Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 3μ.μ. στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών: ΟΧΙ στο αντισυνταγματικό ν/σ, ΟΧΙ στους εθνομηδενιστές και στους ανθέλληνες



OXI στην ισλαμοποίηση της Ελλάδος

ΟΧΙ στη συρρίκνωση των Εθνικών μας Συνόρων

ΟΧΙ στην παγκοσμιοποίηση


Η φλόγα ξεκίνησε από το Άγιο Όρος και θα φωτίσει όλη την Ελλάδα!

Συντονιστής: Αθανάσιος Ν. Παπαγεωργίου, Ιατρός-Χειρουργός, Διδάκτωρ του Παν/μιου Αθηνών, Πρόεδρος του Συλλόγου
«ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ»-«Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος», κιν. 6937024386

14 σχόλια:

  1. Το γράφω με πάσα επιφύλαξη και παρακαλώ αν ξέρει κανείς κάτι να το γράψει: Φαίνεται ότι η κυβέρνηση σκέφτεται προς το παρόν να αναβάλει την ψήφιση του γνωστού ν/σ, φοβούμενη σφοδρή αντίδραση εκ μέρους της κοινωνίας.

    Αυτό, βέβαια, δεν πρέπει να μας εφησυχάσει και να χαλαρώσουμε τα μέτρα. Αντιθέτως, πρέπει να τα αυξήσουμε, να περάσουμε σε διαμαρτυρίες, συλλαλητήρια κλπ. Διότι ένας προσωρινός ελιγμός της κυβέρνησης, δεν σημαίνει και αποσόβηση του κινδύνου.

    Είμαι απολύτως βέβαιος ότι, αν η ΝΔ είχε βοηθήσει προς την κατεύθυνση του δημοψηφίσματος, απειλώντας να μην συναινέσει στην εκλογή του ΠτΔ και να οδηγήσει την χώρα σε πρόωρες εκλογές, η κυβέρνηση του ΠαΣοΚ θα είχε οριστικά αποσύρει τον ν/σ. Δυστυχώς, ο Α. Σαμαράς στάθηκε κατώτερος των περιστάσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απλά θα το φέρουν μετά την εκλογή του Παπούλια η οποία έπρεπε να γίνει το Μάρτιο και μετατέθηκε 40 μέρες... γι' αυτό το λόγο. Τότε δεν θα υπάρχει κίνδυνος να πάρει ανάποδες ο Σαμαράς και να προκαλέσει εκλογές... και το μόνο τους πρόβλημα θα είναι οι πατριώτες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, τους οποίους έχει στο χέρι με τη λίστα αν προκαλέσουν εκλογές.
    Το ΠΑΣΟΚ έπρεπε να 'ρθεί στην εξουσία για να φέρει τρεις νόμους:
    - Την παραχώρηση της ιθαγένειας σε αλλογενείς.
    - Τον Καλλικράτη.
    - Το γερμανικό μοντέλο του εκλογικού νόμου.
    Αυτή η τριάδα νόμων είναι ομοούσια και αδιαίρετη και οδήγούν στην παραχώρηση της Ελλάδας σε άλλες φυλές και στη διαιώνιση της εξουσίας του Παπανδρέου.
    Τα περί χρέους και όλη αυτή η επίθεση, ξαφνικά μόλις βγήκε το ΠΑΣΟΚ, είναι το παραπέτασμα καπνού και το ρίξιμο του κόσμου στον Καιάδα της όλο και πιό δύσκολης επιβίωσης και της μοιρολατρείας. Η μοιρολατρεία είναι ο καλύτερη μέθοδος γιά να περνούν οι εξουσίες τα σχέδιά τους καθώς όλοι αποδέχονται τα μελλούμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για ΔΕΙΤΕ ποιοι ακόμα σκοπεύουν να κατέβουν στη συγκέντρωση...
    http://webwar2.org/index.php/topic,11024.0.html

    Επειδή πρόκεται να κατέβουν οικογένειες, πως θα απομονωθούν αυτά τα επικίνδυνα στοιχεία;;; Και πως θα γίνει να μη καπελώνονται αυτές οι συγκεντρώσεις ούτε από νεοναζιστές, ούτε από το ΛΑΟΣ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που τον βρήκες αυτόν τον ανύπαρκτο γραφικό βλάκα και το έκανες ζήτημα τώρα;

    Λοιπόν, αν δε θες να κάνεις πλακίτσα και διαφήμιση, εξηγώ για πολλοστή φορά:

    Στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία κατά του ν/σ απ΄όπου κι αν προέρχεται. Η εκδήλωση γίνεται με πρωτοβουλία συγκεκριμένου συλλόγου και όλοι θα είμαστε εκεί ανεξαρτήτως κομματικών επιλογών, ηλικίας, κοινωνικής προέλευσης κλπ.

    Οσον αφορά το "καπέλωμα", οι bloggers ήταν αυτοί που κινητοποίησαν το κόσμο καταθέτοντας ΠΡΩΤΟΙ αίτημα για δημοψήφισμα, συλλογή υπογραφών και διαδηλώσεις και μετά ακολούθησαν ΑΛΛΟΙ.

    Κατάλαβες μικρέ προβοκάτορα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. προσοχη προσπαθουν να μπλοκαρουν ολα τα blogs προσοχη ΟΛΟΙ 6-2-010 ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμε 02 Φεβρουαρίου 2010 1:48 π.μ.

    Λες "Στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία κατά του ν/σ απ΄όπου κι αν προέρχεται. Η εκδήλωση γίνεται με πρωτοβουλία συγκεκριμένου συλλόγου και όλοι θα είμαστε εκεί ανεξαρτήτως κομματικών επιλογών, ηλικίας, κοινωνικής προέλευσης κλπ."

    ΣΥΜΦΩΝΩ με μία εξαίρεση όμως. Τους ναζιστές. Και αυτοί ακριβώς πάνε να καπελώσουν την συγκέντρωση. Δεν πρόκειται "για ανύπαρκτους γραφικούς βλάκες" όπως τους αποκάλεσες, αλλά για επικίνδυνους νοσταλγούς του Χίτλερ, που βρήκανε την ευκαιρία να εκμεταλευτούνε την διογκούμενη αντίδραση των ελλήνων πατριωτών.

    Με αποκάλεσες "μικρό προβοκάτορα", ενώ στην πραγματικόητα το μόνο που προσπαθώ να κάνω είναι να προειδοποιήσω για την προβοκάτσια που πάνε να κάνουν.

    Και για να καταλάβεις πόσο επικίνδυνοι είναι, δες τι έγινε εδώ http://olympia.gr/2010/02/01/%CE%AE-%CE%AE/#comment-11834 μόλις ένας πραγματικός δημοκράτης ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ τους αποκάλυψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συγνώμη στο προηγούμενο σχόλιο έδωσα λάθος λινκ στην Ολυμπία

    το σωστό είναι http://olympia.gr/2010/02/01/%CE%AE-%CE%AE/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "πραγματικός δημοκράτης ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" γράφει:
    ...Καθώς οι υποχρεώσεις μας κρατάν μακριά απο την Αθηνα...
    ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ;
    Υ.Γ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΒΙΑ & ΑΝ ΦΟΡΟΥΝ.
    Την καλύτερη απάντηση στους ανθέλληνες την έδωσαν οι 5.000 Έλληνες που κατέβηκαν στο δρόμο στις 30.01.2010 & εκείνοι που θα κατέβουν το Σάββατο 06.02.2010

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παιδιά ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ Κ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.
    Μας ενώνει η Ελληνική Σημαία και η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
    Στα @ρχίδια@ μας οι προδότες πολιτικοί.
    Να πάρουν το μάθημα οι αλήτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 'Ολοι μας εκεί σαν ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η Ελλας κινδυνευει και καθεστε και τρωγεστε μεταξυ σας? Αφηστε τα αυτα και αγωνισθητε ολοι για την Ελλαδα και μονο.Να μην περασει το αθλιο και προδωτικο νομοσχεδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. προλαβαινετε ακομη...σας περιμενουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ---------------------------------------
    01 Φεβρουαρίου 2010 11:57 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε...

    Που τον βρήκες αυτόν τον ανύπαρκτο γραφικό βλάκα και το έκανες ζήτημα τώρα;

    Λοιπόν, αν δε θες να κάνεις πλακίτσα και διαφήμιση, εξηγώ για πολλοστή φορά:

    Στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία κατά του ν/σ απ΄όπου κι αν προέρχεται. Η εκδήλωση γίνεται με πρωτοβουλία συγκεκριμένου συλλόγου και όλοι θα είμαστε εκεί ανεξαρτήτως κομματικών επιλογών, ηλικίας, κοινωνικής προέλευσης κλπ.

    Οσον αφορά το "καπέλωμα", οι bloggers ήταν αυτοί που κινητοποίησαν το κόσμο καταθέτοντας ΠΡΩΤΟΙ αίτημα για δημοψήφισμα, συλλογή υπογραφών και διαδηλώσεις και μετά ακολούθησαν ΑΛΛΟΙ.

    Κατάλαβες μικρέ προβοκάτορα;
    ---------------------------------------

    Τα μισά "πατριωτικά" και ελεύθερα blogs που δεν απευθύνονται προς κεντροαριστερά είναι cia public operations front που προσπαθούν να καπελώσουν εκκλησία και τη πατριωτική ορμή του κόσμου.
    Αλλά με το τρόπο που απάντησες δεν πιστεύω οτι δεν το ξέρεις...
    Δεν αποκλείεται στη πραγματικότητα να στεγάζονται ολα στον ίδιο σκληρό δίσκο ενός υπολογιστή.
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";