Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Καπλάνι θα σου βάλω πιπέρι..!


Το υβρεολόγιο και η αυθάδεια έχουν τα όριά τους! Ειδικά όταν εξακοντίζονται εναντίον εκλεγμένου μέλους του Ελληνικού Κοινοβουλίου και βγαίνουν απ' το στόμα φιλοξενούμενου ατόμου στην χώρα μας!

Πρόκειται για κάποιον Αλβανό δημοσιογράφο, Γκαζμέντ Καπλάνι, ο οποίος με οικτρό τρόπο προσπαθεί να λοιδωρήσει τον βουλευτή Αλέξανδρο Χρυσανθακόπουλο επειδή τόλμησε να ξεσκεπάσει την ανθελληνική του προπαγάνδα. Δείτε συγκεκριμένα τι γράφει ο φιλοξενούμενος προς το παρόν Αλβανός δημοσιογράφος:

συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";