Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΑΙ JEFFREY???

ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ???

ΠΟΙΑ «ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» JEFFREY??? 

ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΡΑΓΕ ΤΑΥΤΙΖΕΣΑΙ ΕΣΥ???

Γιατί αυτή η ιστορία, αυτής της πατρίδας, που μόνο κακοποίηση υφίσταται όταν την πιάνεις εσύ και οι όμοιοί σου στο στόμα σας…
- Έχει Κολοκοτρωναίους αλλά και Νενέκους
- Έχει Σουλιώτισσες αλλά και Δραγώνες.
- Έχει Θεοδωράκηδες και Γλέζους αλλά και Εφιάλτες.
- Έχει Δούρειους Ίππους αλλά και Γενίτσαρους.
- Έχει Κούγκια αλλά και Ίμια
- Έχει ΖΗΜΕΝΣ αλλά και κρυφά σχολειά
- Έχει Ηλιάκηδες και Γιαλοψούς αλλά έχει Σημίτηδες και Πάγκαλους.



Για ποιο «κρίσιμο σταυροδρόμι» μιλάς Jeffrey και ποιοι έφεραν την πατρίδα μας σ αυτό???
Ποιες πολιτικές την καταδίκασαν???
Ποιοι βγήκαν να διαλαλήσουν την απώλεια της Εθνικής Κυριαρχίας, αντί να τεθούν επικεφαλείς στον αγώνα για το αδιαπραγμάτευτό αυτής???

Μιλάς για «φόρο τιμής» Jeffrey.
Τόλμησες να βάλεις στο ελληνικά δύσγλωσσο στόμα σου και αυτή ακόμα τη λέξη.
Ποιος σου είπε αμετανόητε φαφλατά, πως δικαιούσαι να ταυτίζεις εσύ το ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ που αυτός ο λαός στην ιστορία του που εσύ αγνοείς, τον πλήρωνε πάντα με αίμα, με το ΦΟΡΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ στον οποίο εσύ και ο θίασός σου έχετε καταδικάσει τη ζωή, την καθημερινότητα και το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας???

Τι σχέση ο αγώνας όλων εκείνων που 189 χρόνια πριν πίστεψαν στο αδύνατο και το έκαναν δυνατόν, αρνούμενοι να παραμείνουν ραγιάδες κι έστειλαν στο διάολο τους Οθωμανούς που βρώμιζαν με την παρουσία τους την πατρίδα και τη ζωή των προγόνων μας, με το δικό σας νεοραγιαδισμό…
- Της παγκόσμιας διακυβέρνησης στην οποία υποκλίνεστε…
- Των γκρίζων ζωνών τις οποίες αποδεχτήκατε…
- Της Θράκης και του Αιγαίου που σταδιακά παραδίδετε…
- Της Ελλάδας την οποία αποδομείτε…
- Της ιστορίας την οποία αφυδατώνετε από τον κορμό και το ουσιαστικό περιεχόμενό της….
- Της κοινωνίας την οποία διαλύετε νομιμοποιώντας και Ελληνοποιώντας την εισβολή και κατοχή της από τον νεοοθωμανισμό, αφελληνίζοντας ουσιαστικά την ίδια μας την πατρίδα.

Τι σχέση έχουν τα λάβαρα του Παπαφλέσσα, του Μυστρά, της Αγίας Λαύρας και τόσα άλλα, με την υποστολή της σημαίας μας από τα Ίμια, από τα σχολειά, με την υποστολή των θρησκευτικών μας συμβόλων???

Τι σχέση έχουν τα λάβαρα αυτής της επανάστασης που ενέπνευσε τους λαούς όλης της γης, με τα δικά σας κουρελόπανα του πολυπολιτισμού και της κούφιας πρασινολογίας με τα οποία επιχειρείτε να βιάζετε καθημερινά τη ζωή μας???

Αυτός ο λαός – ο ξεσηκωμένος και επαναστατημένος λαός – που είχε τη δύναμη της θέλησης και ρίχτηκε στον αγώνα τον όμορφο και περήφανο…

- Δεν έσπασε απλά τα δεσμά της σκλαβιάς που αλυσόδεναν τη ζωή του, διεκδικώντας την ελευθερία του και την ίδια του την υπόσταση…

- Έσπασε πριν απ όλα τα κεφάλια των Εφιαλτών και των Νενέκων, γιατί ήξερε καλά πως αυτά τα κεφάλια ήταν ο επικίνδυνος καρκίνος στο κορμί της Ελλάδας, και αν δεν το συνέτριβε, δε θα μπορούσε να σταθεί όρθιος και να κοιτάξει περήφανα το μέλλον.

Ποιάς λοιπόν ιστορίας κομμάτι αποτελείς εσύ και ο κυβερνητικός θίασος Jeffrey??? 
Του Ρήγα Φεραίου ή της υποταγής???

Με ποια πρακτική αντιστοιχίζεται το πολιτικό σας έργο??? 
Με των Παπαφλέσσηδων ή με κείνο των Εφιαλτών???

Τι διδάσκονται τα παιδιά μας γι αυτή την ιστορία τιμής και ελπίδας σήμερα Jeffrey??? Σε ποια τιμή και σε ποια ελπίδα αντιστοιχίζεται η παρουσία των Δραγώνηδων στα σχολειά που οραματίζεσαι???

Και τέλος…

Τι σχέση είχε αυτός ο αγώνας ο αδούλωτος και ο περήφανος με τον εθνομηδενισμό και την εθνική υποτέλεια που έχετε αναδείξει σε κυρίαρχη πολιτική ιδεολογία και πρακτική???

Πως τολμάς μια τέτοια μέρα να μην κρύβεσαι Jeffrey???

Πως τολμάς μια τέτοια μέρα να μιλάς εσύ για τα διδάγματα αυτού του αγώνα, όταν σήμερα κιόλας συναντιέσαι με το φασίστα Γκρούεφσκι για να δρομολογήσετε από κοινού μία ακόμα κατάπτυστη υπογραφή σε βάρος της Ελλάδας???

Πως τολμάτε επιτέλους να είστε τόσο θρασείς???
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";