Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ 

Καλούμε το λαό της Αθήνας να στηρίξει με την παρουσία του, την πρώτη διακλαδική διαμαρτυρία των αξιωματικών του Ελληνικού στρατού, που αντιστέκονται στην υπονόμευση της εθνικής ασφάλειας και τη διάλυση της εθνικής άμυνας της χώρας. 

Ολοι τη Δευτέρα 3 Μαϊου στις 16:00 το απόγευμα στο σταθμό του Μετρό στο Μοναστηράκι. 


ΛΑΟΣ – ΣΤΡΑΤΟΣ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ. 
Η ΠΙΣΩΠΛΑΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. 

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΤΕΛΥΘΗ... ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΡΟΤΕΛΕΥΤΙΟ... ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

Το Σύνταγμα έχει πλέον καταλυθεί. 
Η Ελλάδα δεν έχει κυβέρνηση. 
γράφει ο Reporto

Οι πολιτικοί τσαρλατάνοι που έκλεψαν την ψήφο του Ελληνικού λαού ψευδολογώντας και υποκρινόμενοι, κιότεψαν και αυτοκαταργήθηκαν. 

Αυτοϋποβιβάστηκαν σε τοποτηρητές και έχουν παραδώσει τα κλειδιά της κυβερνητικής εξουσίας στους νταβατζήδες. 

Από εδώ και πέρα το μόνο που θα κάνουν είναι να εκτελούν εντολές. Να ασχολούνται με τη λάντζα ενώ η εποπτεία έχει ήδη εκχωρηθεί.

Μαζί της εκχωρήθηκε και η Εθνική κυριαρχία.
Μαζί της και οι ελπίδες και τα όνειρα αυτού του λαού.

Παραδόθηκαν… Πρόδωσαν τη χώρα… 

Οι πολιτικοί εφιάλτες άνοιξαν την Κερκόπορτα στην ξένη κατοχή.
Αυτή η θλιβερή φιγούρα που ντρόπιασε με την παρουσία του το Καστελόριζο και παρέδωσε τη χώρα στη συμμορία των εκβιαστών της δεν μπορεί να είναι πλέον πρωθυπουργός...

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΟΠΛΙΣΟΥΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ... ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΟΥΝ

ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ…

Αυτά τα συναισθήματα κυριαρχούν στην καθημερινότητα των πολιτών. 

γράφει ο Reporto

Οργή… γιατί αισθανόμαστε παραδομένοι στο έλεος ενός πολιτικού συστήματος που στοχοποιεί την ίδια την κοινωνία, προκειμένου να απαλλάξει «με βούλευμα» τον εαυτό του για το πολιτικό και οικονομικό πλιάτσικο στο οποίο μετά μανίας έχει επιδοθεί εδώ και κάμποσες δεκαετίες…

Και μίσος… γιατί κανείς τους δεν πλήρωσε.
Κανείς δε φυλακίστηκε.
Κανενός η περιουσία δε δημεύθηκε.
Κανείς δε δικάστηκε.
Κανείς δε κρεμάστηκε για παραδειγματισμό όλων των υπόλοιπων επίδοξων πλιατσικολόγων.

Ένας πρωθυπουργός και μία κυβέρνηση που πάτησαν πάνω στην πολιτική απάτη για να αναρριχηθούν στην εξουσία, βλέποντας τόση οργή και τόσο μίσος στα μάτια των Ελλήνων πολιτών, οργή και μίσος που τα γεννά και τα αναπαράγει η πολιτική τους, θα έπρεπε να είχαν επιλέξει την παραίτηση ως μονόδρομο λύτρωσης και για τους ίδιους και για τη χώρα.

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΥΧΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ.

«ΟΤΑΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ» 

Αυτό δήλωσε ο εντολοδόχος εκτελεστής της υποταγής. Την κηδεμονία που έχει επιβληθεί στον ίδιο και στην κυβέρνηση παραδέχθηκε ενώπιον της ΚΟ ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου. «Ολοι καταλαβαίνουμε ότι, όταν χρωστάς, δεν είσαι ελεύθερος. Οταν χρωστάς, εξαρτάσαι από τους πιστωτές σου και είσαι αναγκασμένος να ακούς και αυτά που λένε. Είσαι αναγκασμένος να παρακολουθείς τις αγορές, πόσω μάλλον όταν οι ίδιες οι αγορές κάποια στιγμή έρχονται και λένε: “Δεν μπορείς πια να δανειστείς από εμάς”» 

ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ 

του Κ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

1. Ποιος είναι αυτός που χρωστά κύριε Παπακωνσταντίνου στους νταβατζήδες στους οποίους εσείς και ο υπόλοιπος θίασος των μαριονετών που «κυβερνά» εκχωρήσατε την εθνική μας κυριαρχία μαζί με την αξιοπρέπεια της χώρας???
Οι έλληνες πολίτες ή οι πολιτικοί διαχειριστές που έχουν το θράσος να θέλουν να παραμένουν στο απυρόβλητο της κριτικής και της οργής των εργαζομένων???

2. Που χρησιμοποιήθηκαν τα δανεικά που κάποιοι χρωστούν κύριε Παπακωνσταντίνου???
Σε ποια αναπτυξιακή υποδομή επενδύθηκαν???
Ποιος καρπώθηκε τα ωφελήματά τους???
Οι Έλληνες και το κοινωνικό κεφάλαιο αυτής της χώρας ή τα λαμόγια που ψευδώς ορκίστηκαν ότι θα υπηρετούν το συμφέρον του τόπου???

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ -ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ 

Η χρεοκοπία της Ελλάδας, δεν είναι αποτέλεσμα των ενεργειών «κερδοσκόπων», και λάθος χειρισμών της κυβέρνησης. Ήταν προαποφασισμένη. Δεν υπάρχει καμιά «έκτακτη ανάγκη», και καμία «εθνική κρίση».

Η προσφυγή στο ΔΝΤ και η παράδοση άνευ όρων της χώρας, στην Παγκόσμια Χούντα, ήταν «προεκλογικό συμβόλαιο», του οποίου η υλοποίηση, άρχισε από την 22α Οκτωβρίου 2009. Η κυβέρνηση , ήταν απλός κομιστής και διεκπεραιωτής εντολών και αποφάσεων , της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, φορώντας την κουκούλα του δήμιου, του ελληνικού λαού.

Η κυβέρνηση του ψεύδους, έβαλε το πιστόλι στον κρόταφο του ελληνικού λαού και συνθηκολόγησε χωρίς μάχη όπως είχε σχεδιαστεί από το 2008.

Η Κυβέρνηση της χρεοκοπίας έσυρε στη γκιλοτίνα τη χώρα και τον λαό, που ψευδώς ορκίστηκε να υπηρετεί και παρέδωσε την Ελλάδα στην ΝΕΑ ΔΙΠΛΗ ΚΑΤΟΧΗ του Άξονα ΔΝΤ- ΕΕ.

Η κυβέρνηση Παπανδρέου μας οδήγησε μεθοδικά στην απώλεια της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας, Είναι κυβέρνηση δοσιλόγων.

Καλούμε τον Ελληνικό λαό να αντισταθεί, να ξεσηκωθεί και να πάρει στα χέρια του την αξιοπρέπεια του και το μέλλον του τόπου του. 

Η Ζάμπια, η Ρουμανία, η Ουγγαρία, η Ιρλανδία, οι Φιλιππίνες, η Αργεντινή, δείχνουν το μέγεθος του εφιάλτη, της δυστυχίας και της απόγνωσης που μας περιμένει.

Η περήφανη απάντηση του λαού της Ισλανδίας, φωτίζει το δρόμο της αξιοπρέπειας τον οποίο οφείλουμε να ακολουθήσουμε.

Ο πρωθυπουργός της χρεοκοπίας υποσχέθηκε ψευδώς προεκλογικά ότι θα μας κάνει «Δανία του Νότου». Αντί γι αυτό καταρράκωσε διεθνώς το κύρος της χώρας και μας έκανε «Ζάμπια».

Ο Πρωθυπουργός της Χρεοκοπίας, μετά από ένα 6μηνο στην εξουσία, κατάφερε να πείσει τους πάντες, ότι οι Έλληνες είμαστε οι πιο γελοίοι και διεφθαρμένοι τεμπέληδες , ζητιάνοι και κλέφτες της υφηλίου, και χαρίζει στους διεθνείς τοκογλύφους κέρδη 100 δις ευρώ. Έκανε την κρίση ευκαιρία.

Ισχυρίζονται πως ότι έκαναν, το έκαναν για τη σωτηρία της «πατρίδας» όπως τους την δίδαξαν στα εκκολαπτήρια συνειδήσεων της Νέας Τάξης την οποία προσκυνούν.

Για τη «σωτηρία» της πατρίδας μόχθησαν και όταν παραβίασαν το Σύνταγμα και κάθε έννοια νομιμότητας προκειμένου να επιβάλουν τον εθνοκτόνο λαθρονόμο .

Για τη «σωτηρία» της πατρίδας μόχθησαν όταν εξασφάλιζαν καθεστώς ατιμωρησίας και λήθης στους ασύδοτους πλιατσικολόγους του ιδρώτα του λαού.

Για τη «σωτηρία» της πατρίδας οι νταβατζήδες της ελπίδας του ελληνικού λαού παρέδωσαν τα κλειδιά της Εθνικής Κυριαρχίας στους νταβατζήδες της υφηλίου.

«Εθνική συνεννόηση» , «εθνικός διάλογος» με του δοσίλογους ,τον στρατό της ξένης κατοχής δεν μπορεί να υπάρξει.

Ο εσωτερικός εχθρός και καταστροφέας του Έθνους, οι οδαλίσκες των Στοών και των Λεσχών, βρίσκονται διάσπαρτοι στα κόμματα της Βουλής. Όλοι τους, είναι υπεύθυνοι για την αποδόμηση του κοινωνικού μας ιστού. ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με τον «πατριώτη του ΔΝΤ» , έσυραν το ελληνικό κράτος στην μιζέρια και στην ανυποληψία.

ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ. ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ. ΚΑΜΙΑ ΛΗΘΗ... 
Η κυβέρνηση και η παρούσα Βουλή δεν έχουν καμία εξουσιοδότηση να παραδώσουν τον Ελληνικό λαό και τη χώρα στους δικτάτορες της δυστυχίας, του αίματος, της τοκογλυφίας, της καταλήστευσης του εθνικού πλούτου και της εθνικής υποδούλωσης

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ: ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟΝ ΛΑΟ. 

Μέσα από τον αγώνα ανατροπής της Κυβέρνησης Παπανδρέου-Τσολάκοκγλου πρέπει να γεννηθεί ένα Κίνημα Εθνικής Αναγέννησης που θα δώσει λύση στο πολιτικό πρόβλημα και θα κρατήσει ψηλά τη σημαία της Εθνικής Ανεξαρτησίας, δίνοντας σιγουρια και Ελπίδα στον Ελληνικό Λαό.

ΤΗ ΛΥΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ. 

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ 
 

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

ΕΚΚΛΗΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ!
...
Την Κυριακή 21/02/2010 συμμορία 60 περίπου αναρχικών με ορμητήριο την τοπική Ιατρική Σχολή φέροντας επιδεικτικά κουκούλες, κράνη, σιδηρολοστούς, μαχαίρια κ.λ.π. περιφερόταν ανενόχλητη στο κέντρο της Λάρισας με σκοπό να ματαιώσει εκδήλωση του «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ». Μεταξύ άλλων επιχείρησαν να σπάσουν με σφυριά την προτομή ΓΡΙΒΑ-ΔΙΓΕΝΗ στην πλατεία Αγίου Βησσαρίωνος. Ο συναγωνιστής Αργύρης Θωμάς διερχόμενος μόνος του από εκεί επιχείρησε να τους αποτρέψει φωνάζοντας.
Περικυκλώθηκε από 35-40 ατομα και δέχθηκε δολοφονική επίθεση. Υπέστη τραύματα από πέτρες σε όλο το σώμα, πλήγμα μαχαιριού στο δεξί χέρι, δύο εγκεφαλικά αιματώματα και κάταγμα στον αριστερό κρόταφο. Η συμμορία ανενόχλητη από τις δυνάμεις Υπ.ΠΡΟ.ΠΟ. λίγο αργότερα σε παρακείμενο δρόμο τραυμάτισε επίσης το διερχόμενο στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ. Γεωργούλα Ηλία (47 ετών οικοδόμο) με την ίδια μέθοδο και κατέφυγε στο «άσυλο».
Ο Αργύρης Γ.Θωμάς είναι οικοδόμος 47 ετών πατέρας 4 ανηλίκων παιδιών πρώην πολιτικός πρόσφυγας (αρχές του 1990) με καταγωγή από την Βόρειο Ήπειρο και γνωστός αγωνιστής εδώ κι είκοσι έτη στην Λάρισα, κατά το παρελθόν διετέλεσε μέλος του ΕΝΕΚ, μέλος του ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ-ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ και στέλεχος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ.
Λόγω του σοβαρότατου τραυματισμού, του απαγορεύεται κάθε είδος σωματικής εργασίας τώρα και προσεχώς. Ακολουθεί πολυδάπανη νοσηλευτική αγωγή και χρήζει ιατρικής φροντίδος εκτός ασφαλιστικών ταμείων. Μην έχοντας άλλα περιουσιακά στοιχεία και εισοδήματα σήμερα δυσκολεύεται να συντηρήσει την οικογένειά του και να ανταπεξέλθει στα νοσήλεια. Αντιμετωπίζει δε και το φάσμα της εξώσεως από την οικία του άμεσα.
Καθένας που θα διαβάσει το κείμενο αυτό ας κάνει ότι του υπαγορεύει η εθνική του συνείδηση τώρα.
Καταθέστε οποιοδήποτε ποσό στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Λογαριασμός ενισχύσεως: 397 / 557159 – 66, ΑΡΓΥΡΗΣ Γ. ΘΩΜΑΣ

πηγή


Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

«ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ» ΤΟ ΑΒΥΘΙΣΤΟ ΦΟΥΣΚΩΤΟ ΤΩΝ ΠΑΠΑΤΖΗΔΩΝ ή ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΦΟΥΣΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ???

Όποια και να είναι η απάντηση σ αυτό το ερώτημα, η πρακτική της αξία είναι ταυτόσημη ως προς την ουσία των πραγμάτων. 

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Επί της ουσίας πρόκειται για μια «παρκαρισμένη ιδέα» που κατά καιρούς ξεσκονίζεται από τη μούχλα της εποχής, και μοστράρει ως «δήθεν» καταλύτης πιθανολογούμενων εξελίξεων. 

Πρακτικά ισοδυναμεί με ένα ελεγχόμενης ροής πολιτικό δηλητήριο, που στοχεύει ευθέως την ψυχή του χειραγωγούμενου ψηφοφόρου.
Πρόκειται για την αποθέωση της πολιτικής πλάνης που επιστρατεύεται με προφανή στόχο την καθήλωση των μαζών και την ανατροφοδότηση ενός πλέγματος από επικίνδυνες και αφοπλιστικές αυταπάτες, που είναι χρήσιμες για την εδραίωση ακραία νεοφιλελεύθερων .πολιτικών μέσα και από την κάμψη των κοινωνικών αντιστάσεων.

Είναι μια «παρκαρισμένη ιδέα» που μετουσιώνεται στην κατά παραγγελίαν λειτουργία μιας ομάδας γκριζογένηδων στελεχών, που επικαλύπτει με χρώματα επαναστατικής παραλλαγής τις διαχρονικά κυρίαρχες πολιτικές του «σοσιαλιστικού» νεοφιλελευθερισμού και της εθνικής μειοδοσίας στις κρίσιμες καμπές της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας.

Οι απόψεις του κ. Ήφαιστου για την εκτεταμένη παράνομη λαθρομετανάστευση σε σχέση με την κοσμοθεωρία του Έθνους

Πρόσφατα διάβασα το βιβλίο του κ. Ήφαιστου "Η κοσμοθεωρία των Εθνών" από τις εκδόσεις Ποιότητα. Σε μελλοντικό κείμενο μου θα αναφερθώ εκτενέστερα στο περιεχόμενο του το οποίο βρήκα αρκετά ενδιαφέρον. Στην παρούσα καταχώρηση θα παραθέσω ένα εκτενές απόσπασμα από την σημείωση 33 του βιβλίου, όπου ο συγγραφέας αναλύει τις απόψεις του για την λαθρομετανάστευση και την μετανάστευση τόσο σε ιστορικό πλαίσιο αλλά και στην σημερινή κοινωνική προοπτική.

"..Δεν είναι τυχαίο ότι οι φορείς των μεταμοντέρνων ιδεολογημάτων ευνοούν την λαθρομετανάστευση. Είναι ο ευκολότερος τρόπος να διαλύσουν της ανθρωπολογικές προϋποθέσεις μιας εθνοκρατικής κυριαρχίας. Πρόκειται για στάση που κυμαίνεται από αφέλεια μέχρι πολιτική εγκληματικότητα επιστημονικά μεταμφιεσμένη. Η ανθρωπολογική ετερότητα μιας κοινωνικής οντότητας είναι μια πολύ λεπτή υπόθεση που κτίζεται σταδιακά. Η ανθρωπολογική συνοχή είναι συνάρτηση ολοένα και περισσοτέρων και ολοένα και πιο βαθιών συγκλίσεων σε όλο το φάσμα των πνευματικών και αισθητών. Εάν λόγω απροσεξίας η λόγω σκοπιμότητας διαταραχθεί η πορεία αυτή, οι συνέπειες είναι αναπόδραστες.

Η μετανάστευση ήταν πάντοτε στοιχείο του Εθνικού γίγνεσθαι των Κρατών. Οι κοινωνικές οντότητες συχνά αναμειγνύονται αλληλοεμπλουτίζονται και διαμορφώνονται σύμφωνα με την ετερότητα εκάστης. Ας μην συγχέουμε όμως, αυτή την φυσιολογική πορεία των Εθνών με την κατάργηση των Εθνών για να δημιουργηθεί ένα ανθρωπολογικό συνονθύλευμα που δεν επιτρέπει ύπαρξη ανθρωπολογικών προυποθέσεων στήριξης μιας ανεξάρτητης εθνοκρατικής δομής.

Όσο προχωράει ο χρόνος, ιδιαίτερα τους δύο τελευταίους αιώνες, η ανθρωπολογική ετερότητα των εθνοκρατικών κυριαρχιών γίνεται ολοένα και πιο βαθιά, ολοένα και πιο διακριτή. Γύρω από την εθνική ανεξαρτησία κτίζονται συνεκτικές ανθρωπολογικές προϋποθέσεις Οι εθνικές κοσμοθεωρείες ως εκ της φύσεως τους, λόγω δηλαδή του πνευματικού τους χαρακτήρα, είναι ειρηνικές και συμφιλιωτικές. Όμως , αυτό είναι ένα πράγμα και άλλο η αξίωση μιας διακριτής κοινωνικής οντότητας να απολαμβάνει την ανθρωπολογική της ετερότητα ανεπηρέαστα. Αυτός είναι και ο λόγος που οι πολίτες άλλων ανθρωπολογικών καταβολών που συμβιώνουν στο εσωτερικό ενός Έθνους, σταδιακά ολοκληρώνονται στην κυρίαρχη εθνική κοσμοθεωρία.

Τέλος είναι ένα πράγμα όλα τα πιο πάνω και άλλο η λαθρομετανάστευση και μάλιστα η μαζική. Πρόκειται για έναν ανθρωπολογικό βιασμό, που οδηγεί είτε σε αποδυνάμωση μιας κοινωνικής οντότητας, είτε σε ενδεχόμενη διάλυση της και στον κατακερματισμό της. Η μετανάστευση και η συγκρότηση των ανθρωπολογικών προϋποθέσεων μιας εθνοκρατικής κυριαρχίας, εν τέλει, είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση για να την αφήσει κανείς στα χέρια των Ιδεολογιών....."

Πηγή
Παναγιώτης Ήφαιστος, Κοσμοθεωρία των Εθνών, εκδόσεις Ποιότητα

istorikathemata.blogspot.com

ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ. ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΑΒΕΙ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΧΕΡΟΝΤΑ ΣΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ... ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ... ΚΑΜΙΑ ΛΗΘΗ... ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Γιατί δεν προσπάθησαν απλά να συγκαλύψουν ένα λάθος τους…
Δεν επεχείρησαν έστω και κακότεχνα να μαζέψουν τις ανέξοδες προεκλογικές τους φανφάρες…
Δεν υπήρξαν απλά απατεωνίσκοι της πολιτικής που προσπάθησαν με τον ίδιο πολιτικάντικο τρόπο να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα μιας καιροσκοπικής απερισκεψίας.

Έκαναν το χειρότερο που θα μπορούσαν να κάνουν. 

Φόρεσαν την κουκούλα του δήμιου και έσυραν στη γκιλοτίνα τη χώρα τη οποία ψευδώς ορκίστηκαν να υπηρετούν. 

Ισχυρίζονται πως ότι έκαναν, το έκαναν για τη σωτηρία της πατρίδας...

Κυριακή 25 Απριλίου 2010

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΒΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ…..ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ….

Ικανοποιημένες φάνηκαν να είναι οι Μ.Κ.Ο (Ελληνική Ομάδα για τα δικαιώματα των Μειονοτήτων και το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι.) από την έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κατά του Ρατσισμού και της Μισαλλοδοξίας. Η Ε.Ο.Δ.Μ και το Ε.Π.Σ.Ε είχαν φροντίσει από τον Σεπτέμβριο του 2008 όταν στην επίσκεψη που πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της Ευρωπαικής Επιτροπής στην Ελλάδα οι δυο Μ.Κ.Ο την ξενάγησε σε καταυλισμούς των Ρομα σε Ψαρί Ασπροπύργου και στα Σπάτα.Επίσης όσο ο Ελληνικός Λαός ασχολείτο με τα περιβόητα ξενόφερτα Δεκεμβριανά και τα αλλεπάλληλα σκάνδαλα των Πολιτικών οι δύο Μ.Κ.Ο ενημέρωναν και ήταν σε διαρκή επαφή με την Ευρωπαική Επιτροπή κατά του Ρατσισμού και της Μισαλλοδοξίας.
Στις 9 Σεπτεμβρίου 2009 όταν στην Ελλάδα μύριζε προεκλογικό άρωμα ακόμα στην Τσεχία και την Ελβετία πραγματοποιήθηκαν εκθέσεις της Ευρωπαικης επιτροπής.Οι δύο Μ.Κ.Ο σε συνεργασία γνωστών καθηγητών του Παντείου Πανεπιστημίου θεώρησαν πως τα σημαντικότερα σημεία της εκθέσεως όπως ακριβώς σας τα παραθέτω τα εξής: Α.Ρατσιστικός λόγος και αντιρατσιστικός Ν. 927/79

1. «Ο επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος ΛΑ.Ο.Σ. [σημ. Γιώργος Καρατζαφέρης]… κάνει συχνά δημόσια αντισημιτικές και ρατσιστικές δηλώσεις, κατηγορώντας ακόμη τους μετανάστες για αύξηση των εγκλημάτων που σχετίζονται με ναρκωτικά και της βίας. Έως τώρα, δεν έχει διωχθεί για καμία από αυτές τις δηλώσεις σύμφωνα με το Νόμο 927/1979.» (παρ. 91)….
2. Η ECRI συνιστά στις ελληνικές αρχές να συνεχίσουν να διασφαλίζουν την επιβολή του Νόμου 927/1979 κατά δημοσιογράφων και μέσων ενημέρωσης που υποκινούν το φυλετικό μίσος……
ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΑ?
ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΡΡΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΥΧΑΙΟ?
ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΣΕ ΛΑΡΙΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΥΧΑΙΕΣ?
ΟΣΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ….ΟΣΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ…ΟΣΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΟΥΝ ….Η ΦΛΟΓΑ ΑΝΑΨΕ…ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ!

Μάριος Π Κοντογιάννης।

Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Η ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ... Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ

ΠΑΝΤΟΥ Η ΙΔΙΑ ΦΑΤΣΑ… 

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Το ίδιο λάγνο βλέμμα της αγελάδας που κοιτάζει αλλά δε βλέπει ή που επιμένει να βλέπει χωρίς να ξέρει τι κοιτά, απλά δεν είχε τίποτε καλύτερο να κάνει τη συγκεκριμένη στιγμή.

Η ίδια μαριονέτα μ ένα κουρελόχαρτο στο χέρι. 
Είναι το κουρελόχαρτο της υποτέλειας που φέρει την υπογραφή του.

Το εκχωρητήριο μιας πατρίδας που πούλησε, και που ακόμα και αυτό το «ΕΠΩΛΗΘΗ» το λέει καθ υπαγόρευση και συλλαβίζοντας, αφού ποτέ δεν έμαθε να μιλά σωστά τη γλώσσα μιας πατρίδας που δεν υπήρξε δική του.

Και τώρα ποζάρει… Θλιβερός και μόνος «πρωταγωνιστής» στην τελευταία πράξη του δράματος. 
Το δράμα του Ελληνικού λαού μόλις ξεκινά. 

Ο κουκουλοφόρος της προδοσίας παρέδωσε αδίστακτα την πατρίδα που κάποιοι του εμπιστεύθηκαν να κυβερνήσει, γιατί έκαναν για Τρίτη φορά το λάθος να πιστέψουν τα λόγια ενός …Παπανδρέου...

Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

 ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΤΟΜΙΝΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΝΤΟΜΙΝΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΩΝ.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Σ αυτή την πορεία καταστροφής που επέλεξε η κυβέρνηση, υπάρχουν χαμένοι και κερδισμένοι. 
Υπάρχουν σύμμαχοι τους οποίους αξιοποιεί, και αντίπαλοι τους οποίους δαιμονοποιεί και φοβάται.

Πάνω απ όλα όμως, αυτή η εξέλιξη, που δεν ήταν παρά μια αναπόφευκτη εκδήλωση της κρίσης ενός συστήματος που στηρίζεται σε αξιακά πρότυπα κανιβαλισμού, δεν αποτέλεσε μόνο έναυσμα, αλλά και «πρόκληση» και ευκαιρία για το κατευθυνόμενο ξεδίπλωμα ενός σχεδίου εκτεταμένων αναδιαρθρώσεων, με στόχο την πολιτική και οικονομική του ανασύνταξη. 

Δύσκολο να πει με βεβαιότητα κανείς αν η Ελλάδα απετέλεσε αντικειμενικά τον αδύναμο κρίκο του ή αν χρησιμοποιήθηκε ως ένα θέατρο ευρύτατων κοινωνικών, πολιτικών και οικονομικών πειραματισμών, με προφανή στόχο την εφαρμογή μεθόδων που αποσκοπούν στην αποτελεσματική - για τους κυρίαρχους - αναδιάρθρωσή του.

Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ζητάνε δημοψήφισμα για ΔΝΤ

Εμμέσως, πλην σαφώς, με την αναφορά στο άρθρο 44 του Συντάγματος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης, ζήτησε την Τετάρτη από το βήμα της Βουλής την προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία, μέσω δημοψηφίσματος, για το ζήτημα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Η πρόταση αυτή έρχεται σε συνέχεια αντίστοιχης πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ευθέως είχε ζητήσει και αυτός νωρίτερα δημοψήφισμα για το ζήτημα. Μάλιστα, ο ίδιος ο πρόεδρος του Συνασπισμού, Αλέξης Τσίπρας, την Τετάρτη, σε εκδήλωση για τον Αλέκο Παναγούλη υπογράμμισε ότι «το λιγότερο που θα όφειλε να κάνει μια κυβέρνηση που σέβεται τον εαυτό της και τη λαϊκή κυριαρχία, θα ήταν πριν βάλει την υπογραφή της στην εκχώρηση δικαιώματος άσκησης οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής στους κηδεμόνες του ΔΝΤ, να ζητήσει τη λαϊκή ετυμηγορία, προκαλώντας δημοψήφισμα».

Η επίκληση του άρθρου 44 του Συντάγματος, από τον κ. Κεφαλογιάννη, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να προκηρύττει δημοψηφίσματα για κρίσιμα εθνικά θέματα, ύστερα από πρόταση του Υπουργικού Συμβουλίου, ουσιαστικά ευθυγραμμίζει την πολιτική του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αυτήν του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι, όμως, που η Ρηγίλλης δε επιθυμεί να καταγραφεί ως τέτοια και για τον λόγο αυτόν διατυπώνεται με διακριτικότητα.

ΑΠΟΤΡΕΨΑΜΕ ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΧΑΧΑΣ…

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΠΟΙΩΝ ΑΠΕΤΡΕΨΕ... 

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Διότι την πραγματική χρεοκοπία την έφερε στη ζωή και την καθημερινότητά μας από την επόμενη κιόλας μέρα των εκλογών με τις προτεραιότητες και τις ιεραρχήσεις του.

Ήταν πρώτα απ όλα η χρεοκοπία της ελπίδας όσων έκαναν το λάθος να παρασυρθούν από τις απατηλές φανφάρες και μεγαλοστομίες του. Από τις ανέξοδες υποσχέσεις και τον ορυμαγδό του πολιτικού ψευδολογήματος που έκανε καθεστώς στην πολιτική ζωή του τόπου.

Ήταν η χρεοκοπία της εθνικής μας υπόστασης. Ο απροκάλυπτος ενδοτισμός και η βαθμιαία παραχώρηση των εθνικών μας προτεραιοτήτων με τον πλέον επίσημο και προκλητικό τρόπο.

Η εμμονή του στη χρεοκοπία των αξιών αυτού του λαού με τη νομιμοποίηση του βιασμού της κουλτούρας, του πολιτισμού, της ζωής και της καθημερινότητάς του.

Ηταν η χρεοκοπία του πολιτικού λόγου. Η μετατροπή του σε συνώνυμο της πολιτικής εξαπάτησης. Η αναγωγή της πολιτικής σε διαχειριστική υποχρέωση. Η αντικατάσταση της πολιτικής σκέψης με την υπηρεσιακή λογική χαρτογιακάδων και ανίκανων.

Ηταν η χρεοκοπία του πολιτικού συστήματος, που δείχνει αμήχανο και άβουλο, άτολμο και αναποφάσιστο απέναντι στο καταστροφικό έργο του πλέον ανίκανου και επικίνδυνου θίασου που έχει πάρει στα χέρια του τα ινία αυτού του τόπου.

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

ΕΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ… ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ιστορία θα αποτυπώσει πιο καθαρά αν πρόκειται για κοντόφθαλμη πολιτική συλλογιστική που αδυνατεί να δει τι συμβαίνει πέρα από τη μύτη της, ή για αδίστακτη μεθοδολογία πολιτικής μαφίας, που καπηλεύεται σύμβολα και αξίες για την προώθηση των πλέον ανίερων και δόλιων επιδιώξεων σε βάρος ενός λαού. 

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Το σίγουρο πάντως είναι πως το αμφιλεγόμενο μόρφωμα που αυτοαποκαλείται «Ενωμένοι ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστική απειλή», επιχειρεί μια ακόμη απροκάλυπτη πρόκληση, σε βάρος των Ελλήνων πολιτών και των εργαζομένων, καπηλευόμενο το περιεχόμενο των Πρωτομαγιάτικων κινητοποιήσεων, για να εμβολίσει με το δηλητήριο του παρασιτικού ξενισμού την ουσία και το περιεχόμενο των αγώνων της εργατικής τάξης.

Η είδηση που προβάλλεται, είναι πως το ανωτέρω μόρφωμα μαζί με την «Ενωση μεταναστών εργατών», καλεί σε μαζική παρουσία τους μετανάστες κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων της Πρωτομαγιάς.

Το αίτημα που επίσης προβάλλεται, είναι η νομιμοποίηση όλων των μεταναστών χωρίς προϋποθέσεις, η απόδοση άσυλου και στέγης στους εισβολείς, και η ανάγκη «άλωσης» των συνδικάτων με τη μαζική συμμετοχή των μεταναστών στις γραμμές τους.

Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Κολοβός-Λαθρομετανάστευση

ΚΑΙ ΜΕ ΝΗΦΑΛΙΑ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, Ο ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ ΟΣΟ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ.

ΓΝΗΣΙΟΣ ΚΑΙ ΑΔΟΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μπορούμε να γράψουμε χιλιάδες γραμμές όπως και εκατοντάδες σελίδες για όλα όσα συμβαίνουν σήμερα στη χώρα μας και υποθηκεύουν επικίνδυνα τη ζωή μας.

Ένα πράγμα όμως είναι σίγουρο. Δεν θα έχουμε ανακαλύψει περισσότερα γράφοντας, απ όσα έχουν ήδη δρομολογήσει οι πρωταγωνιστές της εθνικής μειοδοσίας.

Σίγουρο όμως είναι και κάτι ακόμα. Οι τόνοι μελανιού που θα χυθούν περιγράφοντας την αλήθεια, όσο και αν αντιστοιχίζονται με τη λαϊκή αγανάκτηση και οργή, δε θα εμποδίσουν από μόνοι τους τους εφιάλτες από το να διεκπεραιώνουν καθημερινά το καταστροφικό τους έργο, λειτουργώντας ως εντολοδόχοι ξένων συμφερόντων και επικίνδυνων σχεδιασμών.

ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΓΑΝΑΚΤΩΝΤΑΣ. Ε… ΚΑΙ???

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Η ΟΜΙΛΙΑ TΗΣ ΧΑΡΑΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ



Χριστός ανέστη!Χρόνια πολλά! Είναι ιδιαίτερη η συγκίνηση μου,σήμερα να βραβεύομαι στη γη που με γέννησε και με μεγάλωσε,στη Μακεδονία!
Ευχαριστώ θερμα το νομάρχη Θεσσαλονίκης κ.Ψωμιαδη , καθώς και τον πρόεδρο του συμβουλίου απόδημου ελληνισμού κ. Ταμβακη , όχι μόνο για την τιμητική διάκριση που μου αποδίδουν, στη σημερινή εκδήλωση , αλλά κυρίως γιατί αναγνωρίζουν μέσα από την πορεία μου στα πομακοχωρια, το πρόβλημα που υπάρχει στη Θράκη , με την προκλητική παρουσία του τούρκικου προξενείου Κομοτηνής, που συντελεί στην πολιτιστική γενοκτονία των Πομακων και των Ρομα.
Μέσα από εμένα λοιπόν σήμερα, οι Πομάκοι στέλνουν ένα μήνυμα στον σάρνιτς, τον πρόξενο της τουρκίας στην Κομοτηνή:Η ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΘΡΆΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ!!!!!
Όπως ίσως γνωρίζετε, τα τελευταία χρόνια, επέλεξα να εγκατασταθώ μόνιμα και να διδάξω στο ακριτικό πομακοχωρι του Μεγάλου Δερειου , έχοντας δίπλα μου το σύζυγο μου και την ευχή των γονέων μου!
Έζησα απίστευτες στιγμές με τους μαθητές μου, που διψούσαν να μάθουν <<τι είναι η πατρίδα μας>>.Ταξιδέψαμε μαζί στα μονοπάτια της Ελλάδας και συγκροτήσαμε τη χορωδία του Δερείου, που με υπερηφάνεια ερμηνεύει τα τραγούδια του Θεοδωράκη, του Χατζιδάκι, του Τσιτσάνη, μα και εθνικά κομμάτια στις εορτές .Τα απογεύματα μαζί με τις μητέρες των παιδιών μαθαίναμε ελληνικά , καθώς και ήθη και έθιμα των πομακων και των Αλεβητων.
Δυστυχώς πολλές φορες βρέθηκα αντιμέτωπη με τους εγκάθετους του Τούρκικου προξενείου Κομοτηνής που με κάθε τρόπο αντιδρούσαν στην παρουσία μου στο Δερειο, μια και προκλητικά κάνουν τα πάντα για να εκτουρκισουν τους πομακους και τους ρωμα και ευτυχώς αποτελεσα εν μερει τροχοπέδη στα σχέδια τους.
Αν και μαζι με τους πομάκους και τους Αλεβητες του Δερειου αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα, εντούτοις αντεξαμε , γιατί Ο Θεός μας έστειλε ως οδηγούς στο δύσκολο αγωνα μας ,τα παιδια , τους μαθητες μου, τους πιο αξιοπρεπεις ΕΛΛΗΝΕΣ της Θράκης.Τα <<δικά μου πομακοπουλα>> ως γνήσια Ελληνόπουλα με κάθε τρόπο στέλνουν ένα ηχηρό ράπισμα σε όσους αναρωτιούνται μέσα από εγχειρίδια ντροπής <<Τι είναι η πατρίδα μας.>>
Ο κάθε ΕΛΛΗΝΑΣ του χθες και του σήμερα φωνάζει <<τι είναι η πατρίδα μας>>:
Μέσα από τα βάθη των αιώνων το θρυλικό<<ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ>> του Λεωνίδα και των 300 ορίζει τι είναι Ελλάδα....Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είναι η ΕΛΛΑΣ του χθες και του σήμερα , έτσι όπως όλοι θα θέλαμε να είναι.......<<πατρίδα μας>> ειναι Ο Σωκράτης..ο Περικλής ..οι αρχαίοι φιλόσοφοι ..οι ρήτορες...οι βυζαντινοί Αυτοκράτορες..ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ...ο δάσκαλος του γένους Ευγένιος Βούλγαρης...Ο Ελλην φιλόσοφος Μιχαηλ Ψελλος...ο Φιλόσοφος Γεωργιος Γεμιστος ή Πλύθων... η Αννα Κομνηνη...ΟΙ ΕΠΙ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕς ΤΗς ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ....οι Φιλικοι... Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ που διαχρονικά κήρυττε:<<τα σχολεία χτίστε , εκεί Ο Θεος μενει της ελευθερίας>>.........ο Κολοκοτρώνης .....ο Μακρυγιάννης..... ο Μιαούλης.........Η Μπουμπουλίνα..........οι ιερείς ΤΟΥ γένους που ακούρατσα στα κρυφά σχολειά διατήρησαν στους αιώνες το ΟΜΌΓΛΩΣΣΩΝ, το ΟΜΌΤΡΟΠΩΝ, το ΟΜΟΘΡΉΣΚΩΝ , όπως όριζε από τα βάθη της αρχαιότητας ο Ηρόδοτος
.......ΕΛΛΑΔΑ είναι ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ που αγωνίστηκε για την απελευθέρωση της γης των Μακεδόνων, ο Ευαγόρας Παλληκαριδης που θυσιάστηκε για την Κύπρο..... Ο Διγενής.........ο Οπλαρχηγός στον αγώνα της ανεξαρτησίας της Βορείου Ηπείρου ο προπάππους μου Αθανάσιος Φαρμάκης.................αλλά μέχρι και σήμερα <<πατριδα μας ΕΛΛΑΔΑ>> είναι οι Ήρωες των Ιμίων......Ο Κωνσταντίνος Ηλιακής.........ο Παναγιώτης Βλαχάκος , μα και κάθε εν ζωή Ελληνας πιλότος που καθημερινά αναχαιτίζει τα τούρκικα αεροσκάφη στο Αιγαίο..............ΕΛΛΑΔΑ είναι ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΠΟΥ ΦΘΆΝΕΙ ΣΤΑ ΑΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΔΆΞΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ <<ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΨΙΛΟΝ>> ΠΟΥ ΙΔΙΟ ΑΝΑΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΓΡΑΦΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΩΣ ΗΜΑΣΤΑΝ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.....................<<πατρίδα μας>>είναι κάθε ξεριζωμένος Ελληνας του Πόντου, κάθε ξενιτεμένος Ηπειρώτης, κάθε αγέρωχος Μακεδόνας, κάθε Θεσσαλός, Στερεοελλαδίτης, Πελοποννήσιος, νησιώτης , κάθε Ελληνας της Διασποράς ................................................................
Μα πάνω από όλα για εμένα τη δασκάλα του Δερείου ΕΛΛΑΔΑ είναι κάθε πομάκος μαθητής μου που φωνάζει μέσα από σχολικές εφημερίδες πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΑΣ , μα κάποιοι τόσο άκριτα και ανεύθυνα τον ρίχνουν στα δίχτυα της Τουρκιας , δημιουργώντας δίγλωσσα νηπιαγωγεία και αρνούμενοι πεισματικά την ίδρυση δημοσίων σχολείων στα πομακοχώρια.
Μπορεί κάποιοι να απαγόρευσαν στους πομάκους μαθητές μου να φορέσουν με υπερηφάνεια στις 25 Μαρτίου την Εθνική φορεσιά του Τσολιά και της Αμαλίας, που τόσο επιθυμούσαν μα οι μαθητές μου: Ο Χασάν , ΟΡετζέπ, Ο Σαμπρί, Ο Σαλή, Η Νουρτζάν, Ο Ερτζάν ,Ο Μπαρής, Η Ετζέ, Η Φατμέ, Η Γκιζέμ, Ο Σαμπρί , Ο Τζελάλ, Η Ντιλάρα, Ο Σετσκήν , Ο Αλή, Ο Γιουνους, αλλά και εμείς οι δασκάλες του ελληνόγλωσσου προγράμματος του Μειονοτικού σχολείου Μεγάλου Δερειου Εβρου : κυρία ΣΟΥΜΑΚΑ ΖΑΦΕΙΡΩ, ΕΛΠΙΔΑ ΤΖΩΡΤΖΗ ΚΑΙ ΕΓΩ δεν πτοηθήκαμε, αντίθετα ΣΕ ΚΑΘΕ ΞΕΝΟ Ή ΕΓΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ , ΣΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΠΟΥ ΕΓΕΙΡΕΙ ΘΕΜΑ ΤΖΑΜΗΔΩΝ , ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΗ ΓΗ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΘΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ αφιερώνουμε μέσα από τα βάθη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ μας το τραγούδι που ακούστηκε στη φετινή εορτή της επετείου της 25ης Μαρτίου:
ΑΡΝΙΕΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ, ΠΟΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΟΙΡΑ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ
ΑΡΝΙΕΜΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΣΧΟΙΝΙΑ, ΑΡΝΙΕΜΑΙ ΝΑ'ΧΩ ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΣΩΠΑΙΝΑΙ, ΑΡΝΙΕΜΑΙ ΝΑ ΠΝΙΓΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΧΝΙΑ
ΑΡΝΙΕΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΥΠΟΤΑΓΗ.ΑΡΝΙΕΜΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΔΩΣΩ , ΑΠΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΗ ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ!!!

πηγή βίντεο

Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ» ΣΤΟ «ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΜΕΤΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ»

Ήταν μια πορεία μέσα από την οποία αναδείχτηκε ο χειρότερος συνδυασμός «προσόντων» σε συσκευασία ενός πολιτικού ανδρός.


Ένας συνδυασμός της ανικανότητας με την πολιτική απάτη.
Της πολιτικής αφέλειας με τον ανεύθυνο καιροσκοπισμό.
Της αδίστακτης αφιλοπατρίας με την απροκάλυπτη υποτέλεια.

Ήταν μια πρωτοφανής συνενοχή στο πιο εφιαλτικό έγκλημα σε βάρος του τόπου.

Ήταν ο καημός ενός άσχετου και ανίκανου να καταστεί πρωθυπουργός.
Ήταν η αφέλεια ενός λαού που εμπιστεύθηκε το δήμιο της πατρίδας του και του μέλλοντος των παιδιών του.

Τώρα το θέατρο της υποκρισίας συνεχίζεται...

ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΑΝΤΩΝΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ

«Ενημερώθηκα, ενημέρωσα και συζητήσαμε σε βάθος τις κρίσιμες πτυχές αυτής της μεγάλης οικονομικής κρίσης. Εγώ εξακολουθώ να θεωρώ ότι, με το κατάλληλο μείγμα οικονομικής πολιτικής, μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα μόνοι μας», 

Αυτή ήταν η λακωνική δήλωση που έκανε εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου, απευθύνοντας ταυτόχρονα έκκληση για λιγότερες δηλώσεις γύρω από τα θέματα της οικονομίας.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Δηλαδή τι??? Τώρα εσύ αντιπολιτεύεσαι Αντώνη??? Και αν ναι… τότε τινί τρόπω το κάνεις αυτό???

Σπρώχνοντας την κυβέρνηση με την προτροπή και με την ανοχή σου, να πάρει τα μέτρα που προτείνει η Ε.Ε και το Δ.Ν.Τ. για να μην αναγκαστούμε να προσφύγουμε σ αυτό???

Και η προσφυγή στο Δ.Ν.Τ. τι σημαίνει τελικά για σένα Αντώνη???

Σημαίνει κυρίως κάποια χρήματα που θα εκταμιευθούν και θα δοθούν για να εξασφαλίσουν μια αξιοπρεπή κηδεία στο πτώμα της Ελληνικής Οικονομίας ή μήπως πριν απ όλα και κυρίως σημαίνει ένα ισχυρό και θεσμοθετημένο πλέγμα μέτρων που θα αλυσοδέσουν το μέλλον αυτού του λαού???

Αλβανός συγγραφέας μας εγκαλεί για ρατσισμό!

ISMAHL KANTAREΝα που οδηγεί η εθνομηδενιστική πολιτική του Χρυσοχοϊδη. Ο Αλβανός συγγραφέας Ισμαήλ Κανταρέ ακύρωσε τη διάλεξη που επρόκειτο να δώσει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, σε… ένδειξη διαμαρτυρίας για τα… ρατσιστικά συνθήματα κατά των Αλβανών που φώναξαν στη διάρκεια της παρέλασης της 25ης Μαρτίου άνδρες των Ομάδων Υποβρύχιων Καταστροφών του Λιμενικού Σώματος.

Ο Ισμαήλ Κανταρέ, στην επιστολή του, με την οποία ακυρώνει τη διάλεξη που επρόκειτο να δώσει στις 19 Απριλίου, αναφέρει:
«Λόγω των πολύ δυσάρεστων πρόσφατων γεγονότων που συνέβησαν στην Αθήνα και χαρακτηρίστηκαν από ρατσισμό κατά των Αλβανών, αποφάσισα να ματαιώσω την επίσκεψή μου στη χώρα σας. Γνωρίζετε καλά τον θαυμασμό που τρέφω για την ελληνική λογοτεχνία και τον ελληνικό πολιτισμό, αλλά εκτιμώ ότι μέσα σε ένα τέτοιο κλίμα, που στερείται κάθε ίχνος πολιτισμού, η επίσκεψή μου θα ήταν άκαιρη».

Οι υπεύθυνοι του Μεγάρου Μουσικής, σε μια ακατανόητη ανακοίνωσή τους, αναφέρουν ότι «ακριβώς επειδή θεωρούν ότι η ουσιαστική απάντηση στις ακραίες συμπεριφορές είναι η ανάδειξη του δημιουργικού διαλόγου, κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια να μεταπείσουν το βραβευμένο συγγραφέα να έλθει στην Αθήνα, και ελπίζουν ότι στο μέλλον θα δοθεί ξανά ευκαιρία στους πολυπληθείς φίλους του Ισμαήλ Κανταρέ, να τον συναντήσουν στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Megaron Plus».

OYKADESΚαταρχήν η ΕΔΕ για το αν φώναξαν τα συνθήματα οι ΟΥΚάδες είναι σε εξέλιξη οπότε δεν χρειάζεται το Μέγαρο Μουσικής να βγάζει πρόωρα συμπεράσματα. Κατά δεύτερον ένα θέμα που έπρεπε να μείνει στον πειθαρχικό έλεγχο της στρατιωτικής μονάδας έχει εξελιχθεί σε βαλκανικό ζήτημα με καθαρά δική μας ευθύνη.

Όσο για τον Ισμαήλ Κανταρέ αν εκτιμούσε τον ελληνικό πολιτισμό, όπως γράφει στην επιστολή, θα ερχόταν να δώσει τη διάλεξη στη χώρα που φιλοξενεί πάνω από ένα εκατομμύριο ομοεθνείς του. Εκτός κι αν τώρα τους… βρωμίσαμε! Και μην μας πείτε ότι ο Αλβανός συγγραφέας δεν εκμεταλλεύεται «εθνικιστικά» το όλο θέμα γιατί θα καγχάσουμε τρεις: Χα χα χα!

Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Η «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΔΕΝ ΠΑΖΑΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.


Η ελληνική εξωτερική πολιτική, είναι δέσμια και υποταγμένη πριν απ όλα και κυρίως στη διαχρονική ατολμία της.

Αυτή η ατολμία είναι που καλλιεργεί σταδιακά τη συνείδηση της υποταγής.
Αυτή η ατολμία είναι η πρωταρχική αιτία που γεννά και αναπαράγει προσκυνημένους Νενέκους, Φιλιππινέζες και υποτακτικά δουλικά.

Μέρος αυτής της διαχρονικής ατολμίας, είναι και η αποθράσυνση της Σκοπιανής κρατικής αλητείας στα Βαλκάνια.
Είναι η ανοχή που επιδείχτηκε δεκαετίες ολόκληρες στο Τιτοϊκό μόρφωμα που αναζητά την ανύπαρκτη εθνική του ταυτότητα μέσα από την καπηλεία και το πλιάτσικο της ιστορίας του Ελληνισμού.

Αυτή η διαχρονική ανοχή, είναι η αιτία που τροφοδότησε με θράσος τις μαριονέτες του προτεκτοράτου να τολμούν σήμερα να ισχυρίζονται πως η Ελλάδα «πρέπει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα και να αναγνωρίσει ότι υπάρχει μακεδονικό κράτος και μακεδονικό έθνος». (Ιβανόφ)

ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΕΧΥΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΕΣ ΜΑΣ ΥΠΟΘΗΚΕΣ???

Δε μας έπεισε κανείς πως οι πανηγυρισμοί του κάθε τρωγλοδύτη που δανείζει απλόχερα τους ζήτουλες του θιάσου που μας κυβερνά, γίνονται για τα λάγνα μάτια του Γιωργάκη.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Ούτε και πιστέψαμε πως τρόμαξαν τα ενεχυροδανειστήρια ανά την υφήλιο, από τις επαναστατικές κραυγές των Παπουτσήδων, των Σκανδαλίδηδων και λοιπού πατριωτικού ΠΑΣΟΚ που «σήκωσε» ψηλά τη σημαία της «κομματικής περηφάνιας» βάζοντας ωστόσο την ουρά κάτω από τα σκέλια την αμέσως επόμενη στιγμή.

*Αλήθεια πού πήγαν όλοι αυτοί οι επαναστατημένοι γκριζογένηδες τώρα που η λαίλαπα μαστίζει τη χώρα???
*Τι απέγιναν οι επαναστατημένες τους ιαχές???
*Που είναι η αξιοπρεπής πολιτική τους στάση απέναντι στα παιδαρέλια του Παπανδρεϊκού περίγυρου, που λίγες μέρες πριν κατακεραύνωναν???

Τρίτη 13 Απριλίου 2010

«ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ»

Κατάπληξη προκαλεί η πρόταξη ενός νέου σχεδίου νόμου «Περί Ιθαγενείας», εκ μέρους της κυβερνήσεως, με σκοπό την τακτοποίηση λαθρομεταναστών στην Ελλάδα. Το υπόψη νομοσχέδιο, το οποίο διατρέχεται από περίεργες ιδεοληψίες οι οποίες, εάν και όταν εφαρμοσθούν, είναι βέβαιο ότι θα βλάψουν καίρια τα εθνικά συμφέροντα.

Εντύπωση προκαλεί ότι το νέο σχέδιο νόμου «Πολιτική συμμετοχή αλλοδαπών-υπηκόων τρίτων χωρών που διαμένουν μόνιμα και μακροχρόνια στην Ελλάδα», αδικαιολόγητα και βιαστικά, χωρίς να προηγηθεί δημόσια διαβούλευση και συναπόφαση λόγω της σοβαρότητος του θέματος, η κυβέρνηση είναι έτοιμη να ψηφίσει αδιαφορώντας για την αρνητική στάση της πλειονότητας του ελληνικού λαού επί των προβλέψεων αυτού, ενώ θα έπρεπε να ασχοληθεί πρώτιστα με το σοβαρό τούτο ζήτημα της λαθρομεταναστεύσεως, διαμορφώνοντας νέο νομικό πλαίσιο, αυστηρότερο στις διαδικασίες αποτροπής και αντιμετωπίσεως του φαινομένου στις ποινικές επιπτώσεις στους δουλεμπόρους και όσους υποθάλπτουν την λαθρομετανάστευση.
Η ΕΛ.Ε.Σ.ΜΕ, για το θέμα εντάξεως και αφομοιώσεως στην ελληνική κοινωνία των «οικονομικών μεταναστών», με άρθρα στο περιοδικό «ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ», μελέτες και εισηγήσεις σε συνέδρια, έχει επισημάνει τους εθνικούς κινδύνους που εγκυμονούνται από τις άκριτες και αβασάνιστες νομοθετικές ρυθμίσεις όλων των κυβερνήσεων για το θέμα την τελευταία 15ετία.
Είναι γεγονός, με βάση τη διεθνή εμπειρία, ότι η αφομοίωση ξένων πληθυσμών από τρίτες χώρες (τριτοκοσμικές) παρουσιάζει σοβαρότατα προβλήματα. Εάν αυτό συμβαίνει, σε μεγαλύτερο βαθμό, συμβαίνει στην Ελλάδα όπου οι υφιστάμενες κοινωνικές υποδομές δεν αντέχουν άλλο την απορρόφηση του συνεχώς ογκωμένου κύματος λαθρομεταναστών (λαθρο ή οικονομικών), είτε αυτό αφορά στην ένταξή τους στην αγορά εργασίας για την εξασφάλιση των απαραίτητων πόρων για την επιβίωσή τους, είτε την αφομοίωσή τους λόγω της πολιτισμικής πανσπερμίας αυτών. Είναι ήδη βεβαιωμένο ότι ένα μεγάλο τμήμα των μεταναστών αυτών που διαβιούν στη χώρα μας, εκφράζουν ακραία μουσουλμανικά έθιμα (Αφγανοί, Αφρικανοί, Πακιστανοί, Κούρδοι κ.λ.π.), περιφρονούν τον δικό μας τρόπο ζωής και είναι έτσι μη επιδεκτικοί στην αφομοίωσή τους από την ελληνική κοινωνία.
Στα αρνητικά στοιχεία που περιλαμβάνονται στο υπό ψήφιση νέο νόμο περιλαμβάνονται :
α. Η επέκταση του δικαιώματος του «εκλέγειν και εκλέγεσθαι» υπό ορισμένες προϋποθέσεις (δηλαδή δημοτικοί σύμβουλοι, τοπικών και δημοτικών διαμερισμάτων), επαυξάνοντας το εκλογικό σώμα της Ελλάδος με ένα μεγάλο τμήμα αλλοδαπών γύρω στο 8%, καθιστώντας τους αλλοδαπούς ρυθμιστές των πολιτικών πραγμάτων της χώρας.
β. Ευνοϊκές ρυθμίσεις σ΄ότι αφορά τον τρόπο και τη διαδικασία απόδοσης της ελληνικής ιθαγένειας στους αλλοδαπούς διευρύνοντας υπέρμετρα τις περιπτώσεις (γέννηση αλλοδαπών στην Ελλάδα, φοίτηση, εκπαίδευση σε ελληνικά σχολεία), μειώνοντας στο ήμισυ τον ελάχιστο χρόνο διαμονής στην Ελλάδα (από 10 σε 5 έτη), επεκτείνοντας την ελληνική ιθαγένεια και στους γονείς των αλλοδαπών τέκνων που γεννώνται στην Ελλάδα γενικώς (περιλαμβανομένων και των παρανόμων μεταναστών).

Οι παραπάνω προβλέψεις δεν λαμβάνουν υπόψη την ιδιομορφία της χώρας (εξωτερικά σύνορα της ΕΕ, πύλη εισόδου του μεγαλυτέρου κύματος λαθρομεταναστών, υπνώτουσες απειλές εκ βορείων γειτόνων και σταθερή απειλή εξ ανατολών), την αρνητική διεθνή συγκυρία για τη χώρα μας, την ανακίνηση εκ μέρους της αμερικανικής διπλωματίας της αναγνωρίσεως δήθεν Αλβανικής, Μακεδονικής και Τουρκικής μειονότητας στην Ελλάδα, αλλά και τις προβλέψεις ειδικών επιτροπών (ΟΗΕ) σύμφωνα με τις οποίες μέχρι το 2050 το 25% του πληθυσμού της χώρας, ήτοι 1 στους 4 Έλληνες θα είναι αλλοδαπός). Ουδείς δε δύναται να αποκλείσει πως οι σημερινοί μετανάστες δεν θα καταστούν οι μελλοντικές μειονότητες της χώρας με ότι αυτό συνεπάγεται για την εθνική ασφάλεια και την άμυνα (περίπτωση πολέμου με Τουρκία).
Αντί λοιπόν η εθνική προσπάθεια να τείνει στον περιορισμό του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης και στην εξάλειψη του δημογραφικού και επίλυση του εργασιακού με καθιέρωση κινήτρων προς αύξηση της χαμηλής γεννητικότητας των Ελλήνων με τον υπό ψήφιση νόμο, αυτά δεν αντιμετωπίζονται, ενώ φαίνεται ότι οι συντάκτες αυτού λησμονούν ότι οι τρομοκρατικές ενέργειες στο Λονδίνο τον Ιούλιο 2006 έγιναν από παιδιά μεταναστών 2ης γενιάς με Αγγλική υπηκοότητα υπό τον έλεγχο της Αλ Κάϊντα, ενώ το αυτό συμβαίνει στην Μαδρίτη, ένα έτος ενωρίτερα, από μουσουλμάνους μετανάστες στην Ισπανία (2004).

Η ΕΛ.Ε.Σ.ΜΕ κρίνοντας ότι το προτεινόμενο νομοσχέδιο θα επιφέρει σημαντική ζημία στο έθνος, με επιστολή της, που θα δημοσιευθεί στο περιοδικό «ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ» προσεχώς, προς την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία, έθεσε το πρόβλημα που θα δημιουργήσει στη χώρα μας το προτεινόμενο νομοσχέδιο εφόσον ψηφισθεί, ζητώντας την τροποποίηση των άρθρων εκείνων κυρίως που δημιουργούν πρόβλημα.

http://www.elesme.gr/elesmegr/main.htm

Ο Χασάν βαφτίζεται... Βαγγέλης

Του Γιώργου Φράγκου

Να κρύψουν τα ίχνη της στρατιάς των εισαγόμενων ψηφοφόρων που θα αλλοιώσουν λόγω του αριθμητικού μεγέθους τους (θα ξεπεράσουν τους 533.000), τη σύνθεση του εκλογικού σώματος βιάζονται στο ΠΑΣΟΚ.
Με ρύθμιση της τελευταίας στιγμής που συμπεριλήφθηκε στο Προσχέδιο του «Καλλικράτη», δίνεται η δυνατότητα στους αλλοδαπούς που θα αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια να «εξελληνίσουν» τα ονοματεπώνυμά τους. Σε απλά ελληνικά, ο Χασάν θα «βαφτιστεί» Βαγγέλης και ο Γκεόργκε από τη Γεωργία τι άλλο, παρά Γιώργος. Η παρ. 6 του άρθρου 94 με την οποία προστίθεται νέες αρμοδιότητες στους δήμους εν όψει των (εξ)αναγκαστικών συνενώσεων είναι αποκαλυπτική και φανερώνει την πασοκική κουτοπονηριά.
Όπως αναφέρει, επιτρέπεται: «Ο εξελληνισμός του ονοματεπωνύμου Ελλήνων του εξωτερικού, ομογενών αλλοδαπών(;) που αποκτούν την ελληνική ιθαγένεια και παλιννοστησάντων ομογενών, που έχουν την ελληνική ιθαγένεια». Επειδή ομογενής αλλοδαπός που πρόκειται να πολιτογραφηθεί Ελληνας δεν υπάρχει ούτε σαν ορισμός, αντιλαμβάνεται κανείς ότι αφορά τους μυριάδες πρώην λαθρομετανάστες που με μια πενταετία νόμιμης παραμονής στη χώρα μας γίνονται πατριωτάκια μας…
Δεν είναι η πρώτη φορά που κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ εξαφανίζει «ελληνοποιηθέντες» αλλογενείς.
Πριν περίπου 11 χρόνια, η τότε υπουργός Εσωτερικών Βάσω Παπανδρέου είχε με σχετική διάταξη επιτρέψει να αλλάξουν επί το ελληνικότερο, χιλιάδες ονόματα Τσετσένων, Αμπάχζιων, Οσετών κι άλλων φυλών του Καυκάσου. Εν μια νυκτί τα -οφ και -ιτς έγιναν -όπουλος και κυρίως -ίδης. Ένα χρόνο αργότερα οι αερομεταφερόμενοι υπήκοοι της πρώην ΕΣΔΔ μέσω των Κυπριακών Αερογραμμών έγιναν ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ του έδωσαν τη νίκη, αφού η διαφορά του με τη ΝΔ ήταν της τάξης του 1,04%, περίπου 77.000 εκλογείς. Ακολούθησε το πόρισμα – βόμβα του εισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου που υπολόγιζε σε 150.000 τους παρανόμως ελληνοποιηθέντες πολίτες χωρών της πάλαι ποτέ Σοβιετικής Ενωσης. Παράλληλα, οι εκθέσεις των επιθεωρητών δημόσιας διοίκησης αποκάλυψαν εκτεταμένο κύκλωμα στελεχών του ΠΑΣΟΚ το οποίο βάπτιζε «Ελληνες» Ρώσους κακοποιούς και Λιβανέζους επιχειρηματίες. Την ίδια περίοδο καταβλήθηκε προσπάθεια να μην έρθει στο φως ή να παρουσιασθεί ετεροχρονισμένα στη Βουλή το πόρισμα του διπλωμάτη με βαθμό πληρεξουσίου υπουργού Β. Χαρ. Δημητρίου, το οποίο συντάχθηκε μετά από ΕΔΕ που διεξήγαγε ο ίδιος στα προξενικά γραφεία της χώρας μας στην Μόσχα, την Τιφλίδα, τη Μαριούπολη και το Νοβοροσίσκ.
Σύμφωνα με την έρευνα:
* Πολιτικοί (που δεν κατονομάζονται αλλά φωτογραφίζονται επαρκώς) μεσολαβούσαν για παράνομες ελληνοποιήσεις.
- Εκδόθηκαν χιλιάδες πλαστά έγγραφα για να «ελληνοποιηθούν» δήθεν ομογενείς.
- Δεκάδες δισκέτες αλλά και ηλεκτρονικοί υπολογιστές που αποδείκνυαν ότι στις εκλογές του 2000 έγινε νόθευση της λαϊκής ετυμηγορίας με λαούς του Καυκάσου έκαναν «φτερά».
Τώρα όπως φαίνεται ετοιμάζουν νέο γύρο κλοπής της λαϊκής ψήφου, εφαρμόζοντας την ίδια τακτική: δηλαδή την ελληνοποίηση αλλοεθνών!

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΜΠΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΣΗΕΑ!!! ΝΕΟ ΑΣΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΥΣ


ΣΟΜΠΟΛΟΣ: ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΠΡΑΞΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟ ΚΑΙ Η ¨ΚΑΤΑΛΗΨΗ" ΤΗΣ ΕΣΥΕΑ.
ΔΕΝ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΟΜΗΡΟ!!! ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ....
Η ΕΣΗΕΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1916 . ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!! Η ΠΡΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ. ΟΙ "ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ" ΕΓΓΥΉΘΗΚΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ
==================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Το είδαμε και αυτό!!! Ο Πρόεδρος της ΕΣΥΕΑ σε ρόλο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΠΡΥΤΑΝΗ διασφαλίζει την ΑΣΥΛΙΑ στο κτήριο της ΕΣΥΕΑ!!!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ!!!! ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Η ΕΛΑΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΣΥΕΑ.....

ΒΟΥΡΡΡΡΡΡΡ!!!! ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΠΑΤΣΑ!!!! ΣΗΜΕΡΑ ΙΔΡΥΘΗΚΕ....
ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΜΙΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

Ερώτηση Ν. Νικολόπουλου για τη λογοκρισία στο opengov.gr κατά τη διαβούλευση για το μετανασευτικό νομοσχέδιο

Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Βουλευτής ΝΔ Αχαΐας

ΕΡΩΤΗΣΗ και Α.Κ.Ε
Προς τον Υπουργό
Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Θέμα: «Λογοκρισία στη δημόσια διαβούλευση για τη χορήγηση ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες»

Με δυσάρεστη έκπληξη υποδεχθήκαμε το προηγούμενο διάστημα, επώνυμες καταγγελίες πολιτών ότι δεν αναρτήθηκαν σχόλιά τους στην ιστοσελίδα του Υπουργείου κατά την δημόσια διαβούλευση για το ζήτημα της παραχώρησης ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες.

Όπως εκτιμούν, δεν αναρτήθηκαν επειδή είναι σε αντίθετο πνεύμα με τις πολιτικές ενέργειες της Κυβέρνησης, αν και δεν είχαν υβριστικούς ή ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς.

Κατόπιν των ανωτέρω ερωτάται ο κ. Υπουργός

• Γιατί απορρίφθηκαν τα εν λόγω μηνύματα πολιτών;

• Τι κανόνες λειτουργίας έχει η ιστοσελίδα και με τι πολιτικές οδηγίες εργάζονται οι διαχειριστές της;

• Πόσα μηνύματα απορρίφθηκαν; Να μας χορηγηθεί το περιεχόμενό τους.

Ο ερωτών Βουλευτής

ΝΙΚΟΣ Ι. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ"ΗΡΩΑΣ" ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ...ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙ

ΜΕ «ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΟΠΛΟ» ΠΑΙΖΕΙ ΡΩΣΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Η λέξη δανεισμός έχει μπει πλέον για τα καλά στη ζωή μας.
Όπως αυτή της «εγκληματικότητας» και λίαν προσφάτως αυτή της «τρομοκρατίας»

Σ αυτή τη χώρα κανείς δε μιλά για ανάπτυξη. Κανείς δε μιλά για προοπτική. Ο θίασος των δουλεμπόρων της εθνικής μας κυριαρχίας, το μοναδικό πράγμα το οποίο σχεδιάζει καθημερινά, είναι το …δανεισμό της επόμενης μέρας.

Χθες τα ΜΜΕ εμφάνιζαν ούτε λίγο ούτε πολύ, τον Χάχα της πολιτικής ως …εθνικό ήρωα. Τον εμφάνιζαν ως τον επιτήδειο διαπραγματευτή που έφερε άνω – κάτω τη διεθνή σκακιέρα και έβαλε στο τρυπάκι των εθνικών προτεραιοτήτων τους Ευρωπαίους εταίρους μας.

Και τι το σπουδαίο έκανε ο Χάχας της πολιτικής???

Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΝΤΙΛΙΓΚΕΡ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ...

Ο φερόμενος ως γάτα με πέταλα υπουργός προστασίας του απροστάτευτου πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο επονομαζόμενος και αστροπελέκης, ή τσάμπα μάγκας, ή δεξί χέρι του κουλού, και για τους φίλους απλώς …Μισέλ, είχε μεριμνήσει τα δέοντα αρκετές μέρες πριν, για την απαλλαγή της Αθήνας από το βραχνά της τρομοκρατίας.

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:
ΤΑ ΕΞΙ ΚΟΜΑΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ 
ΜΕ ΤΟΝ ΦΕΡΟΜΕΝΟ ΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ


γράφει ο Reporto

Είχε δώσει έγκαιρα σαφείς εντολές στην ΕΛ.ΑΣ να παρακολουθεί ανελλιπώς τους φερόμενους ως ύποπτους, διότι ένας τρόμος του μύριζε στο αλάνθαστο μουσούδι του το κατά παράδοση άκρως αντιτρομοκρατικό.

Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Λαθρομετανάστες χτύπησαν Έλληνες πολίτες

100410-traymatiasΜάχες στο ιστορικό τρίγωνο εν έτει 2010 με την ανοχή της ΕΛ.ΑΣ.

Επεισοδιακή ήταν η εξόρμηση της ομάδος «ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ STOP!», η οποία όπως είχε προγραμματίσει, πραγματοποίησε σήμερα την πρώτη της δράση στην οδό Ερμού, με σκοπό να ενημερώσει το καταναλωτικό κοινό για τις συνέπειες της αγοράς ειδών του παρεμπορίου αλλά και φωτογραφίσει και να μαγνητοσκοπήσει την ασύδοτη δράση των παρανόμων μικροπωλητών και την αδράνεια των αρχών.
Οι παράνομοι μικροπωλητές εξ' αρχής αντιδρούσαν έντονα στην λήψη φωτογραφιών και βίντεο, κάνοντας χειρονομίες και βρίζοντας στα αγγλικά και σε σπαστά ελληνικά. Κάποια στιγμή, στην συμβολή των οδών Ερμού και Φωκίωνος, ομάδα Αφρικανών πέταξε αποχωρώντας μία καρέκλα, με αποτέλεσμα να γίνει συμπλοκή, μετά από την οποία τραυματίστηκε ένας ηλικιωμένος. Οι δράστες, έφυγαν τρέχοντας μέσα από το στενό, παρασύροντας τραπεζοκαθίσματα από τις παρακείμενες καφετέριες και εκσφενδονίζοντας καρέκλες, ποτήρια, μπουκάλια και ό,τι άλλο έβρισκαν μπροστά τους, ενώ κάποιοι από αυτούς επέστρεψαν, κρατώντας καδρόνια και σιδηροσωλήνες.
Οι περαστικοί και οι θαμώνες των καφετεριών, παρασυρόμενοι συχνά από το πλήθος των αλλοφρόνων αλλοδαπών, οι οποίοι άρπαζαν και πετούσαν ό,τι έβρισκαν, άρχισαν και εκείνοι να διαμαρτύρονται και να καλούν την δημοτική αστυνομία που απλά παρακολουθούσε την εξέλιξη να καλέσει την ΕΛ.ΑΣ., η οποία βρισκόταν στην Πλ. Συντάγματος και σύμφωνα με υπαινιγμό του Αστυνομικού Διευθυντού που προΐστατο στην περιοχή, γνώριζε για την κινητοποίηση του «ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ STOP!».
Σε όλο το μήκος τις οδού Ερμού και στις κάθετες οδούς δημιουργήθηκαν συμπλοκές, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν σοβαρά πολλοί πολίτες, μεταξύ των οποίων ηλικιωμένοι και γυναίκες, ενώ σημαντικές φθορές προξενήθηκαν σε αρκετά καταστήματα, κυρίως καφετέριες.
Το μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Παναγιώτης Δούμας, ο οποίος προΐστατο της πρωτοβουλίας «ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ STOP!» και έχει και αυτός τραυματισθεί ελαφριά δήλωσε τα εξής:
«Τα σημερινά γεγονότα καταδεικνύουν μία θλιβερή πραγματικότητα: Οι Έλληνες πολίτες δεν μπορούν πια να υπολογίζουν στο ελληνικό κράτος εις ό,τι αφορά τουλάχιστον την ασφάλειά τους. Πραγματοποιήσαμε μία ειρηνική και καθ' όλα νόμιμη εξόρμηση, με τη συμμετοχή μάλιστα αρκετών ηλικιωμένων και γυναικών και δυστυχώς δεχθήκαμε δολοφονική επίθεση, με μεταλλικά αντικείμενα, καδρόνια, μπουκάλια, καρέκλες και τραπέζια.
Κρατάμε στα χέρια μας μαγνητοσκοπημένα όλα τα γεγονότα και θα τα δώσουμε στην δημοσιότητα, ώστε να δει ο κόσμος πώς κατήντησαν την πόλη μας οι «ήπιες» πολιτικές του κ. Κακλαμάνη, του κ. Χρυσοχοΐδη αλλά και του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος φέρει μεγάλη πολιτική ευθύνη για τις μαζικές νομιμοποιήσεις λαθρομεταναστών αλλά και για τον νόμο που ψήφισε το 2008 και ο οποίος απαλλάσσει την ΕΛ.ΑΣ. από την αντιμετώπιση του παρανόμου εμπορίου. Όπως απεδείχθη, οι άνθρωποι αυτοί, εκτός από λαθρομετανάστες και λαθρέμποροι είναι και επικίνδυνοι για την δημόσια τάξη και ασφάλεια και πολλοί εξ' αυτών έχουν δολοφονικές διαθέσεις και είναι και ρατσιστές, αφού επανειλημμένως φώναζαν ότι η μαύρη φυλή θα κυβερνήσει τον κόσμο και θα γ... όλους τους λευκούς... Θα μηνύσουμε τους κυρίους αυτούς, ενώ εάν
περιλαμβάνονται στους 14 προσαχθέντες, θα παραστούμε στην δίκη τους ως πολιτική αγωγή και θα ζητήσουμε την παραδειγματική τιμωρία τους και την απέλασή τους από την πατρίδα μας».

Για την επίθεση Αφρικανών λαθροπωλητών στην ομάδα Παρεμπόριο Stop!


110410-lathrometanastesΗ ομάδα Παρεμπόριο Stop! η οποία απαρτίζεται από επιχειρηματίες και κατοίκους της Αθήνας, πλαισιωμένη και από άλλους συμπολίτες μας απ' όλη την Ελλάδα, πραγματοποίησε το Σάββατο 10 Απριλίου την πρώτη της ακτιβιστική ενέργεια. Είκοσι περίπου μέλη της ομάδας συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της ΑΘήνας για να φωτογραφήσουν και να μαγνητοσκοπήσουν την ασύδοτη δράση των παρανόμων μικροπωλητών και την αδράνεια των αρμοδίων αρχών. Μεταξύ αυτών, γυναίκες και ηλικιωμένοι, που ανέλαβαν να διανείμουν φυλλάδια στο καταναλωτικό κοινό, σχετικά με τις αρνητικές συνέπειες της αγοράς ειδών από παρανόμους μικροπωλητές.
Κατά την διάρκεια της δράσεως αυτής, ομάδα Αφρικανών παρανόμων μικροπωλητών, η οποία συντονιζόταν από κάποιον συμπατριώτη τους, ο οποίος δεν κρατούσε εμπορεύματα, αλλά ήταν οπλισμένος με ένα καδρόνι, επετέθη στα μέλη της ομάδας μας, τραυματίζοντας έναν 72χρονο κύριο. Εν συνεχεία άρχισαν να εκσφενδονίζουν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους στις παρακείμενες καφετέριες, όπως τραπέζια, καρέκλες, μπουκάλια και ποτήρια, ενώ κτύπησαν με σιδηροσωλήνες και άλλα μεταλλικά αντικείμενα τουλάχιστον πέντε μέλη της ομάδας Παρεμπόριο Stop! που μάταια καλούσαν σε βοήθεια την Ελληνική Αστυνομία.
Αυτό σε συνδυασμό με την αγανάκτηση των περαστικών και των θαμώνων των καφετεριών που βρέθηκαν στα καλά των καθουμένων σωριασμένοι κάτω, δημιούργησε ένταση, με τον κόσμο να καλεί την αστυνομία για βοήθεια. Δυστυχώς, η αστυνομία κατέφθασε όταν ήδη όλο το ιστορικό τρίγωνο είχε γίνει πεδίο μάχης με τους μαινόμενους Αφρικανούς να συγκεντρώνονται στην πλατεία Καπνικαρέα και να απειλούν αδιακρίτως όλον τον κόσμο με λοστούς και καδρόνια. Κατά την διάρκεια αυτών των γεγονότων, οι δράστες επιδίδονταν διαρκώς σε άσεμνες χειρονομίες, αλλά και σε ρατσιστικά σχόλια του τύπου «η μαύρη φυλή θα κυριαρχήσει και θα σας γ..., εσάς, τις γυναίκες και τις μανάδες σας».
Εν συνεχεία, οι δυνάμεις της αστυνομίας που σιγά-σιγά κατέφθασαν, καταδίωξαν τους παρανόμους μικροπωλητές, προσαγάγοντας μάλιστα και 13 άτομα στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως και εν συνεχεία στο Τμήμα Αλλοδαπών.
Ο επικεφαλής της ομάδας Παρεμπόριο Stop!, Παναγιώτης Δούμας, μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, κατέθεσε το απόγευμα μήνυση για σύσταση συμμορίας και επικίνδυνες σωματικές βλάβες, με την επιβαρυντική περίσταση του ρατσιστικού κινήτρου, ενώ τις επόμενες ημέρες θα προσκομίσει στον εισαγγελέα και το συγκεντρωθέν οπτικοακουστικό υλικό, ώστε να διαπιστωθεί, εάν ανάμεσα στους 13 συλληφθέντες υπάρχουν και δράστες της ανωτέρω επιθέσεως.
Το Παρεμπόριο Stop! ευχαριστεί τα μέλη του που συμμετείχαν στην φωτογραφική εξόρμηση και επιφυλάσσεται για νέες κινητοποιήσεις στο άμεσο μέλλον, τόσο στην Αθήνα, όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Δελτίο Τύπου της ομάδας Παρεμπόριο Stop!


ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΟΜΑΔΑ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ-ΠΑΡΕΜΠΟΡΟΥΣ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΜΟΥ, ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ "ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ" ΕΝΤΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ...

Αφού το κράτος λείπει από παντού...είναι θέμα χρόνου να πάρουν οι πολίτες τον νόμο στα χέρια τους...



περισσότερα εδώ

ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΣΤΑ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΔΙΣ ΤΩΝ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ.

Και από μόνος του αυτός ο παραλληλισμός που ισοδυναμεί με αποκαλυπτικό παιχνίδι της ιστορίας απέναντι στους αδίστακτους και τους γελοίους της πολιτικής, θα μπορούσε να είναι επαρκής για την αφύπνιση των εργαζομένων και τον καθολικό τους ξεηκωμό.

Κάποιοι τα παρουσιάζουν ως «ΒΑΘΕΙΑ ΑΝΑΣΑ», αλλά δε λένε «ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ»


του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Κάποιοι πανηγυρίζουν γιατί το διαμορφούμενο τίμημα της προδοσίας διαμορφώνεται στο 5% (τσάμπα πράμμα η "βοήθεια"), αλλά σκοπίμως αποκρύπτουν την ταυτότητα των ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ που θα το εισπράξουν και κυρίως δε λένε κουβέντα για το ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ αυτών που θα το χύσουν για να πληρωθεί.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ…

Η ΣΚΕΨΗ ΧΩΡΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ, ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΧΑΒΟΥΖΑ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΟΠΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ.

Κι αυτή η επιδίωξη αποτελεί στις μέρες μας μια στοχευμένη και απόλυτα συντονισμένη και κατευθυνόμενη πρακτική, ταυτισμένη εν πολλοίς με την καθημερινότητά μας.

Το άρθρο της «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ» είναι ίσως ενδεικτικό αυτής της επιχείρησης, αλλά δε διεκδικεί τη μοναδικότητα στην ύπουλη επίθεση που δεχόμαστε καθημερινά με στόχο την κοινωνική μας συνείδηση.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Τα εργαλεία με τα οποία είναι δομημένο, είναι δοκιμασμένα και σε κάθε περίπτωση έχουν κριθεί αποτελεσματικά:
1. Ασχολείσαι με ένα πραγματικό πρόβλημα.
2. Αναδεικνύεις την κορυφαία και εκρηκτική εκδήλωσή του.
3. Επιστρατεύεις τη λογικοφάνεια στις σκέψεις και τα μηνύματα που θα ξεφορτώσεις στην κοινή γνώμη. Και…

ΕΤΟΙΜΗ Η ΝΑΡΚΗ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ...

Σάββατο 10 Απριλίου 2010

ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΑΝΟΙΞΑΝ… ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ??? ΩΡΕΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ…

Οι «τεχνικοί όροι» κλείδωσαν.

Έτσι αποκαλούν κάποιοι το ντροπιαστικό σύμφωνο υποταγής με το οποίο θα σύρουν τη χώρα στο λάκκο των λεόντων.

Οι τελευταίες πινελιές μπαίνουν ήδη στην «πολιτική απόφαση» που ισοδυναμεί με την ημερήσια διαταγή παραπομπής στην εκτέλεση μιας χώρας.


του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Για να στηθεί το απαραίτητο σκηνικό – άλλοθι για τη γενικευμένη τους επίθεση, αυτή τη φορά επιστρατεύτηκε η συμμορία των Fitch Ratings.



Οι πύλες της κολάσεως ανοίγουν διάπλατα για να κατασπαράξουν την Ελλάδα…


Στον κατάλογο των δημίων φιγουράρουν μόνιμα τα ίδια ονόματα:
Ε.Ε, Δ.Ν.Τ, Fitch, Goldman, Τρισέ, και λοιποί κολεγιόπαιδες της μαφίας των ισχυρών, της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και της Νέας Τάξης.

Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

ΜΕ ΠΑΠΑΤΖΗΔΙΚΕΣ ΠΑΡΛΑΠΙΠΕΣ ΔΕΝ ΟΙΚΟΔΟΜΕΙΤΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ… ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΩΝ.

Η επίσκεψη του Δρούτσα στην Αγκυρα, είναι μεταξύ άλλων και αποκαλυπτική, για την ύπουλη συμπαιγνεία μιας εθνικά ρευστής πολιτικής ( και δε θα μπορούσε να είναι διαφορετική από τη στιγμή που την ασκούν πολιτικοί με ρευστή εθνική συνείδηση) με τους πολιτικούς αναλυτές των ΜΜΕ, στη συντονισμένη προσπάθεια μέσω της οποίας επιχειρούν να χρυσώσουν το χάπι του αντεθνικού πισωπερπατήματος και να προετοιμάσουν το έδαφος για νέες ανεπίτρεπτες εθνικές παραχωρήσεις.


Εν πολλοίς, η προσπάθεια αναβίωσης μιας πρωτοφανούς για τις διακρατικές σχέσεις, «τεχνικής μεθοδολογίας», που βαφτίστηκε οικοδόμηση μέτρων εμπιστοσύνης, και η οποία απέτυχε παταγωδώς αφού από το 1999 έως σήμερα, έχει αποδυναμώσει αισθητά τη διαπραγματευτική τακτική της Ελληνικής εξωτερικής πολιτικής και εκχωρεί συστηματικά τα κυριαρχικά μας δικαιώματα σε Αιγαίο, Κύπρο και Θράκη, επιχειρείται να εμφανιστεί ως μέγα διπλωματικό επίτευγμα.


του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Εμφανίζουν επίσης ως εντυπωσιακό το γεγονός πως στο πλαίσιο αυτής της επίσκεψης, δεν υπήρξε από καμία πλευρά αναφορά στα «καυτά και ενοχλητικά θέματα» που ανεβάζουν επικίνδυνα το θερμόμετρο στις διμερείς σχέσεις.

O ALPHA έγινε πιο πολυπολιτισμικός κι από το ΣΚΑΙ!..


Ζήλεψαν την γραμμή του Φαληρικού καναλιού, και καθημερινά παίζουν ρεπορτάζ από διαφορετική μειονότητα.
Χθες ασχολήθηκε με τις αναδουλειές των Κινέζικων καταστημάτων, σήμερα με τις χαμηλές τιμές των Αιγυπτιακών μαγαζιών.
Η Ελληνίδα νοικοκυρά ψώνιζε με καμάρι το Αιγυπτιακό κεφαλοτύρι(ΠΟΠ), που ήταν πιο φτηνό από το Ελληνικό.
Τελικά δεν τους είχαμε τους Γερμανούς για τόσο πολυπολιτισμικούς. Μόνο που...

αντιγράφοντας την γραμμή του ΣΚΑΙ, μην βρεθούν να κάνουν τα ίδια νούμερα μ' αυτό.
Όχι δηλαδή ότι έχουν και τεράστια διαφορά...

http://nonews-news.blogspot.com/2010/04/o-alpha.html

Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ.

Η οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας «είναι μόνο μία από τις εκκρεμείς διαφορές στο Αιγαίο και η διευθέτησή της, από νομικής σκοπιάς, διασυνδέεται σε μεγάλο βαθμό με άλλες διαφορές». Τάδε έφη ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου σε συνέντευξή του στο «ΒΗΜΑ».

Πρόκειται για μια συνέντευξη αποκαλυπτική, αφού τέσσερα πράγματα μπορεί να πει κανείς με βεβαιότητα ότι την χαρακτηρίζουν:

1.Μια αίσθηση αυτοπεποίθησης που αγγίζει ( αν δεν ξεπερνά κατά πολύ τα όρια του θράσους) αναφορικά με το σύνολο των τουρκικών διεκδικήσεων.

2. Μια ντε – φάκτο απόπειρα επιβολής ενός καθεστώτος θεσμοποιημένης εξωθεσμικής πολιτικής – διακρατικής επικοινωνίας ( Υψηλόβαθμο Συμβούλιο επικοινωνίας) μέσα από το οποίο θα ανατροφοδοτείται η κεντρική ιδέα των διαρκών διακρατικών εκκρεμοτήτων με στόχο τη διαρκή συρρίκνωση των Ελληνικών συμφερόντων στην περιοχή


του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

3. Η ευθύτατη και απροκάλυπτη απαίτηση για διχοτόμηση του Αιγαίου. «Η ανοιχτή θάλασσα αποτελεί σήμερα περίπου το 50% του Αιγαίου Πελάγους. Εφόσον τα πράγματα είναι έτσι, θα πρέπει να είναι μια θάλασσα φιλίας και συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Εχω πληροφορηθεί ότι οι πλόες που πρόσφατα ακολούθησαν τα πολεμικά μας πλοία στο Αιγαίο είναι απολύτως σύμφωνοι με το διεθνές δίκαιο και την εθιμική πρακτική.» Και φυσικά…

Τρίτη 6 Απριλίου 2010

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΙΣ ΑΜΥΝΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

Αυτό τουλάχιστον καταμαρτυρούν αποσπασματικές και φαινομενικά αποσυνδεδεμένες μεταξύ τους δηλώσεις διαφόρων «συστημικών» παραγόντων της πολιτικής και της κοινωνικής ζωής.

Α. Η πεμπτουσία της πολιτικής τους σκέψης είναι απλή.

Η εκρηκτική ατμόσφαιρα που διαμορφώνεται σταδιακά στην ελληνική κοινωνία, ως φυσική συνέπεια των πολιτικών που ασκήθηκαν κατά τη διάρκεια της μεταπολιτευτικής περιόδου, τείνει να λάβει δραματικές και ανεξέλεγκτες διαστάσεις.


του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Η βρώμικη δουλειά που ανέλαβε να φέρει σε πέρας η τελευταία κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ υπό την ηγεσία του θλιβερού κομπάρσου, επιτιθέμενη με τρόπο αδίστακτο στην κοινωνία, τους θεσμούς, και τα πολιτικά κεκτημένα, δεν παραβλέπουν ότι μπορεί να εξελιχθεί άμεσα σε επικίνδυνη πυριτιδαποθήκη και να λάβει διαστάσεις ανεξέλεγκτες.

Αυτή την εξέλιξη φοβούνται και απεύχονται. Αυτή την εξέλιξη θα επιχειρήσουν να χαλιναγωγήσουν...

Νομικοί προσφεύγουν στην ΕΕ για το νομοσχέδιο περί ιθαγένειας (Δείτε ολόκληρο το κείμενο καταγγελίας)

Αναφορικά με το νομοσχέδιο περί ιθαγένειας διατυπώθηκε επιφύλαξη, από πολλούς νομικούς ότι απάδει προς το Σύνταγμά μας (λ.χ. Δ. Τσάτσος, Β. Κόκκινος, Καμίνης, Δικαίος κλπ). Ταυτόχρονα υποσκάπτει την ύπαρξη και την οντότητα της χώρας μας, δεδομένου ότι σε 20 χρόνια θα έχουμε μετανάστες όσους όλος ο πληθυσμός μας σήμερα!

Το κείμενο της Καταγγελίας έχει συνταχθεί από εγκρίτους νομικούς εντός και εκτός Ελλάδος και είναι τεκμηριωμένο επί της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας και πρακτικής.

 
Ψηφίσθηκε την 18-3-2010 από την Ελληνική Βουλή το σχέδιο νόμου με θέμα:
«Σύγχρονες διατάξεις για την Ελληνική Ιθαγένεια και την πολιτική συμμετοχή ομογενών και νομίμως διαμενόντων μεταναστών και άλλες ρυθμίσεις».


Το κείμενο καταγγελίας.......

Aντιρατσίστρια του Αγ. Παντελεήμονα ήθελε "πολυπολιτισμική Λαμπρή" και ψήσιμο αρνιού με ...ισλαμιστές λαθραίους!!!

Περισσότερα για την οργανωμένη επίθεση λαθρό σε Ελληνίδες του Αγ. Παντελεημονα



ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Χτες ανήμερα της Λαμπρής μια μεγάλη παρέα από άντρες και γυναίκες γιόρταζαν το Άγιο Πάσχα με τον παραδοσιακό Ελληνικό τρόπο σε ένα από τα καφενεία της γειτονιάς, επί της οδού Αχαρνών.
Η παρέα αυτή δεν ήταν τυχαία, ήταν όλοι άνθρωποι με ενεργή δράση εναντίον του εποικισμού της περιοχής του Αγ. Παντελεήμονα.
Κάποια στιγμή και αφού είχαν αρχίσει το φαγητό τους ένας (λαθρο)μετανάστης από τη Σενεγάλη τους πέταξε σκουπίδια, η παρέα διαμαρτυρήθηκε και αυτός έτρεξε προς το σπίτι από το οποίο είχε βγει, άμεσα ξαναεμφανίστηκε με ένα τεράστιο μαχαίρι και εμφανή δολοφονική πρόθεση, βρίζοντας την παρέα και προσβάλλοντας τις γυναίκες με ακραίους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς και απειλές του τύπου: εγώ γ…ω τις Ελληνίδες ότι ώρα γουστάρω και όπως γουστάρω, οι άντρες της παρέας άρπαξαν τις καρέκλες και απετράπη η πιθανή δολοφονία μελών της παρέας που γιόρταζε.
Αμέσως οι παραβρισκόμενοι κάλεσαν αστυνομία, η οποία αργούσε να εμφανιστεί σε ένα τόσο σοβαρό περιστατικό, ακολούθησαν και άλλες κλήσεις στην άμεση δράση…
Και μετά από μια ώρα περίπου εμφανίστηκαν αστυνομικοί.
Ο Σενεγαλέζος με το σθένος του εποίκου, ούτε καν έσπευσε να εξαφανιστεί, σαν να ήταν σίγουρος ότι δεν θα τον ενοχλήσει κανείς για ένα τέτοιο θέμα.
Οδηγήθηκαν όλοι μαζί στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, εκεί μια κάτοικος και θύμα της δολοφονικής επίθεσης του εν λόγω (λαθρο)μετανάστη, ζήτησε να καταθέσει μήνυση και αντιμετώπισε την απροθυμία του αστυνομικού να πράξει τα νόμιμα.
Ο ‘μάγκας’ Σενεγαλέζος απειλούσε θεούς και δαίμονες, αρνούμενος να δώσει κατάθεση ζητώντας να του φέρουνε το ‘αρχηγό’ (;) και παράλληλα διατυμπάνιζε ότι θα πάρει ελληνική ταυτότητα, όποτε γουστάρει.
Ο αρχηγός λοιπόν που ζητούσε ο ‘ήρωας’ της ιστορίας, είναι ο ‘πρόεδρος’ των Σενεγαλέζων ο οποίος εμφανίστηκε λέγοντας ότι μόλις ήρθε από Λάρισα, και με ύφος αρχηγού αστυνομίας απαιτούσε την άμεση απελευθέρωση του κρατουμένου επίδοξου δολοφόνου και άλλα πολλά.
Εν τω μεταξύ έφτασαν και άλλοι τέσσερις κύριοι προφανώς και αυτοί συμπατριώτες του επίδοξου φονιά, έκαναν πολύωρη σύσκεψη με τον κρατούμενο και μετά αποφάσισε να δώσει κατάθεση για το γεγονός και παράλληλα να υποβάλει αντιμήνυση, καταχρώμενος τα έννομα δικαιώματα।
Από το Δελτιο 11

Τώρα να ασχοληθούμε λίγο με τα παρασκήνια και τα ευτράπελα της υπόθεσης

Σύμφωνα με πληροφορίες…
Ο Σενεγαλέζος ‘πρόεδρος’ εμφανίστηκε με παραδοσιακή (;) περιβολή, ένα κόκκινο τσαντάκι και τρία τουλάχιστον κινητά τηλέφωνα με ένα ασύρματο ‘χαντς φρη’ στο οποίο μιλούσε διαρκώς.
Ζήτησε να καταθέσει ως αυτόπτης μάρτυρας, παρόλο που είχε δηλώσει ότι μόλις έφτασε από Λάρισα, απέσυρε φυσικά την αίτησή του μόλις οι υπόλοιποι ζήτησαν να κρατηθεί ως ψευδομάρτυρας.

Και τώρα τα ερωτηματικά.

Για ποιο λόγο οι αστυνομικοί, ήταν απρόθυμοι για τη κατάθεση της μήνυσης;
Για ποιο λόγο ήταν υποτακτικοί στον έγχρωμο κύριο, που ισχυριζόταν ότι είναι πρόεδρος των Σενεγαλέζων στην Ελλάδα;
Γιατί δεν τον συνέλλαβαν για παρακώλυση αστυνομικής έρευνας όταν απαίτησε να καταθέσει ως αυτόπτης μάρτυρας που δεν ήταν;

Και τώρα τα συμπεράσματα:

Αυτή η επίθεση δεν ήταν τυχαία, την είχαν σχεδιάσει όπως δείχνουν τα γεγονότα.
Η επίθεση έγινε σε πολυπληθή παρέα γνωστών ανθρώπων της γειτονιάς από ένα άτομο.
Τα σκουπίδια τα πέταξε στη παρέα ενώ ήταν ποιο εύκολο να τα πετάξει στο κάδο.
Η κινητοποίηση τον Σενεγαλέζων ήταν άμεση αφού αντέδρασαν ποιο γρήγορα από την αστυνομία όταν τους ενημέρωσαν για τη σύλληψη.
Η απροθυμία του αστυνομικού να ασχοληθεί με ένα τέτοιο θέμα, δηλώνει ή άνωθεν εντολές ή αντικοινωνικό άτομο, με άλλα λόγια έναν κακό αστυνομικό υπάλληλο.

ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!

Ούτε ένα ευρώ σε αυτούς...

Καταγγελία για Σενεγαλέζους αράπηδες ανήμερα του Πάσχα από τον Αγ. Παντελεήμονα: Ηρθε η ώρα να τους πετάξουμε έξω.

-Ο Σενεγαλέζος με το σθένος του εποίκου και με ένα τεράστιο μαχαίρι φώναζε «εγώ γ…ω τις Ελληνίδες ότι ώρα γουστάρω και όπως γουστάρω»
-Μια κάτοικος και θύμα της δολοφονικής επίθεσης του εν λόγω (λαθρο)μετανάστη, ζήτησε να καταθέσει μήνυση και αντιμετώπισε την απροθυμία του αστυνομικού να πράξει τα νόμιμα

.e-mail από Κάτοικο του Αγίου Παντελεήμονα:
Κυριακή πασχα στον αγιο παντελεημονα
Απο το πρωι εχει στηθει ψησταρια στο καφενειο της γειτονιας με αρνια κοκορετσια με τις ελληνικες σημαιες κρεμασμενες (για να μην μπερδευτουν οι αφγανοι και λοιποι μελλοντικοι ελληνες οτι ειναι συσσιτιο απο το κρατος ΠΑΛΙ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΙΤΙΣΗ) με τραγουσια νησιωτικα , τσαμικα, καζατζιδη και παει λεγοντας.

Οποιος ελληνας περναει πινει και ενα ποτηρακι λεει και χρονια πολλα και του χρονου και παει για το δικο του τραπεζι. Τρώμε, πινουμε , χορευουμε και τραγουδαμε , γλενταμε κατα πως πρεπει στους Ελληνες, με αρχοντια, λεβεντια, φιλοξενια κιμπαριλικι ,χαμογελο και εξω καρδια ολοι μαζι μια γειτονια...»»»


Εχει παει 6 το απογευμα και κατεβαινει ενας Σενεγαλέζος απο μια πολυκατοικια και πεταει μπροστα μας μια σακκουλα με σκουπιδια ενω πιο διπλα , μα ακριβως πιο διπλα υπαρχουν δυο καδοι σκουπιδιων του Δημου. Ενας απο ολους μας του λεει "παρε τη σακκουλα και πετατην μεσα στους καδους". Μας κοιταει και φευγει και επιστρεφοντας 5 λεπτα αργοτερα και με εναν αλλο ομοεθμη του, του το ξαναλεμε και μας κοροιδευουν και γελανε και οι δυο. Τοτε σηκωνομαστε ολο το μαγαζι και προλαβαινουν και μπαινουν μεσα στην πολυκατοικια και να κοιτανε τις γυναικες και να λενε σε απταιστα ελληνικα ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΓΑΜΑΜΕ ΤΙς ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ" και να κανουν κωλοδαχτυλο και να πιανουν τα γεννητικα τους οργανα.

Ανεβηκαν στο διαμερισμα τους και εμεις ξαναγυρισαμε στο τραπεζι ,ωστε να μη χαλασουμε την γιορτη μας και να μη δωσουμε συνεχεια στο καθε βλακα που αυτο ηθελε να κανει ,να χαλασει αυτο το γλεντι , που ετσι οπως ειμαστε ολοι με μαυρισμενη την ψυχη και το ματι απο ολους τους λαθρομεταναστες που μας εχουν πνιξει, ειχαμε καιρο να το κανουμε.

Δεν περασανε 10 λεπτα και ξανακατεβαινει με μαχαιρι στα χερια ερχεται στη γωνια του μαγαζιου και αρχισε παλι να φωναζει "ΕΜΕΙΣ ΓΑΜΑΜΕ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ" να κανει τις ιδιες χειρονομιες και με το μαχαιρι να δειχνει οτι θα μασ κοψει το λαιμο. Τοτε ολοι απο τα τραπεζια σηκωθηκαμε και τον προλαβαμε στην εισοδο της πολυκατοικιας που ειχε βουτηξει μια κοπελλα απο την παρεα απο την μπλουζα και την πηραμε απο τα χερια του ενω καλεσαμε και την αστυνομια.

Αυτος ξαναμπηκε μεσα στην πολυκατοικια και κουναγε το μαχαιρι και ελεγε οτι θα μας σφαξει. Η αστυνομια ηρθε τον συνελαβε και τον πηγε στο ΑΤ. ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ. Πριν προλαβουμε να παμε και οι 4 γυναικες για να του κανουμε μηνυση ηταν εκει ο προεδρος της ΣΕΝΕΓΑΛΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑς ειρωνικος και προκλητικος να λεει σε ολους μας(γιατι ηρθαν και αλλοι γειτονες για συμπαρασταση) οτι:
-ταυτοτητα βγαζει οποτε θελει με μεγαλη ευκολια αλλα δεν τη θελει
-οτι ο κατηγορουμενος συμπατριωτης του δεν προκειται να παθει το παραμικρο γιατ εχει πολιτικο ασυλο και καλο δικηγορο
-οτι αυτος ειναι εδω απο το 1998 και ξερει πολυ καλα τους νομους και τα κολπα
-οτι αυτος που πουλαει τις τσαντες και τα ξυλινα στην ερμου και απο εδω και απο εκει φοφορογειται και οτι η Ελλαδα επεσε εξω απο ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥς ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ

-και φυσικα το αποκορυφωμα ολοων ηαν ο φυλακας του τμηματος , ενας μυστικος της ασφαλειας, κυρεμενος γουλι συμφωνουσε με τον αξιοτιμο Προεδρο της Σενεγαλικης κοινοτητας οτι ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ πηγαν και στη Σενεγαλη και σε ολο τον κοσμο ΗΣΑΝ ΚΛΕΦΤΕΣ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΣ. !!!!!!! Μαλιστα ο φυλακας ο μυστικος της ασφαλειας που μετα το κραξιμο που εφαγε απο ολους μας μπηκε σεενα ΜΑΥΡΟ HAMMER ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΡΡΑΞΗ.
μΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΑς ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑς ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΙ.
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΚΑΡΑΦΛΟ ΑΣΦΑΛΙΤΗ ΦΥΛΑΚΑ ΣΤΟΥ ΑΤ. ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ , ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΞΙΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟ ΛΑΚΕ ΧΑΦΙΕ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑ.
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ "ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕ " ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥς ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ (?????????. )

Μολις τελειωσαμε τις καταθεσεις μας και οι 4 γυναικες, πηγε ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ με την εθνικη ενδυμασια ,πηρε τον κρατουμενο και μαζι μπηκανε στο γραφειο του αξιωματικου υπηρεσιας, λεγοντας "επειδη αυτος , και καλα, δεν μιλαει ελληνικα αλλα μιλαω εγω πολυ καλα , θα κανει μηνυση εναντιον των γυναικών ".

Και ετσι εγινε.

Σημερα Δευτέρα 7 το απογευμα και δεν εχει περασει ακομα απο τον εισαγγελεα.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΘΑ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ

ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΣΤΙΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙς ΜΗΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΣΕ ΕΜΑΣ.

ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΛΩΜΕΝΟ

ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΕΣ ΗΜΑΣΤΑΝ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕς ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑς ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΥΟΔΩΣΕ Η ΑΠΕΤΥΧΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ.
ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗς ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ.. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ , ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ
Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";