Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ… ΕΝΟΧΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ

Επί της ουσίας και για το εάν τα πραγματικά γεγονότα συνέβησαν όπως εμφανίζονται στο επίμαχο βίντεο της προχθεσινής παρέλασης, είναι δύσκολο να αποφανθεί κανείς αν δεν έχει προσωπική άποψη με αυτοπρόσωπη παρουσία.

Αυτό είναι υποχρέωση αμερόληπτης και απόλυτα εμπεριστατωμένης έρευνας να το αποδείξει.

Έχει όμως σημασία να ξεκαθαρίσουμε ορισμένες έννοιες οι οποίες είναι καλό να είναι απόλυτα αποσαφηνισμένες, στα μυαλά όλων μας και κυρίως στα μυαλά της πολιτικής ηγεσίες.


γράφει ο Reporto

1. Πραγματικά ή όχι τα περιστατικά, το να μη στοχοποιηθεί από κανέναν το πλέον ευαίσθητο τμήμα του Ελληνικού στρατού και το εθνικό φρόνημά του, αποτελεί στόχο πρώτης προτεραιότητας και ζήτημα ύψιστης εθνικής σημασίας ιδιαίτερα στην τρέχουσα εποχή.

2. Η όποια προσέγγιση επιχειρηθεί στην αποσαφήνιση των πραγματικών γεγονότων, οφείλει να είναι αποσυνδεμένη από την όποια «υποχρέωση» λογοδοσίας στο ΣΥΡΙΖΑ και σε κάθε εξωθεσμικό παράγοντα εντός και εκτός συνόρων, και να αποτελέσει υπόθεση αποκλειστικά και μόνο της στρατιωτικής ηγεσίας.

3. Οφείλουν όλοι να κατανοήσουν, ότι το τμήμα των Ελλήνων στρατιωτών που στοχοποίησαν, δεν ήταν το …Λύκειο των κορασίδων, αλλά η πλέον ευαίσθητη έμψυχη δύναμη κρούσης του ελληνικού στρατού. Κάθε βρώμικο χέρι λοιπόν οφείλει να μείνει μακριά από αυτή την ομάδα των καθημερινών μας ηρώων.

4. Οφείλουν όλοι, και πρωτίστως η πολιτική ηγεσία, να απαντήσει υπεύθυνα και λέγοντας τα πράγματα με το πραγματικό τους όνομα, για το ποιοί ήταν αυτοί που γέμισαν την Ελλάδα με καλάσνικωφ, και σε ποια εθνικότητα ανήκουν.

5. Οφείλουν όλοι, και πρωτίστως η πολιτική ηγεσία, να απαντήσει στον Ελληνικό λαό υπεύθυνα για τον αν υπάρχουν πληροφορίες στην ΕΥΠ ή αλλού για πιθανή δράση και συγκρότηση οπλισμένων ομάδων του UCK εντός της Ελληνικής επικράτειας ή με στόχο την εδαφική ακεραιότητα της χώρας μας.

6. Ίδια απάντηση οφείλουν να δώσουν για το αν υπάρχουν πληροφορίες για σύσταση εντός της Ελληνικής επικράτειας ενόπλων ομάδων φονταμενταλιστών, με στόχο τη μελλοντική αποσταθεροποίηση της χώρας.

7. Οφείλουν όλοι και πρωτίστως η πολιτική ηγεσία του υπουργείου δικαιοσύνης να δώσουν στοιχεία στον Ελληνικό λαό για τον αριθμό και την εθνικότητα των αλλοδαπών βαρυποινιτών και το βαθμό της συμβολής τους στην «ποιοτική» αναβάθμιση του εγκλήματος που μαστίζει απ άκρου σ άκρον τη χώρα.

8. Οφείλουν όλοι και πρωτίστως η πολιτική ηγεσία, να ενημερώσουν το Ελληνικό λαό για το περιεχόμενο των ανθελληνικών – υβριστικών «εμβατηρίων» που ακούγονται κατά τη διάρκεια των παρελάσεων στην Αλβανία, στα Σκόπια και την Τουρκία, καθώς και για τα μέτρα που λαμβάνουν οι εκεί πολιτικές ηγεσίες για την εξάλειψη ή την ενθάρρυνση τέτοιων φαινομένων.

9. Οφείλουν όλοι και πρωτίστως η πολιτική ηγεσία να συνειδητοποιήσει πως αν θέλει να λειτουργεί ως εντολοδόχος νταβατζής των πλέον επιλέκτων τμημάτων των ενόπλων δυνάμεων, θα πρέπει πρώτα να αναλογίζεται αν η πολιτική της στάση υπερασπίζεται σθεναρά την εδαφική ακεραιότητα της χώρας. Κι αυτό γιατί τα παλικάρια μας υπερασπίζονται αυτή τη χώρα όχι με ΣΥΡΙΖΑΙικες μπουρδολογίες και πολιτικαντισμούς, αλλά με την ψυχή και με τα κορμιά τους.

10. Αν από την έρευνα την αντικειμενική και άδολη προκύψει πως κάποιοι επεχείρησαν να στοχοποιήσουν προσχεδιασμένα τα παλικάρια των ΟΥΚ, τότε η τιμωρία τους θα πρέπει να είναι παραδειγματική.

Οι μνήμες άλλωστε είναι νωπές ακόμα από μια αντίστοιχα σχεδιασμένη προδοσία. Ήταν η προδοσία του Γκορμπατσώφ σε βάρος της ίδιας του της χώρας με το γνωστό Σουηδό πιλότο που έφτασε στην Κόκκινη Πλατεία, και με αφορμή το στημένο αυτό γεγονός αποδιαρθρώθηκε και εξοντώθηκε η στρατιωτική ηγεσία της τότε ΕΣΣΔ.

Ο Ελληνικός λαός οφείλει να μην ανεχθεί την επανάληψη της ιστορίας ως φάρσα.

Και κυρίως…

Οφείλει να μην επιτρέψει να αγγίξει κανείς την παλικαριά και το φιλότιμο των επιλέκτων τμημάτων του στρατού μας.

Καμία σκοπιμότητα και κανένας καθωσπρεπισμός δεν είναι δυνατόν να δικαιολογήσει μια τέτοια επικίνδυνη και προδοτική για το έθνος λαθροχειρία.

Τα συνθήματα όποιος και αν τα φώναξε δεν είναι από μόνα τους ένοχα.

Ένοχες είναι οι πολιτικές που δημιούργησαν την αντικειμενική βάση γι αυτά τα συνθήματα.

Και διπλα ένοχες και εθνοπροδοτικές οι απόπειρες αξιοποίησής τους, για να επιχιερηθεί ένα ντροπιαστικό και ύπουλο χτύπημα, στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις. 
 

2 σχόλια:

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";