Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

STOP !! Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!! ΟΧΙ ΣΤΟ "ΚΛΕΙΔΙ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΝΕΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ


Γραφει ο Αντίμαχος

Οι διασταλτικές "ερμηνείες" των προθέσεων για την επίτευξη των στόχων της "νέας σοσιαλιστικής τάξης" παραχωρώντας την ιθαγένεια στους οικονομικούς μετανάστες που φιλοξενεί η χώρα μας αναμφίβολα δίνουν το δικαίωμα να συνωμοσιολογεί ο κάθε υγιείς γηγενής της ριμάδας τούτης χώρας.

Οι οικονομικοί μετανάστες της χώρας μας στην πλειοψηφία τους προέρχονται από όμορες χώρες. Η παραχώρηση της ιθαγένειας στους οικονομικούς μετανάστες που διαβιούν στην χώρα μας δεν τους αποκόπτει από τις φυσικές ρίζες καταγωγής τους.
Η μετάβαση του οικονομικού μετανάστη σε ιθαγενή αυτόματα δίνει και το κλειδί στους "παιχνιδιάρηδες" εξωγενείς επιβουλευτές των εθνικών δικαίων μας να δημιουργήσουν την ύπαρξη νέων μειονοτήτων στην χώρα μας και βάζοντας μας πλέον ως χώρα στην γωνία των γεωστρατηγικών παιχνιδιών και καταστώντας την μερικώς ανίσχυρη αντιδράσεων.
Είναι προκλητικό να μην αναγνωρίζεται από την παρούσα κυβέρνηση η ιδιομορφία αλλά και η θέση της χώρας μας στα Βαλκάνια και γενικά στο γεωστρατηγικό πολιτικό παιχνίδι το οποίο παίζεται στην περιοχή μας, και να παραχωρεί το κλειδί για την δημιουργία εθνικών μειονοτήτων στην χώρα μας.
Χωρίς περιστροφές , η διάθεση της κυβέρνησης να εντάξει ελαφριά την καρδία ως ιθαγενείς τους οικονομικούς μετανάστες της χώρας δημιουργεί ατέρμονες εσωτερικές και εξωτερικές αναταραχές.
Το +10 plus δεν δίνει σε καμία των περιπτώσεων το δικαίωμα να παραγκωνίζεται το αυτονόητο του προβληματισμού που δημιουργεί η φαεινή πρωτοβουλία της κυβέρνησης.
Κοινωνική διαβούλευση για το τόσο σοβαρό θέμα της παραχώρησης της ιθαγένειας ούτε καν έχει προταθεί από τον Πρωθυπουργό lap-top ,παρά την διαρκή του και άτεγκτη θέση για την δημόσια διαβούλευση επί θεμάτων που απασχολούν την Ελληνική κοινωνία..

ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ......
ΝΑΙ!!! ΘΕΛΩ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ..... ΦΤΑΝΕΙ Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!
Για την ανάρτηση Το Λημερι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";