Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

Εδώ μπορείτε να γράφετε...προτάσεις, ιδέες και οτιδήποτε άλλο θέλετε (σχετικό με το αίτημα για ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ)

44 σχόλια:

  1. Μαρόπουλος Γεώργιος26 Δεκεμβρίου 2009 στις 4:25 μ.μ.

    Είναι ανάγκη να κινητοποιηθούμε, να βγούμε και στους δρόμους αν χρειαστεί, προκειμένου να μην περάσουν τα ύπουλα σχέδιά τους, εναντίον του έθνους και της πατρίδας μας. Να γίνει συλαλλητήριο στην Αθήνα, μήπως και φοβηθούν την οργή του λαού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα πρεπει να ενημερωθούν οσο το δυνατον περισσοτεροι ας κανει ο καθενας μια προσπαθεια και αυτο σε λιγο καιρο θα γιγαντωθει τοσο που δεν θα το πιστεύουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παπανικολαου Ηλιας26 Δεκεμβρίου 2009 στις 7:38 μ.μ.

    Να κινηθούμε δυναμικά και ενάντια σε αυτή την αθλιότητα απέναντι στην ιστορία μας και στην προσπάθεια που γίνεται για να αλλοιωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΟ «ΕΜΒΑΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ» ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: http://www.youtube.com/watch?v=O0Lcz--JhXU&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
    ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΚΟΥΔΟΓΥΦΤΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

    http://ultraskeratsini.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ολόκληρο το νομοσχέδιο για τους εισβολείς εποίκους - λαθρομετανάστες, εδώ: http://esxatianasxesi.blogspot.com/2009/12/blog-post_5622.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ : ΕΠΙΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ « ΦΑΣΙΣΤΑ » ΚΑΙ « ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ » !!! ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΔΕ, ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΩΣ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΝΤΕ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ!! ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ YOUTUBE Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Η ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΠΟΤΑΚΙ!!

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμε 29 Δεκεμβρίου 2009 5:33 μ.μ.

    Κάτι θα ετοιμάστει. Εγώ πάντως δουλεύω κάποιες ιδέες.

    Μέχρι τότε υπάρχουν αυτά τα δύο από ιστορικής απόψεως διότι έτσι πρέπει να το δούμε το θέμα! Υπάρχει μια ιστορική συνέχεια σε όλα αυτά

    http://www.youtube.com/watch?v=Rbd-MwFro08

    http://www.youtube.com/watch?v=nLBM3dNbCHo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. οκ ελληνοψυχε αυτο πρεπει να γινει. τα λεμε απο youtube

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ρε παιδιά προς Θεού βάλτε και το δικό μας Ιστολόγιο μεσα στον καταλογο αυτων που πρωτοστατούν υπερ του δημοψηφίσματος. Μας στελνουν συνεχως μηνυματα διαμαρτυριας οι αναγνωστες μας. Ελπιζουμε στην αμεση αποκατασταση της παραλειψης.
    ευχαριστουμε

    "BLOG ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡAΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ"

    http://cretanpatriot.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πρέπει να βγούμε στον Δρόμο!! Πορείες και Συλλαλητήρια έξω από την βουλή. Καταλήψεις πανεπιστημίων και σχολείων. Ειρηνική Ανυπακοή στο κράτος (πχ άρνηση να πληρώσουμε διάφορους φόρους). Μαζικές περιπολίες πολιτών και να πάρουμε το κέντρο μας πίσω απο τους Λαθρομετανάστες. Συλλαλητήρια έξω από τα σπίτια όλων αυτών που πάνε να μας επιβάλουν τα χειρότερα (πολίτικους, κομματικά στελέχη, ακαδημαϊκοί, δημοσιογράφοι, κλπ). Γενική Απεργία, βάλτε λουκέτο παντού και στα πάντα!!!
    Πανό και σημαίες σε όλα τα σπίτια και μπαλκόνια. Χρειαζόμαστε φωνή στα ΜΜΕ (πχ να αγοραστεί χρόνος και χώρος για διαφημίσεις)

    Εθελοντές, χρήμα και μια οργανωτική επιτροπή με σχέδιο και να οργώσουμε ολόκληρη την Ελλάδα.

    Ο αγώνας αυτός πρέπει να γίνει σε όλη την Ελλάδα και πρέπει να γίνει τώρα. Μονό μια μαζική αντίδραση από άκρη σε άκρη τις Ελλάδος θα φέρει αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παιδιά προτείνω για να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί να βάζουμε κάθε μέρα όσοι συμμετέχουμε στο blog αυτό εδω,το ίδιο θέμα(δεν εννοώ μόνο ένα θέμα αλλά θα διαλέγουμε ένα και θα το δημοσιεύουμε όλοι).Αν δημοσιεύουμε το ίδιο θέμα κάθε μέρα θα το διαβάσουν περισσότεροι τι λέτε;Αλλιώς τι νόημα έχει να είμαστε όλοι μαζί στο blog αυτό και να μην έχουμε κοινή δράση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ BLOG ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ.ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ.ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ...

    "ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ"
    http://dhmopshfisma.blogspot.com/2009/12/blog-post_173.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιατί σαν Έλληνας πολίτης θέλω δημοψήφισμα……;*

    http://akritas-history-of-makedonia.blogspot.com/2010/01/blog-post_5696.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. παιδια σε περοπτωση που δεν κανουν δημοψηφισμα και προχωρησουν το νομοσχεδιο πρωτεινω να μην ξαναπληρωσουμε φορους και να πανε να βρουνε τα λεφτα στους λαθρομεταναστες.
    και να στειλομε ολοι ενα γραμμα στο υπουργειο οικονομικων οτι απο την στιγμη που δεν σεβονται των ελληνικο λαο και εμεις δεν τους πληρωνουμε πλεον.
    τι λετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Να προγραμματιστούν ομιλίες στα σχολεία, εξηγώντας στα παιδιά μας τί σημαίνει το σύνθημα "μετανάστες αδέλφια μας"!
    Να τυπωθεί φυλλάδιο με αναλυτικά στοιχεία σχετικ΄πα με το τί μας κοστίζουν οι λαθρομετανάστες-τζαμπατζήδες και να διανεμηθεί σε μορφή φέϊγ-βολάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πρόταση Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης(MKO) τελικά υιοθέτησε το ΠΑΣΟΚ για τον νέο εθνοκτόνο «κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας»;

    http://akritas-history-of-makedonia.blogspot.com/2010/01/mko.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ

    http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/01/blog-post_02.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Παιδιά ας μην αφήσουμε τους ανθέλληνες να κάνουν το δικό τους ! ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ!!!
    ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ!!!
    Ε Λ Λ Α Σ Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν Χ Ρ Ι Σ Τ Ι Α Ν Ω Ν!!!
    ΜΕ ΦΙΛΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
    ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΣΜΟ
    ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ
    ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!
    Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πέντε εκατομμύρια Μουσουλμάνοι θα έχουν "καταλάβει" την Ελλάδα σε 10 χρόνια-Ο "ιός" του Εθνικού Ξεπεσμού σαρώνει την Ελλάδα

    http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/01/10.html

    ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η παρούσα κυβέρνηση πλέον αρνείται και μηδενίζει(απορρίπτει) βίαια την Ελληνική Εθνικότητα στα πλαίσια του Ελληνικού Κράτους.

    http://akritas-history-of-makedonia.blogspot.com/2010/01/blog-post_04.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η προηγούμενη κυβέρνηση ήταν άτολμη και νωχελική σε πολλά και σημαντικά ζητήματα. Αυτή, όμως, η κυβέρνηση εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία εις βάρος των συμφερόντων του τόπου μας. Περάσανε στα κουτουρού τα νομοσχέδιά τους για το μεταναστευτικό και την καντονοποίηση της χώρας μέσω του νέου Καποδίστρια και κανείς μέχρι πρότινος λαλίστατος δημοσιογράφος δε μιλάει και δε σχολιάζει. Εκτελούνται πράξεις εθνικής μειοδοσίας και εμείς ασχολούμαστε με τις αποδείξεις και το ΦΜΑΠ, λες και αυτό είναι το πρόβλημα. Σε λίγο καιρό θα πληρώνουν ΦΜΑΠ οι αλλοδαποί και εμείς θα ψάχνουμε το κεραμίδι με το κυάλι.
    Να γίνει δημοψήφισμα για το μεταναστευτικό κύριε Παπανδρέου. Εδώ το ζητήσατε για το περίφημο και κενό ουσίας ευρωσύνταγμα...δε θα το κάνετε για το καίριο αυτό ζήτημα?
    Εκτός κι αν θεωρείτε ότι η Ελλάδα θα πρέπει να μετατραπεί οριστικά σε Βαβέλ εθνοτήτων, απομειώνοντας την αξία του Ελληνισμού, της παράδοσης και της Ιστορίας του.
    Εδώ δεν είναι America κύριε George!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. καντε τα παιδια σας αντρες! και οχι κορες, μετα λιγο ιστορια και μονη τους θα παρουν τα σπαθια για μια πατριδα.... οπως ηταν πριν τη φανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο Σαμαράς μας δουλεύει;
    Είναι ενάντια στο νομοσχέδιο, αλλά δεν θέλει δημοψήφισμα;
    Να νομοθετήσει το ΠΑΣΟΚ, και μετά από κάτι χρόνια να αλλάξει την νομοθεσία η ΝΔ, αν και όταν γίνει κυβέρνηση;
    Αφού μπορεί να ρίξει το ΠΑΣΟΚ γιατί δεν το κάνει;
    (με το πρόεδρο της δημοκρατίας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η «Δημοκρατία» της Κας Δαμιανίδη

    http://akritas-history-of-makedonia.blogspot.com/2010/01/blog-post_4496.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η ΝΔ πρεπει να κανει το πατριωτικο της χρεος απεναντι στον ελληνικο λαο.

    Πρεπει να παρει καθαρη θεση.

    Δημοψηφισμα τωρα για το λαθρομεταναστευτικο.
    Οχι στις ελληνοποιησεις εισβολεων εποικων λαθρομεταναστων.

    Εαν δεν το κανει,ο Αντωνης Σαμαρας θα χασει την υποστηριξη εκατομμυριων Ελληνων πατριωτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΘΕΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ "ΤΖΟΓΟΥ" ΜΕΣΩ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΣΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΒΑΣΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΑΣ Ή ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΩΝ Ή ΠΛΕΙΟΨHΦΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΚΟΡΜΟΥ ΉΤΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Σωστές οι παρατηρήσεις του άρθρου από "ΤΟ ΒΗΜΑ" 8/1/10, εκτός από την τελευταία παράγραφο, με την οποία διαφωνώ εντελώς. Λέει "Όποιος μπαίνει...". Τι πάει να πει "όποιος"; Ελευθέρα είσοδος για πόσους;

    Και βεβαίως το υπόλοιπο της παραγράφου, το οποίο συμφωνεί με την χορήγηση πλήρων πολιτικών δικαιωμάτων στους μετανάστες και την μετατροπή της Ελλάδας σε πολυπολιτισμικό κράτος, είναι εντελώς απαράδεκτο.

    Δυστυχώς, ούτε η κ. Λώρη Κέζα καταφέρνει να εκφύγει από την πάγια γραμμή του Συγκροτήματος, η οποία είναι υπέρ της μετατροπής της Ελλάδας (και όχι μόνο) σε κράτος πολυπολιτισμικό. Κανείς δεν μας εξηγεί γιατί πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Επιστολή στα ΝΕΑ για δημοσκοπικό ερώτημα περί μεταναστών

    Παρακαλώ να αναδημοσιευθεί κι εδώ, στην κεντρική σελίδα, διότι αμφιβάλλω αν την δημοσιεύσουν τα "ΝΕΑ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Το ζητούμενο δεν είναι να πούμε όχι στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο. Πρέπει εμείς να προσδιορίσουμε με ακρίβεια σε τι λέμε όχι.
    1. Καμία συζήτηση δεν μπορεί να γίνει αν πρώτα δεν ορισθεί ανώτατο όριο-πλαφόν για το σύνολο των αλλοδαπών που θα κρατήσουμε, αλλά και πλαφόν-ποσόστωση για κάθε εθνικότητα. Τα όρια αυτά θα πρέπει να προσδιορισθούν με βάση τις ανάγκες της χώρας μας, σε εργατικό δυναμικό, αλλά και την προστασία της από την δημιουργία διαφόρων μειονοτήτων που από τώρα ξέρουμε ότι θα δημιουργήσουν προβλήματα και θα χρησιμοποιηθούν από ξένες δυνάμεις σαν μοχλός πίεσης στο μέλλον. Οι περισσότερες χώρες έχουν ένα όριο από 3% έως 7% από όσο γνωρίζω.
    2. Καμία συζήτηση δεν μπορεί να γίνει για ιθαγένεια. Αυτό που μπορούμε να συζητήσουμε είναι η υπηκοότητα.
    3. Βασικό μας αίτημα θα πρέπει να είναι η τροποποίηση του συντάγματος κατά τέτοιον τρόπο ώστε να αποφύγουμε στο μέλλον παρόμοιες απόπειρες.
    4. Γιατί να μαζέψω δυο εκατομμύρια υπογραφές, (κάποιος άλλος είχε μαζέψει 3 εκατομμύρια), αφού μπορώ να πετύχω πολύ περισσότερα με χίλιους ανθρώπους στο δρόμο?
    5. Γιατί πρώτα ή ταυτόχρονα να μην προχωρήσουμε σε μαζική προσφυγή στο Συμβούλιο Επικρατείας αφού πρόκειται για αντισυνταγματικό νομοσχέδιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Νομίζω ότι τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα από ότι φανταζόμασταν. Τελικά ιθαγένεια και βουλευτική ψήφο θα πάρουν όλοι οι ΛΑΘΡΟ που μένουν 5 χρόνια στην Ελλάδα.

    http://ellinopsychos.blogspot.com/2010/01/blog-post_5250.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Elpada θα 'λεγα πως αυτό για το οποίο "καιγόμαστε" και μας απασχολεί, είναι το αίτημά μας για ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. Θέλουμε ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. Θεωρώ πως η προσπάθεια που γίνεται στο διαδίκτυο πρέπει να επικεντρωθεί σε αυτό και να μην μπούμε σε περαιτέρω συζητήσεις που είναι αυτή την στιγμή άσκοπες και ενδεχομένως να γίνονται(από κάποιους) εκ του πονηρού.
    ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. Αυτή πρέπει να είναι η απαίτησή μας. Νομίζω πως η κυβέρνηση θα κάνει αλλαγές στο νομοσχέδιο, αλλά σε τι έκταση δεν μπορώ να πω. Για την ώρα, βρίσκεται σε αναμονή. Ας κάνει αλλαγές και ας ξανα θέσει τον νόμο σε δημόσια διαβούλευση... αν τους βαστάει. Τα πράγματα πάντως είναι σοβαρά.

    Παρακαλώ πολύ ας αφήσουν κάποιοι τις κόντρες και ας γίνουμε όλοι μία γροθιά. ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ! Να υπάρχει ενότητα! Αυτό χρειάζεται τέτοιες ώρες! Αυτό θα τρομάξει τους εχθρούς μας όσο τίποτα! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Νομίζω ότι συγκεντρώθηκαν αρκετά ιστολόγια και ιστοσελίδες. Γράφτηκαν και γράφονται πολλά. Έχω ένα ερώτημα: Αν αρνηθεί η κυβέρνηση το δημοψήφισμα, αφού μάλιστα στην άρνηση αυτή συναινεί και η αντιπολίτευση σύμπασα, τι κάνουμε;

    Για να το θέσω καλύτερα: Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε, ώστε το ν/σ αυτό να μην έλθει ποτέ προς ψήφιση στην Βουλή;

    Δεν έχουμε και πολύ καιρό ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τόσο η επιμονή των ζητούντων το δημοψήφισμα, όσο και η επιμονή των αντιτιθεμένων, δείχνουν ότι οι βέβαιες εκτιμήσεις αμφοτέρων για το αποτέλεσμα συμπίπτουν απολύτως.
    Το δημοψήφισμα έχει ήδη γίνει. Όποιος το αγνοήσει, κακό του κεφαλιού του.

    Όσο για μας, ας συνεχίσουμε τη χιονοστοιβάδα. Μην ασχολείστε ποιούς υποστηρίζουν οι θολοκουλτουριάρηδες νεοταξίτες. Σκεφτείτε μόνο σε ποιούς θα έδινε την ευχή του ο καπτα-Θοδωράκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΣΤΟΥΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΟΥΝ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ" ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΚΑΗΜΕΝΟΥΣ" ΤΟΥΣ "ΦΙΛΟΥΣ" ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ερωτημα στο in.gr.

    Να χορηγηθει ελληνικη ιθαγενεια στα παιδια των μεταναστων?

    Ψηφιστε.

    Δωστε τους να καταλαβουν.

    http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1097806&lngDtrID=244

    Η Ελλαδα στους Ελληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Η καγκελάριος της Γερμανίας Ανγκέλα Μέρκελ είχε δηλώσει τότε ότι «Βρισκόμαστε μπροστά στα συντρίμμια της πολυπολιτισμικής κοινωνίας».

    Ο πρώην σοσιαλδημοκράτης καγκελάριος της Γερμανίας Helmut Smith
    σε συνέντευξή του στην εφημερίδα ‘Hamburger Abendblatt’ παραδέχθηκε ότι «η έννοια της πολυπολιτισμικότητας δύσκολα ταιριάζει με μία δημοκρατική κοινωνία»


    Η Ελλαδα στους Ελληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Προταση προς ολα τα πατριωτικα ιστολογια.

    Στις 30 Ιανουαριου 2010 να υψωσουμε την Ελληνικη Σημαια στα μπαλκονια των σπιτιων μας και να καλεσουμε ολους τους Ελληνες να πραξουν το ιδιο.

    Τουτες τις δυσκολες ωρες για την Πατριδα μας χρειαζεται λαικος ξεσηκωμος.

    Ως εδω και μη παρεκει.

    Ολοι οι Ελληνες απαιτουμαι

    Δημοψηφισμα για το μεταναστευτικο προβλημα.

    Το ελληνικο κοινοβουλιο δεν εχει δικαιωμα να προχωρησει στο πραξικοπημα ελληνοποησης εισβολεων εποικων αλλοδαπων.

    Σαν μελος του dhmopshfisma.blogspot.com - εαν συμφωνει -να καλεσει το ιδιο,αναλαμβανοντας και την ευθυνη της προτασης ολα τα ιστολογια να συμμετασχουν σε αυτην την πατριωτικη πρωτοβουλια.Το αιτημα για δημοψηφισμα πρεπει να αγκαλιασει ολους τους Ελληνες.Δεν μπορει να μενει κλεισμενο μεσα στο Διαδικτυο.

    Ολοι στους δρομους!

    Με την Νικη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ολοι μαζι, κοιταξτε και λιγο οι νοτιοι εμας στα βορια συνορα, χρονια φωναζουμε. στυριξτε μας, αν πεσουμε εμεις θα καειται.. απο την πρωτη μερα που μπηκαν λαθρομεταναστες φωναζαμε να φυγουν.. τους αφησαμε τελικα, και τωρα? θα εχουν ελληνικη ιθαγενεια? και μετα... ηδη εχουν γινει αφεντικα μας. ελατε στην επαρχια να δειτε!!! ελατε παραμεθωρια, εμεις τα βλεπαμε και τα λεγαμε αλλα..... να σταματηση ασ ειναι και τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΔΙΕΝΕΓΕΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΗΛΘΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΕΔΩ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΕΘΡΙΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ.ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΕΣΧΑΤΩΝ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. @ 06 Φεβρουαρίου 2010 2:30 μ.μ.

    Όλα αυτά είναι σωστά, απλώς αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια. Χθες στην Βουλή, ελήφθη η απόφαση να προχωρήσει το ν/σ, με την σύμφωνη γνώμη όλων των κομμάτων, πλην ΛαΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Η φωνή του λαού δεν ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ! Συνεχίζεται η κριτική του Ν/Σ Ιθαγένειας που διέκοψε το Opengov ...

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΑΝ

    http://www.meta-parrisias.gr/index.php?option=com_content&view=category&id=69:--pengovgr----&Itemid=120&layout=default

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ- ΨΗΦΙΣΤΕ
    http://www.meta-parrisias.gr/forum/viewtopic.php?f=1&t=8

    Theodromos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";