Σάββατο, 6 Νοεμβρίου 2010

Επειδή στις επόμενες εκλογές θα περιμένεις να βγει ο Αμπντουλ από το παραβάν για να ψηφίσεις...Αυτές οι οι εκλογές ας γίνουν Δημοψήφισμα για το Μεταναστευτικό!ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ!


ΟΙ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!

1 σχόλιο:

 1. http://xryshaygh.wordpress.com/
  « “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ για την Αθήνα” – Αγώνας για Πατρίδα και Ελευθερία!
  Χρυσή Αυγή: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Δυτική Ελλάδα, Πελοπόνησος »
  ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – Μεθοδεύουν αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος
  Posted by xryshaygh στο Νοεμβρίου 7, 2010
  Χιλιάδες λαθρομετανάστες ψηφίζουν με ένα «μπακαλόχαρτο» χωρίς να είναι καν εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους
  Άπειρες καταγγελίες από εκλογικούς μας αντιπροσώπους, αλλά και απλούς πολίτες των Αθηνών, δεχόμαστε από το πρωί για οργανωμένη νόθευση του εκλογικού αποτελέσματος στον Δήμο Αθηναίων. Πιο συγκεκριμένα, χιλιάδες λαθρομετανάστες από Μπαγκλαντές , Πακιστάν κλπ προσέρχονται μαζικά στα εκλογικά τμήματα και ψηφίζουν χωρίς να είναι καν εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους. Στις ενστάσεις που υποβάλλουν οι επόπτες του συνδυασμού μας, οι δικαστικοί αντιπρόσωποι απαντούν πως οι εν λόγω αλλοδαποί διαθέτουν τα απαιτούμενα έγγραφα, εννοώντας ένα «μπακαλόχαρτο» με την σφραγίδα του υπουργείου εσωτερικών, που στις περισσότερες περιπτώσεις αναγράφει ψευδή προσωπικά στοιχεία. Ουδείς εκπρόσωπος άλλου συνδυασμού αντιδρά στην οφθαλμοφανή νοθεία. Τα έχουν βρει μια χαρά μεταξύ τους και κοινό τους μέλημα είναι η εκλογή δημάρχου και δημοτικών συμβούλων από τους λαθρομετανάστες και όχι από τους Έλληνες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";