Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Συν-Έλληνες!

Αυτή την ώρα που οι περιστάσεις είναι εξαιρετικά κρίσιμες, δηλαδή η επιβίωση της ίδιας της Ελλάδας μας, διακρίσεις όπως, δεξιός, αριστερός, κεντρώος κλπ δεν υπάρχουν. Κομματικές παρωπίδες δεν υπάρχουν. Προσωπικά πάθη και φιλοδοξίες επίσης δεν υπάρχουν. Υπάρχουν μόνον Έλληνες και οι εχθροί τους.

Στον αγώνα που δίνουμε, στην κάθε μάχη που θα έρθει, νικήσουμε ή χάσουμε, θα το κάνουμε ενωμένοι δίπλα-δίπλα όπως οι αρχαίοι οπλίτες που έδιναν τον όρκο να υπερασπιστούν την πατρίδα να μην εγκαταλείψουν τον διπλανό τους. Όπως μπορεί ο καθένας ας παλέψει, δεν υπάρχουν πρώτοι και δεύτεροι αλλά μόνον άριστοι που θα τα θυσιάσουν τα πάντα, ακόμη και την ζωή τους αν χρειαστεί.

Ενώνω και εγώ την φωνή μου και κάθε ικμάδα από το είναι μου, μέχρι την τελευταία σταγόνα δύναμης, μέχρι την τελική νίκη ή την ύστατη πτώση.

Κάθε Δευτέρα 9 πμ (τοπική ώρα Σικάγο, ΗΠΑ) στο ραδιοφωνικό πρόγραμμα "Οι Ελληνικές Ώρες του Σικάγο" (www.theChicagoGreekHours.com) μπορείτε να ακούσετε ζωντανά την ολιγόλεπτη εκπομπή μου με θέμα: "Σαν Σήμερα: Παρελθόν και Παρόν στην Ελληνική Ιστορία". Είναι μιά προσπάθεια αναφοράς στην ελληνική ιστορία σε άμεση σύγκριση με την τρέχουσα καθημερινότητα. Σύντομα δε, θα υπάρξει και ιστολόγιο επ' αυτού του θέματος. Ήδη έχω αναφερθεί δύο φορές στο θέμα και συνεχίζουμε απτόητοι.

Ως Έλλην της Διασποράς, απαιτώ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.

Πρώτα να εξασφαλισθεί η ψήφος όλων ημών των αποδήμων και μετά να συζητήσουμε το ΑΝ και ΠΩΣ και ΠΟΙΟΙ και ΠΟΣΟΙ αλλοδαποί θα πάρουν ελληνική ιθαγένεια και δικαίωμα ψήφου.

Έλληνες μην φοβάσθε, ενωμένοι δεν ηττηθήκαμε ΠΟΤΕ!

Έρρωσθε!!!

Δημήτριος Γ. Παναγιωτίδης
Chicago, IL - USA.

2 σχόλια:

  1. Μπράβο και στον κ. Παναγιωτίδη!

    Βροντερό ΟΧΙ στην ισοπέδωση της παγκοσμιοποίησης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KAΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ ΤΟΥ ΣΙΓΑΓΟ!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";