Σάββατο, 6 Νοεμβρίου 2010

ΑΚΡΑΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΟΛΑΓΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ:ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΩΡΙΟ" ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΒΕΒΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΙΕΡΟ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΛΟ,ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ!

ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ:


ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ:

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΡΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΕ ΝΙΚΗΤΑ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ "ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ";;;

ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙΣ ΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΟΛΑΓΝΕΙΑ ΣΟΥ;

ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΩΡΙΟ";;;

ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ...DISNEYLAND ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ "ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ"!

Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ,ΓΕΛΟΙΕ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ!ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ,ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Ο ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑ.Ο.Σ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗ:ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΩΣ,ΜΙΑ ΧΑΡΑ...ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ ΕΙΧΑΝ!ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ "ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΣ" ΤΗΛΕΠΛΑΣΙΕ ΒΙΒΛΙΩΝ,ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΟΦΑΓΟΙ" ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΣΟΥ,ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!

ΝΑΙ,ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ...ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";