Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Πετάξτε έξω κάθε βρωμιάρη λαθραίο που δε σέβεται τους Νόμους και το Σύνταγμα! ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΡΑ!

Μεθοδευμένη αναταραχή με μουσουλμάνους λίγο μετά τις δημοτικές εκλογές

Τα κρατικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι το βράδυ της Τετάρτης κάτοικοι της περιοχής επιτέθηακν σε χώρο προσευχής μουσουλμάνων, στη συμβολή των οδών Αριστομένους και Αγορακρίτου, στην πλατεία Αττικής, πραγματοποίησαν. Κατά την επίθεση τραυματίσθηκαν δύο νεαροί από το Μπανγκλαντές.

Στο σημείο έφθασε περιπολικό της αστυνομίας, που οδήγησε τους δύο μετανάστες, μαζί με τον πρόεδρο της Ένωσης Μουσουλμάνων Ελλάδας Ναΐμ Ελγαντούρ, στο αστυνομικό τμήμα Αγίου Παντελεήμονα. Από εκεί οι δύο μετανάστες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο και ο Ναΐμ Ελγαντούρ, συνοδευόμενος από περιπολικό, στο σπίτι του, καθώς έξω από το αστυνομικό τμήμα είχε συγκεντρωθεί πλήθος ατόμων, που εξύβριζε τους μετανάστες.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Μουσουλμάνων Ελλάδας δήλωσε ότι «η επίθεση ήταν προσχεδιασμένη, καθώς ο κύριος όγκος της αστυνομίας εκείνη την ώρα ήταν απασχολημένος στα Εξάρχεια» και πρόσθεσε ότι θα συναντηθεί με δικηγόρο, προκειμένου να καταθέσει μηνύσεις, διότι όπως είπε «δεν γίνεται 100-200 άτομα να εκθέτουν έναν ολόκληρο λαό».
Παράλληλα προτίθεται να φέρει το θέμα στη Βουλή και ζητά από την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της. Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Αυτοί, έτσι όπως το πάνε, κάποια στιγμή θα σκοτώσουν ένα μετανάστη και μετά θα χορεύουν γύρω του σαν τους ζουλού. Είναι άτομα που χρειάζονται ψυχολογική υποστήριξη».

Άλλες πληροφορίες όμως που μεταδίδουν blogs αναφέρουν ότι οι δύο απο το Μπαγκλαντες επιτέθηκαν πρώτοι κρατώντας ρόπαλα σε παρέα ανηλίκων υπο την παρουσία του προέδρου της Μουσουλμανικής κοινότητας Ναίμ Ελγαντούρ έξω από το παράνομο τζαμί.

Επίσης ο Ναίμ Ελγαντούρ απείλησε ότι “θα κάνουμε αντίποινα στους Έλληνες για τα χτεσινά”, δηλαδή τη παρεμπόδιση όπως θεωρούν της προσευχής τους που έγινε παράνομα στη πλατεία Αττικής.

Στο μεταξύ, στην Ομόνοια ένας έλεγχος αλλοδαπών που πωλούσαν διάφορα αντικείμενα στην οδό Μενάνδρου το μεσημέρι της Πέμπτης εξελίχθηκε σε σύγκρουση δεκάδων ατόμων με άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας και στη συνέχεια της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με τη Δημοτική Αστυνομία δύο τουλάχιστον μηχανές της σταμάτησαν στην Μενάνδρου για να ελέγξουν μικροπωλητές.

Αυτοί ωστόσο αντέδρασαν και προκάλεσαν φθορές στα οχήματα των δημοτικών αστυνομικών.

Στο σημείο έφτασαν στη συνέχεια άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., αλλά η ένταση κλιμακώθηκε και προκλήθηκαν επεισόδια και φθορές στα γύρω καταστήματα.

1 σχόλιο:

  1. part 2

    Συγκεκριμένα σε εκπομπή στις 11 το βραδύ του Σπύρου χατζάρα σε βιντεακι ληφθέν εξωθεν του πανεπιστημίου Αθηνών εμφανίστηκε περιχαρής μουσουλμάνος να καμαρώνει που αυτή τη φορά δεν τους εμπόδισε κάνεις , αλλά με συνοδούς τους τα σώματα ασφαλείας και περνώντας πάνω από τα σώματα των αντιστεκόμενων ελλήνων , κατόρθωσαν να μπουν στο κέντρο της πόλεως και να προσευχηθούν και πιο συγκεκριμένα να καταλάβουν το κέντρο της κουλτούρας και του πολιτισμού μας ,ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ . Το ίδιο δε σκοπεύουν να κάνουν αύριο με το τέμενος τους στον Ελαιώνα
    Επίδειξη δύναμης και εκφοβισμός της Ελληνικής κοινωνίας ?..
    Και όλα αυτά εις βάρος μιας χωράς , που η πολιτική της ηγεσία , αδιαφορεί πλήρως για το εάν , εις τον τόπο καταγωγής των λαθροεποικων λαθροψηφοφορων της , απαγορεύεται όχι μόνο να κτίσεις εκκλησία και να προσευχηθείς , αλλά ακόμα και να φοράς ένα σταυρό στον λαιμό σου .
    Τι έκανε ο κύριος πρωθυπουργός μετά τις τόσες συναντήσεις του με τους ΕΜΙΡΗΔΕΣ . Μήπως δεν αντιλήφθη ότι στο Κουβέιτ αρνούνται να δώσουν την άδεια για το κτίσιμο της εκκλησιάς της ελληνικής καθολικής κοινότητας ?.
    Μήπως του έμαθε κανείς για τους διωγμούς και τους εξευτελισμούς που υφίστανται καθημερνώς οι χριστιανοί , από τους εκλεκτούς φίλους του τα πακιστανακια ?.
    Μήπως κατά λάθος έχει ακούσει ότι το να απαρνηθεί κανείς τον ισλαμισμό και να ασπαστεί τον Χριστιανισμό , τιμωρείται με θάνατο στις μακρινές αυτές πατρίδες τους?
    Μήπως τον έχουν πληροφορήσει ότι και απλή βλασφημία του ονόματος του προφήτη τους , τιμωρείται διά απαγχονισμού ? .
    Η μήπως και αυτός και ο υπουργός του πολιτισμού , παιδείας καθώς και όλοι οι προηγούμενοι ξέχασαν ότι στο σημείο μηδέν της επιθέσεως κατά των διδύμων πύργων , την εντεκάτη Σεπτεμβρίου , υπήρχε ένα ελληνικό ορθόδοξο εκκλησάκι?
    Ο Άγιος Νικόλαος , αλλά σήμερα πάνω του πρόκειται να αναγερθεί το τέμενος της Νέας Υόρκης.
    Μήπως και δεν γνωρίζει ότι βασική επιδίωξη των μουσουλμάνων είναι να πατήσουν πάνω στην ορθόδοξη πίστη . να την υποτάξουν , να την βιάσουν και τελικά να το ευχαριστηθούν ? .
    Και δεν ερυθριά , όταν αντί διά αυτόν και της κυβερνήσεως μεταπρατών που ηγείται, στην κατάφορη αυτή αδικία και βλασφημία του θαψίματος της ιστορικής εκκλησιάς του αγίου Νικόλαου , κάτω από τα θεμέλια ενός μουσουλμανικού τεμένους , μοναδική αντίσταση προέβαλαν ελάχιστοι Έλληνες αλλά πολλοί HELLS ANGELS καθώς και άλλοι μοτοσικλετιστές Αν είναι δυνατόν να τα περιμένουμε όλα μόνον από τους αμερικανούς φίλους του Αγίου Νικολάου .
    Γνωρίζει κανείς άραγε εκ των κυβερνώντων , ότι τους πληρώνουμε για να υπηρετούν αυτό τον τόπο και όχι για να τον πουλήσουν κομμάτι , κομμάτι , με τα γνωστά τους πια προσχήματα ?.
    Επίσης ο κύριος αρχιεπίσκοπος μήπως μπορεί να αντιληφτεί ότι το παράλογο αίτημα για την ανέγερση τεμένους στον Βοτανικό κήπο , δεν θα διέφερε καθόλου ενός αναλόγου αιτήματος δια την ανέγερση εβραϊκής συναγωγής εις την Μέκκα της Σαουδικής Αραβίας ? .

    Και εγώ σαν απόγονος του πονηρού Οδυσσέα σας ρωτώ κύριε πρωθυπουργέ εάν μπορείτε να διαβεβαιώσετε τον εναπομείναντα γηγενή Ελληνικό πληθυσμό ότι είσθε σίγουρος ότι η Σάρια δεν εφαρμόζεται και στην πατρίδα μου .
    Και φυσικά ΟΧΙ διαβεβαίωση τέτοιου τύπου όπως = ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ =.

    HEIL GAP (or mind the GAP) If You Can Do It

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια εκτός θέματος καθώς και μηνύματα σε "greeklish" δεν θα δημοσιεύονται.

Ποιά είναι η άποψη των χρηστών του διαδικτύου για την "πολυπολιτισμική κοινωνία" στην οποία μεταβαίνουμε, κατά την κρίση του νομοσχεδίου που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης; http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012 Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση αναγράφεται: Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, η ισότιμη προστασία όλων των ατόμων, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά τους ή τον γενετήσιο-σεξουαλικό προσανατολισμό τους, προβάλλει ως πρωταρχική υποχρέωση του κράτους. Τι θα λέγατε, να ακουγόταν και η φωνή του "κυρίαρχου λαού", ως προς τη μετάβασή μας σε "μια πολυπολιτισμική κοινωνία";