Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2010

Οσμή σκανδάλου στο Υπουργείο Υποδομών και Δικτύων...!


Γράφει ο Ηρώδης
Ντροπή κ. Ρέππα για αυτά που συμβαίνουν στο Υπουργείο Υποδομών και Δικτύων
Τη στιγμή που ο Ελληνικός λαός υποφέρει και πεινάει από την οικονομική κρίση, μετά από περικοπές του εισοδήματος του και άνεργοι τρέχουν στα συσσίτια Δήμων και εκκλησιών, εσείς ακόμα και τώρα υπογράφετε δωράκια στους «χαϊδεμένους» υπαλλήλους Υπηρεσιών του Υπουργείου σας (Μηχανικούς, Τεχνικούς κτλ.) με την μορφή "εκτός έδρας"σε ( 19 ) διαδοχικές αποφάσεις, ύψους : 838.000 Ευρώ! και για περίοδο κάποιων μηνών του καλοκαιριού....βέβαια.
Άραγε γνωρίζετε κ. Υπουργέ ότι πληρώνετε πλασματικά "εκτός έδρας" στις συντεχνίες αυτών των Υπηρεσιών; Στείλτε έναν ελεγκτή Δημοσίας Διοίκησης για έλεγχο σε βάθος χρόνου 10ετίας για το φιάσκο των πλασματικών «εκτός έδρας» και θα πεισθείτε πως Διευθύνσεις Συντήρησης και Κατασκευών έχουν μεταμορφωθεί σε υπηρεσίες ανάθεσης έργων και μόνο, σε ιδιωτικές εταιρίες.
Από πού πηγάζουν τα «εκτός έδρας» των τεχνικών υπαλλήλων αυτών των υπηρεσιών όταν σχεδόν το σύνολο των υπαλλήλων κάποιας Υπηρεσίας Συντήρησης , πλην ελαχίστων, θεωρείται ότι βρίσκεται στους ίδιους δρόμους καθημερινά για έλεγχο ελαχίστων έργων που έχουν ανατεθεί σε ιδιώτες; Σημειώστε ακόμα ότι ο κάθε υπάλληλος κάνει χρήση του ΙΧ αυτοκινήτου του για ακόμη περισσότερη αύξηση των πλασματικών εξόδων του…!
Κάποιοι σε ενδεχόμενο έλεγχο θα ψάχνουν τρόπο να αυξήσουν στα κοντέρ του αυτοκινήτου τους το νούμερο των χιλιομέτρων που έχουν διανύσει…!
Βέβαια δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως υποκύψατε κ. Υπουργέ σε κάποιο εκβιασμό του στυλ "κατέβαζαν τους διακόπτες"σε καμία πενηνταριά κόμβους φαναριών στην Αθήνα. Είδαμε τέτοια δημοσιεύματα στον Τύπο μερικές ημέρες πριν υπογράψετε το «δωράκι των πλασματικών εκτός έδρας» στους «χαϊδεμένους»υπαλλήλους για τα Χριστούγεννα. Βέβαια οι βλάβες στους κόμβους των φαναριών ως εκ θαύματος επιδιορθώθηκαν…! Θα προτιμούσαμε όμως κ. Υπουργέ αυτά τα χρήματα να τα δίνατε στους συνταξιούχους και τους τρίτεκνους, καθώς οι Μηχανικοί και Τεχνικοί των Υπηρεσιών σας θεωρούνται από τους πιο καλοπληρωμένους Υπαλλήλους σε σχέση με άλλα Υπουργεία, πλην του Υπ. Οικονομικών. Εισπράττουν επιδόματα εις τριπλούν και όλα επί τοις εκατό-χιλίοις, κάτι σαν ποσοστό επί των έργων…2%, 5%ο και 7%ο ….χρήμα ρε παιδάκι μου….! Δεν θέλω σχόλια γιατί θα επανέλθω!
Υ.Γ. Άραγε κάποιος Βουλευτής της αντιπολίτευσης θα κάνη ερώτηση στον Κ. Υπουργό Υποδομών και Δικτύων να μάθουμε πόσα χρήματα δαπάνησε το Υπουργείο του, για πληρωμές "εκτός έδρας"των υπαλλήλων του, για τα έτη 2009 και 2010 επί Υπουργίας του - (μπαλάκι για τους δυνατούς των ερωτήσεων στη Βουλή των Ελλήνων).-
Δείτε τις αποφάσεις έγκρισης πίστωσης οδοιπορικών εξόδων:
http://et.diavgeia.gov.gr/f/yme/ada/4Ι011-4Μ
http://et.diavgeia.gov.gr/f/yme/ada/4Ι011-Ψ2
http://et.diavgeia.gov.gr/f/yme/ada/4Ι011-95
http://et.diavgeia.gov.gr/f/yme/ada/4Ι011-ΟΔ
http://et.diavgeia.gov.gr/f/yme/ada/4Ι011-26
http://et.diavgeia.gov.gr/f/yme/ada/4Ι011-ΘΨ
http://et.diavgeia.gov.gr/f/yme/ada/4Ι011-1Η
http://et.diavgeia.gov.gr/f/yme/ada/4Ι011-0Ω
http://et.diavgeia.gov.gr/f/yme/ada/4Ι011-ΛΤ
http://et.diavgeia.gov.gr/f/yme/ada/4Ι011-ΥΧ
http://et.diavgeia.gov.gr/f/yme/ada/4Ι011-ΥΚ
http://et.diavgeia.gov.gr/f/yme/ada/4Ι011-Τ
http://et.diavgeia.gov.gr/f/yme/ada/4Ι011-Υ
http://et.diavgeia.gov.gr/f/yme/ada/4Ι011-Ω
http://et.diavgeia.gov.gr/f/yme/ada/4Ι011-Α
http://et.diavgeia.gov.gr/f/yme/ada/4Ι011-Ρ
http://et.diavgeia.gov.gr/f/yme/ada/4Ι011-Θ
http://et.diavgeia.gov.gr/f/yme/ada/4Ι011-Ξ
http://et.diavgeia.gov.gr/f/yme/ada/4Ι0Β1-1

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";