Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2010

200,000 μετανάστες ζουν στο κέντρο της Αθήνας- 3.000 προστίθενται κάθε εβδομάδα1 σχόλιο:

 1. http://deltio11.blogspot.com/2010/01/blog-post_3075.html

  Με συμφωνία Παπανδρέου-Σαμαρά και άνωθεν δυνάμεων ξανά Κάρολος

  Η Βουλή θα επανεκλέξει τον Κάρολο Παπούλια στο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου .Η ορκωμοσία θα γίνει στις 12 Μαρτίου.
  Την διαδικασία επανεκλογής του κ. Παπούλια συζήτησαν σήμερα , ο Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός.
  Ο πρωθυπουργός είπε στον κ. Παπούλια, ότι είναι ευρύτατη η πεποίθηση του ελληνικού λαού ότι τίμησε το αξίωμα και ότι σε στιγμές δύσκολες για τη χώρα, έδωσε στίγμα θεσμικό και Πολιτειακό με το οποίο ενίσχυσε το αίσθημα σιγουριάς, ασφάλειας και δημοκρατίας. Απαντώντας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι η κατοχύρωση και η ανάπτυξη των δημοκρατικών θεσμών αποτελεί πρώτιστο καθήκον, ενώ ανταπαντώντας ο πρωθυπουργός είπε ότι πρέπει να επαναφέρουμε στην πολιτική ζωή της χώρας το αυτονόητο, να πράττουν δηλαδή όλοι το καθήκον τους.

  «Η χώρα έχει δυσκολίες, βλέπετε και με το αγροτικό. Τα προβλήματα δεν λύνονται με μπλόκα αλλά μέσα από το διάλογο και τη διάθεση όλων για μεγάλες ανατροπές», είπε ο κ. Παπανδρέου.

  Νωρίτερα, την στήριξή του στο πρόσωπο του Κάρολου Παπούλια εξέφρασε με επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής ο Αντώνης Σαμαράς.

  «Σήμερα το πρωί, ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς, απέστειλε προσωπική επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Φίλιππο Πετσάλνικο, στην οποία αναφέρει ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας προτείνει την ανανέωση της θητείας, στο αξίωμα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, του σημερινού Προέδρου κ. Κάρολου Παπούλια», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β΄ Αθηνών, Πάνος Παναγιωτόπουλος.

  ---------------------------------

  Έτσι εξηγείται και η αναβολή καταθέσεως του Εθνοκτόνου Νομοσχεδίου, τώρα δεν υπάρχουν αλλα εμπόδια εκτος από τον Ίδιο τον Ελληνικό Λαό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";