Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

AΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ! 750.000 μετανάστες θα πάρουν με 2 χρόνια εργασίας συντάξεις από την Ελλάδα!


6 σχόλια:

  1. Ήμουν άνεργος 4 χρόνια και δούλευα όπου έβρισκα με λεφτά ξεφτίλα και εκμετάλευση στο έπακρο. Τώρα πάλι καλά βρήκα μια καλή δουλειά και δουλεύω σαν το σκυλί απ’ το πρωί μέχρι το απόγευμα έξι μέρες την εβδομάδα για 800 ψωροευρώ που εξανεμίζονται τις πρώτες δυο εβδομάδες, όσο αιματηρές οικονομίες και αν κάνω και δεν έχω ούτε δάνεια ούτε κάρτες ούτε σπατάλες κάνω, αλλά πάλι ούτε 100 ευρώ δεν μπορώ να βάλω στην άκρη. Σπίτι δικό μου δεν έχω και ούτε θα αποκτήσω ποτέ μου, ακόμη ούτε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο δεν μπόρεσα να πάρω και μάλλον δεν θα πάρω, περιουσία (κάνα χωράφι, κάνα οικόπεδο) δεν υπάρχει, στην τράπεζα ο λογαριασμός μου δεν έχει τίποτα, η κατάσταση κάθε μέρα χειροτερεύει, σκέφτομαι να κόψω και το τσιγάρο για οικονομία, να παντρευτώ και να κάνω παιδιά ούτε που το σκέφτομαι (θα μου πεις δεν βρέθηκε και η κοπέλα ακόμα, αλλά και να βρεθεί τι να την κάνω, να την πάρω να πεινάμε παρέα…), φως δεν βλέπω από πουθενά, κάθε πέρσι και καλύτερα και σε τριάντα τριανταπέντε χρόνια αν θα βγω στη σύνταξη και τι σύνταξη θα είναι αυτή, όπως φαίνεται θα δουλεύω σαν το σκυλί μέχρι να πεθάνω. Άντε γαμώ το στανιό μου γαμώ πια, ζωή είναι αυτή, σκέτη απελπισία, και είμαι μόλις 31.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμε, πάρε το κείμενο σου και έτσι όπως είναι, άλλαξε τα εξής στοιχεία:

    Στα "4 χρόνια άνεργος" βάλε "ακόμα άνεργη"
    στα "800 ευρώ" βάλε 0 ευρώ (να ναι καλά οι γονείς)
    στο "είμαι μόλις 31" βάλε "είμαι μόλις 28"

    Και θα είναι σαν να διαβάζω εμένα.

    Και την μισή Ελλάδα.

    Και μόλις περάσουμε τα 35 ξοφλήσαμε, γιατί μετά τα 35 ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ!Σε θεωρούν μεγάλο/μεγάλη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό όμως μπορεί να βγάλει και ένα καλό που οι καταστροφείς μας δεν έχουν σκεφτεί.

    Ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται. Και όταν είσαι βρεγμένος δεν έχεις τίποτα να χάσεις, έτσι δεν είναι; Οι βολεμένοι είναι αυτοί που φοβούνται μην χάσουν κάτι, όχι εμείς.

    Ε ας ελπίσουμε οτι η γενιά που δημιούργησαν η γενιά που ειναι με την πλάτη στον τοίχο και δεν έχει πια να χάσει κάτι, θα είναι και αυτή που ίσως και να γίνει ο τάφος τους. Αν αποφασίσει το κοπάδι να ξυπνήσει.

    Τα επόμενα χρόνια πιστεύω οτι θα είναι χρόνια καθοριστικών και θεμελιωδών αλλαγών για την Ελλάδα. Για καλό, για κακό, θα φανεί. Υποθέτω πως κα΄τι που έχει σαπίσει τελείως, μπορείς μόνο να το ισοπεδώσεις τελείως για να μπορέσεις να το ξαναχτίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε παιδιά, κάνω click και βλέπω μόνο τις φωτογραφίες θέλω να δω και το άρθρο!
    Γιατί δεν το μεταφράζει κάποιος να το στείλει στην comission που μας κάνει οικονομικό έλεγχο;
    Ούτε αυτοί θέλουν τόσους "Ευρωπαίους" πολίτες που θα είναι πλέον εκτός ποσοστώσεων ;)
    (Αισιόδοξη μέχρι τέλους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε το περιοδικό κυκλοφορεί από σήμερα στα περίπτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Bananiagr δεν έχεις άδικο, έτσι είναι, όσο για τη δουλειά σου εύχομαι να βρεις μία σύντομα και να γλυτώσεις από την ψυχοφθόρα ανεργία, το εύχομαι σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";