Κυριακή, 19 Ιουνίου 2011

"ΚΟΠΑΝΟ" ΚΑΙ "ΑΘΛΙΟ" ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ Η ΑΛ-ΣΑΛΕΧ,ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ!

Στόλισε με επίθετα τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, η γνωστή μας πρώην σύμβουλος του υφυπουργού Δημοσίας Τάξεως του ΠΑΣΟΚ, Σπύρου Βούγια, Αφροδίτη Αλ Σαλεχ, μετά την αναφορά του Σαμαρά για τους όρους που έθεσε προκειμένου να συναινέσει σε νέα κυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ.

Στο λογαριασμό της στο Twitter έγραψε χαρακτηριστικά αυτά που βλέπετε παραπάνω προφανώς φοβισμένη για τις ιδέες που έχει ο Σαμαράς σχετικά για το νόμο περί ιθαγένειας που με τόσο κόπο κατάφεραν να περάσουν αυτοί και οι σύντροφοί της στο ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Είναι προφανές ότι ένα ολόκληρο παρακράτος έχει στηθεί προκειμένου να υποστηρίξει αυτό τον περιβόητο νόμο που βαφτίζει Έλληνες χιλιάδες μετανάστες, δημιουργώντας συνθήκες πλημμυρίδας για εκατοντάδες χιλιάδες ενδιαφερόμενους, προς όφελος συγκεκριμένων συμφερόντων.

Οι εφιάλτες της Αλ Σαλεχ, όνειρά μας!


ΠΗΓΗ.

ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟΛΑΓΝΑ:ΞΥΔΑΚΙ!

Και προς τον Αντώνη Σαμαρά:Βαδίζεις σε σωστό δρόμο,αν κρίνουμε από τους υβριστές σου!

1 σχόλιο:

  1. Ξεχνάτε ότι ο Σαμαράς άνοιξε τα σύνορα πριν 20 χρόνια και κάλεσε όλους τους Αλβανούς στην Ελλάδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";