί παραπάνω δηλαδή, προετοιμάζουν επιμελώς την προοδευτική αντικατάσταση μας από τους λαθρομετανάστες!! Και δεν ξεσηκώνεται κανένας Έλληνας όταν ακούει πως σε 30 χρόνια στην Ελλάδα θα είμαστε 7,7 εκ. Έλληνες και 3,5 εκ. μετανάστες!! Δεν σκέφτεται κανείς ότι το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τα μέτρα που σχεδιάζει το ΠΑΣΟΚ σημαίνουν αντικατάσταση μας από τους μετανάστες;;; Δεν σκέφτεται κανείς ότι αυτά όλα σημαίνουν πως σε λίγα χρόνια θα είμαστε μετανάστες στην ίδια μας την χώρα; Τι περιμένετε για να ξεσηκωθείτε επιτέλους Έλληνες;;! Αφυπνισθείτε επιτέλους!
..(( Λ ))..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";