Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2010

Διαβάστε πως θα αντιμετωπισει την εγκληματικότητα και το παρεμπόριο από τους μετανάστες ο Πέτρος Τατούλης:Με χορήγηση της Ελληνικής Ιθαγένειας!!!


http://news247.gr/ellada/ekloges/syntonisths_h_perifereia_sta_erga_ypodomhs.615479.html
Τρεις μισθούς «επιδιώκει» ο Τατούλης!

Σύνταξη βουλευτή και μισθό διευθυντή του ΕΣΥ λαμβάνει ο κ. Π. Τατούλης, που σε λίγες μέρες ευελπιστεί να παίρνει και απολαβές περιφερειάρχη!

Το θέμα κατήγγειλε με ερώτηση της στον υπουργό Υγείας, Α. Λοβέρδο, η Φ. Πιπιλή, η οποία εξήγησε ότι «Από τις 18 Μαΐου εισπράττει κανονικά τις (περίπου) 4.000 ευρώ μηνιαίως για μία δουλειά που… δεν κάνει, χρησιμοποιώντας ένα νόμο του ΠΑΣΟΚ, τον οποίο ο ίδιος ο εισηγητής του, ο κ. Γρηγόρης Σολωμός, π. βουλευτής Αχαΐας, κρίνει χρήζοντα άμεσης απόσυρσης».

Το γεγονός ότι ο κ. Τατούλης «ουδέποτε εθεάθη στο ΓΝΑ Γεννηματά» κατήγγειλαν στον «Ε.Τ.» εργαζόμενοι στο νοσοκομείο, ενώ ο πρόεδρος του Γενικού Νοσοκομείου, κ. Λ. Ανωμερίτης, υποστήριξε ότι ο κ. Τατούλης κάνει χρήση της νόμιμης άδειας του τον τελευταίο ένα μήνα!

http://www.star.gr/politics/65935/

1 σχόλιο:

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";